Far Cry 4 plot details gelekt 

Far Cry 4 plot details gelekt 2014-05-21T09:01:09
Er is een beetje info gelekt over het plot van Far Cry 4, gekke Ubisoft. Daarnaast is er nieuws over de Warcraft film, want hij gaat waarschijnlijk niet kut worden! Ook is er goed nieuws voor fans van geiten, want Goat Simulator krijgt nieuwe geiten en een nieuwe map. Nachtwacht, goedemorgen!

Zangief vs DK

 

 

Nintendo maakt einde aan Wi-Fi voor Wii en DS

Om maar meteen met een soort van slecht nieuws te beginnen... Het was in februari al aangekondigd, maar Nintendo heeft een halt toegeroepen aan de Wi-Fi connection voor de Wii en Nintendo DS. Online gamen en leaderboards en dergelijken zijn dus niet meer beschikbaar. Het moet op zich geen probleem zijn aangezien ie-de-reen ondertussen een Wii U naast zijn of haar televisie heeft staan...

Super Smash Bros Brawl

We zullen allemaal dus een weekje moeten wachten voor we weer online kunnen racen in Mario Kart, want dan komt de Wii U versie uit. Een lijst met games die hiervan de dupe zijn vindt u hier. Dus mocht je nu toch heel graag gebruik willen maken van Sin & Punishment: Star Successor, dan heb je dikke vette pech. Sorry.

 

Drakengard 3 – launch trailer

Hallo? Spreek ik met Japan? Ja, waar blijven die zes schaars geklede, lichtgevende chicks met absurde wapens die we besteld hadden? Ja, die met draken en schelle stemmen enzo. Vandaag in de schappen ja? Cool. Je moet er van houden, maar cool.

 

Warcraft film gaat lekker

11 maart 2016 is de dag dat de Warcraft film te zien moet zijn in de bioscopen. Doemdenkers vinden hem nu al kut, maar als we de verhalen moeten geloven, dan schuilt er wellicht best een mooi stukje film achter. De studio achter de film is Legendary Pictures, die ook Godzilla op hun naam hebben staan, en CEO van de studio Thomas Tull vertelde in een interview het een en ander over de aankomende Warcraft film.

Ten eerste is Tull zeer content met de regisseur Duncan Jones (bekend van o.a. Moon en Source Code). Tull is van mening dat Jones de franchise in zijn waarde zal laten en sterke thematiek kan mengen met de uitgebreide wereld en lore die Warcraft te bieden heeft:

“The filmmakers decided to focus on big, universal themes that people will be able to get their heads around, while making sure that the movie doesn't eliminate what Warcraft fans love about the games.”

Warcraft

Dat het niet zomaar een game-film wordt moge duidelijk zijn dus. Al zijn dit natuurlijk wel de woorden van een dude die heeeeel graag wil dat iedereen deze film gaat checken, want dat betekent meer centen voor hem. De Wacht heeft wel vertrouwen in Duncan Jones, en weet te weinig van Warcraft om te zeiken over details. Dat laat hij aan die-hard Warcraft speler Nick over.

 

Kennis is macht

Wat is de deal met indie games? Wat is een indie game? Bestaan ze eigenlijk nog wel? Het is abstracte term geworden, maar spring samen met de Gameshow in the rabbit hole en check hoe diep die shit gaat:

 

Het plot van Far Cry 4 gelekt

Vorige week is Far Cry 4 aangekondigd. De game moet dit jaar nog uitkomen, en wel op 20 november. De Wacht heeft even snel door de reacties op de aankondiging gescrold en de reacties zijn eigenlijk alleen positief, alleen bestaan er nog twijfels over de setting. Nu schijnt er wat info over het plot en de protagonist gelekt te zijn. Ubisoft heeft per abuis wat teveel info op de pre-order pagina van de game gezet. Deze info is ondertussen weer verwijdert, maar op het internet verdwijnen dit soort dingen niet:

Hidden in the majestic Himalayas lies Kyrat, a country steeped in tradition and violence. You are Ajay Ghale. Traveling to Kyrat to fulfill your mother's dying wish, you find yourself caught up in a civil war to overthrow the oppressive regime of dictator Pagan Min.

Explore and navigate this vast open world, where danger and unpredictability lurk around every corner. Here, every decision counts, and every second is a story. Welcome to Kyrat.

Far Cry 4

Nu geeft het nog niet bijzonder veel extra informatie over de game, maar wel weten we nu dat het enigszins vergelijkbaar is met zijn voorganger; nietsvermoedende dude gaat in een ver land chillen, maar dan valt alles in het water, want geweren en dood enzo. Al is het nu wat emotioneler geladen vanwege je moeders ‘dying wish’ natuurlijk. Maar hey, als de bad guy maar half zo tof is als Vaas, dan hebben we het nergens meer over Ubi.

 

Tomodachi Life in al zijn weird ass glorie

Over twee weken komt de debiele ‘simulatie’ game van Nintendo naar een 3DS bij jou in de buurt! Het is debiel! Het is een simulatie (als je je dagen doorbrengt op een lopende band bij vrienden)! In deze trailer zie je echt zo’n beetje alles wat er te doen is in Tomodachi Life, en De Wacht kan het weten, want die heeft de game al een aantal weken gespeeld én flink wat achterlijke shit meegemaakt. Check het zelf:

 

Goat Simulator krijgt nieuwe map en geiten

Niemand had het ooit gedacht, maar geiten leiden mad toffe levens. Dus het is verdomd fijn nieuws dat Coffee Stain, de studio achter het briljant idiote Goat Simulator, heeft aangekondigd dat patch 1.1 op 3 juni gratis beschikbaar is. Deze patch bevat onder andere nieuwe geiten en een nieuwe map. Eigenlijk zou de patch in mei nog uitkomen, maar game designer Armin Ibrisagic vertelde dat ze toch net even wat langer nodig hadden om alles te doen wat de fans willen:

"We realise we said we'd release the patch in May, but we really wanted to shock players and make sure the new map will be even better than the old one, so we had to push forth the release date a week or so than we originally intended. With June 3rd as a release date, the new map is gonna be so awesome, and I'm not just saying that cause I'm working on the game."

(zegt de developer die zijn eigen game reviewde op Steam)

Goat Simulator

Enfin, de nieuwe map is ongeveer net zo groot als de oude, en de patch brengt ook local splitscreen multiplayer voor 4 man met zich mee. Daarnaast introduceren Coffee Stain goat wall-running en het balanceren op je voorste poten! Nieuwe geiten waarmee we kennis mogen maken zijn onder andere de Tornado Goat, Shopping Goat, Classy Goat en Repulsive Goat. 3 juni kan je dus weer een paar uur besteden aan Goat Simulator en al zijn nieuwigheidjes. En vergeet niet: balanceren op je voorste poten!!1!

Als laatste nog een screenshot van een van de nieuwe geiten. Diegene die raadt welke geit dit is, wint geen ass, maar verdient wel een hartje dat De Wacht persoonlijk onder je comment post!

Goat Simulator

 

Bedankt voor het lezen! Daaaag!

Wat nou ‘waar is Hitler'?

REACTIES (53) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord