FIFA 14 demo release en Ultimate Team Legends info 

FIFA 14 demo release en Ultimate Team Legends info 2013-08-21T02:32:09
De Wacht doet het met de kliekjes van de persconfo’s vandaag. Vanwege het tijdverschil tussen Haarlem en Keulen krijgen we het echt goede nieuws toch pas in de ochtend. Nu hebben we een Watch_Dogs film voor je en extra FIFA 14 informatie.

Watch_Dogs film aangekondigd

Watch_Dogs creëert al ruim een jaar flink wat buzz. De game is bijna uit, maar vandaag, in de persconferentie van Sony, werd aangekondigd dat Ubisoft de handen ineens slaat met Sony Pictures en New Regency om een film te maken van Watch_Dogs. Dat voert de druk voor het slagen van de game in ieder geval al flink op. Want als de game het niet zo goed doet, dan zal de film waarschijnlijk ook het onderspit delven.

Watch_Dogs

Nu hebben Ubisoft en Sony allebei film- en game-branches, dus aan ervaring en inzicht zal het niet liggen. Jean-Julien Baronnet, chief executive officer van Ubi zei het volgende:

Sony Pictures and New Regency have deep production expertise and are letting us maintain a strong creative voice in the film’s development. Together, we’re confident we can deliver a movie that builds upon the excitement that the game is already generating.

Ook houdt Jean-Julien Baronnet het Guiness World Record voor de meest Franse naam ooit, maar dat terzijde. De Wacht hoopt dat de hype wordt waargemaakt, want als hij nog een slechte game-film voor zijn kiezen krijgt, zal hij voor het eerst huilen in de bioscoop. Voor het eerst na Toy Story 3 dan.

Tegelijkertijd met deze aankondiging is er ook een nieuwe Watch_Dogs trailer vrijgegeven, en die vind je hier.

 

Onaangekondigde projecten voor PlayStation 4

Vice president van Sony Worldwide Studios Europe Micheal Denny heeft op Gamescom gezegd dat drie grote PlayStation ontwikkelaars werken aan nog onaangekondigde projecten. De drie studio’s zijn Naughty Dog (Uncharted en The Last of Us) Santa Monica Studio (God of War, Flower) en Media Molecule (LittleBigPlanet). Dat zijn niet de minste studio’s, en de projecten waar ze mee bezig zijn, zullen vast weer briljant worden.

LittleBigPlanet

Het vertrouwen van de Wacht hebben ze immers al gewonnen. Door LittleBigPlanet heeft hij al meerdere dames aan het gamen gekregen, dus dat is minstens 80 kudo’s waard. Dus kom maar op met je hack ’n slash third person platform survival horror!

 

FIFA 14 Ultimate Team Legends

De term “legends” wordt wel rondgestrooid alsof het zout is in de winter, maar wie zijn deze legendes dan? Nou, De Wacht weet het, ofja, De Wacht heeft de ballen verstand van voetbal, maar zelfs hij kent een paar van deze topatleten. Vooral de snor van Gullit steelt natuurlijk de show, maar de rest van de legendarische ballentrappers zie je hieronder.

FIFA ultimate team legends

Ondertussen heeft De Wacht geleerd dat Nederland behoorlijk wat topvoetballers heeft geproduceerd door de jaren heen. Hebben we dan echt niks beters te doen hier? Anyway, FIFA 14 Ultimate Team Legends is exclusief voor de Xbox One, dan weet je dat.

 

FIFA 14 demo krijgt release date

Nog wat FIFA 14 nieuws voor de voetballiefhebbers: de demo voor FIFA 14 komt 10 september voor de PC en Xbox 360 uit en 11 september voor de PlayStation 3. Dat is een week voor GTA V. Vanaf nu behandel ik GTA V als de wederopstanding van de Messias, en alle games die uit zijn, of nog uit moeten komen zijn simpelweg pre- of post GTA V. Maar even terug naar FIFA 14, en wat er allemaal nieuw is. Jokko heeft het er al heel even over gehad in zijn samenvatting van EA’s persconfo, maar De Wacht zal al zijn FIFA-kennis loslaten op dit onderwerp.

FIFA 14

De nieuwe modus Co-op Seasons is aangekondigd, deze is in principe hetzelfde als de oude Seasons mode, maar nu is het mogelijk om deze twee tegen twee te spelen om je zo samen op te werken in de divisie. Daarnaast is Match Day uitgebreid naar de Seasons en Co-op Seasons. Dus breekt Hans van Breukelen zijn been in het echte leven, dan speelt hij ook niet mee in jouw FIFA 14. Dat Hans al bijna 60 is, zorgt er ook voor dat hij waarschijnlijk niet opgesteld wordt in je team.

Verder wordt de hele ervaring wat opgeleukt door pre-match ceremonies, De Wacht dacht dat seks voor een wedstrijd uit den boze was, maar wat weet hij er nou van. Ook worden je spelers door 121 camera’s in de gaten gehouden op het veld, dus herhalingen waren nog nooit zo gedetailleerd. Wij krijgen FIFA 14 misschien niet bij de Xbox One, maar we weten er verdomme wel alles van!

 

Waren games vroeger niet grappiger?

Of is de wacht gewoon nostalgisch?

Fun

 

Upgrade je PS3 games naar PS4-versies met korting

Bij de release van de PlayStation 4 zijn er een aantal titels die voor de current- en next-gen uitkomen. Denk hierbij aan Watch_Dogs, Assassin’s Creed IV: Black Flag, Call of Duty: Ghosts en Battlefield 4. Nu heeft Sony aangekondigd dat wanneer je de PS3 versie van deze titels hebt, en je schaft een PlayStation 4 aan, je deze titels kan upgraden naar de PS4 versie. Tegen een zeer aantrekkelijke korting. Dat heeft Andrew House van Sony gezegd.

We see this as a great way to reward PS3 gamers for their loyalty when transitioning to PS4, ensuring that it is as simple and accessible as possible.

Assassin's Creed IV

Wat een schatteboutjes zijn het ook bij Sony. Naast Activision, Ubisoft en EA zou Warner Bros. ook iets met deze deal gaan doen, maar dat is nog niet zeker. Toch zou het mooi zijn als Batman: Arkham Origins ook onder deze deal zou vallen.

 

Tearaway trailer

Het is een titel die De Wacht zelf al een tijdje gadeslaat, omdat het er zo verdomd leuk uit ziet én gebruik maakt van alles wat de Vita kan zonder dat het geforceerd overkomt. Als de muziek in-game net zo tof is als in de trailers moet De Wacht toch echt een Vita kopen, vooral met die pricedrop. Check het uit! Papiertjes in Tearaway. De game heeft een post-GTA V release, namelijk 22 november.

 

Mega megamon

We sluiten de Nachtwacht vandaag af met Pokémon nonsens, ook wel Pokémonsen, nee, Pokénonsens.. Uuhm, ja, een comic over de mega-evoluties die niet zo heel veel uithalen.

Pokémon

 

REACTIES (48) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord