Final Fantasy XV laat je huilen? 

Final Fantasy XV laat je huilen? 2016-04-11T01:53:13
Het doel van Tabata-san is om zoveel mogelijk gamers te laten huilen om Final Fantasy XV! Hoe dat zit check je in deze Wacht met verder nieuws over Mirror’s Edge: Remastered, Santa Monica Studios, Walking Fallout Dead en een fijne Uncharted opfrisser.

Mirror’s Edge: Remastered VR?

Yup super kut, maar de Wacht kan er ook echt niets aan doen dat het weer maandag is! De pijn verzachten met een lekker geruchtje dan maar? Mirror’s Edge was best een toffe game, maar niet fantastisch. Toch werd het een soort cult-hit en gamers werden helemaal gek toen Mirror’s Edge 2 werd aangekondigd. Aangezien het geen verkoopbom was, is de kans dat je het origineel hebt gespeeld best klein, maar misschien kan je het avontuur met Faith toch binnenkort nog aangaan in een nieuw jasje.

Jawel, geruchten over Mirror’s Edge: Remastered kwamen ineens boven, toen Amazon de game online had gezet. Inmiddels is het al lang weer verwijderd, maar gelukkig hebben we de foto’s nog.

Edge

Nog interessanter is misschien wel de tekst onder de titel: “Find out more about Virtual Reality.” Betekent dit dat Mirror’s Edge: Remastered VR ondersteuning krijgt? Zou zeker vet zijn, maar het zou wel een heftige (lees: kotsmisselijk) ervaring worden. To be continued!


Santa Monica over VR

Over virtual reality gesproken! Sony liet vol trots weten dat er meer dan 230 developers werken aan VR content, wat uiteindelijk voor een sloot aan VR games moet zorgen. In de lijst met alle developers staat Santa Monica Studio echter niet tussen en dat is toch wel vreemd, aangezien er een lange tijd intern een VR demo van Kratos werd gebruikt bij Sony. Is Santa Monica Studios dan helemaal niet meer bezig met VR?

Shannon Studstill, het hoofd van de studio, blijft er een beetje vaag over, maar geeft wel aan dat er intern flink wordt gesproken over VR.

Shu

“Absolutely, I mean this is the beginning of something big. And that’s our jobs, to make sure that we are– it doesn’t necessarily need to be an initiative and it’s not for us right now but the creatives at the studio are always out there looking at what’s going on. So, yeah, it’s part of our dialogue pretty heavy right now.”

Met de geruchten van de laatste paar weken, weten we zo goed als zeker dat de devs werken aan God of War 4, maar dat wordt waarschijnlijk geen VR game, maar een showcase game van wat de PS4.5 kan doen. Het blijven allemaal sappige geruchten tot we de bevestiging krijgen. De E3 kan wat dat betreft niet snel genoeg beginnen!


Walking Fallout Dead

De Wacht vraagt even je aandacht voor een meesterlijk filmpje. Of nou, eigenlijk 2 filmpjes, zodat je zelf ook inziet hoe vreselijk knap deze fan made trailer is. Als je fan bent van Fallout en The Walking Dead waarschuwt de Wacht je alvast voor een gigantische nerdgasm. Begin met het filmpje hieronder, de originele trailer van The Walking Dead.

Check nu de Fallout versie. Geni-fokkin-aal!


Oculus Hurt

Dat wachten doet zo’n pijn.

Oculus


De noobness is grappig

Maar OMG, medelijden met die controllers.


Final Fantasy XV laat je huilen?

Dik een week geleden zat de Wacht nog met zijn snikkel in de champagne in Los Angeles voor Final Fantasy XV. Het was een gruwelijke trip, waarvan je het resultaat kunt zien in de nieuwe PU en het PU-TV item. Er werd toen door Square al aangegeven dat we de komende maanden tot de release op 30 september steeds meer details zullen krijgen over de game en dat blijkt nu ook, aangezien er wat info over het einde van de game bekend is gemaakt. Pak de tissues er maar bij!

Hajime Tabata, de director van Final Fantasy XV, geeft aan graag een emotioneel einde te geven aan de game. Het is zijn doel om zoveel mogelijk gamers aan het huilen te krijgen! Tabata-san zegt:

FFXV

"I want to create a very emotional ending to the game and want to make as many people cry as possible. You're spending so many hours playing the game, so when I finish a game and it ends on a sour note and it doesn't move me, it gets me disappointed. At least make me cry or give me some emotion! I want to give a moving ending for the consumers who invest so much time."

Een bepaalde scene uit Final Fantasy VII staat bij de Final Fantasy fans nog steeds op nummer 1 wat betreft emotie, maar misschien gaat Final Fantasy XV daar wel overheen! Ach, de Wacht gaat überhaupt al janken van blijdschap als die game eindelijk eens uitkomt. 10 freaking years in the making.


Uncharted story so far

Over waterlanders gesproken! De Wacht weet nu al bijna zeker een klein traantje te laten als Uncharted 4 is uitgespeeld. Het heeft er alle schijn van dat Naughty Dog de avonturen met Nathan Drake voorgoed beëindigt met Uncharted 4 en daar word de Wacht best een beetje verdrietig van. Nou ja, laten we niet te hard op de zaken vooruit kijken, eerst Uncharted 4 nog maar gaan spelen!

Drake

Om je alvast warm te maken voor het laatste hoofdstuk in de serie, heeft een fan een fantastisch filmpje gemaakt met het verhaal tot nu toe. Binnen 10 minuten ben je (weer) helemaal op de hoogte van wat er gebeurde tijdens de eerste 3 Uncharted games, zodat je opgefrist met Uncharted 4 kan beginnen. Nog maar 29 nachtjes slapen.

REACTIES (57) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord