Far Cry 4 draait wel soepel 

Far Cry 4 draait wel soepel 2014-11-16T14:40:10
Ubisoft is nog altijd druk bezig met het repareren van Assassin's Creed Unity, maar gelukkig zijn niet alle games van de uitgever zo buggy. Far Cry 4 draait namelijk wel soepel. Ook zie je in deze Wacht de statistieken van de Evolve alpha en zijn er nieuwe details bekend over GTA?

Katten gif

 

Terraria launchtrailer en Xbox Over versie zijn live

Iedereen die de survival mode van Minecraft geweldig vindt, kan met een gerust hart het spel Terraria kopen. Deze 2D adventure game die door het hoge kuil-graaf-gehalte erg populair is bij de Duitsers is vanaf nu verkrijgbaar op de Xbox One. Afgelopen woensdag was de versie voor de PS4 al beschikbaar.

Speciaal voor de release op de nieuwste consoles heeft 505 Games een nieuwe trailer uitgebracht die je helemaal op de hoogte brengt wat de game te bieden heeft. Voor spelers die de game al hebben gespeeld zijn er weer tal van nieuwe eindbazen die in beeld worden gebracht. In de video is ook te zien dat Terraria al meer dan 9 miljoen keer is verkocht. Een hele bijzondere prestatie dat maar voor weinig spellen is weggelegd, laat staan indiegames.

De game is begonnen als een PC-exclusive, maar is inmiddels al geport naar de PS3, PS Vita en Xbox One. De PC-versie heeft nog altijd de meeste content, maar console-spelers die de PS4 of Xbox One-versie oppikken zijn verzekerd van een paar nieuwigheden.

 

Iemand heeft zijn dag

 

Grand Theft Auto V streams massaal online

Dinsdag om 0:00 komt GTA V eindelijk uit en dus dan is het voor iedereen toegestaan om de game te spelen. Toch zijn er al een aantal gamers die het spel hebben weten te bemachtigen en daarom duiken er regelmatig de nodige livestreams op. Deze streams geven nieuwe inzichten in de game, al zal de Wacht ze hier NIET gaan spoileren.

Next-gen neon

Voor spelers die nog twijfelen of het spel het waard is om nog een tweede keer aan te schaffen, heeft de Wacht een gameplay video gevonden die je kan helpen in het maken van de beslissing. Zo heeft hij een stream gevonden waarin flink wat freeroaming gameplay in first-person te zien is en waar de nodige verschillende voertuigen worden uitgetest op voetgangers. Hier zijn de beelden (en hier) te bekijken voor iedereen die schijt heeft aan SPOILERS! (het kan zijn dat ze inmiddels offline zijn gehaald, maar dan regelt de Wacht wel een andere video voor je)

Inmiddels sijpelen er ook weer details over de soundtrack van GTA V binnen. Gisteren lieten we je weten dat een deel van de soundtrack van de game mogelijk gelekt was. De lijst klopt niet helemaal, want de personen op GTAforums.com hebben laten weten dat Flash Gordon van Queen, Micheal Jackson en enkele andere nummers nergens te bekennen zijn. Wel weten we dat nummers als Radar Love van Golden Earring en Saturday Night van Elton John zijn bevestigd.

next-gen Skyline

Veel zaken zijn al bekend, want het gaat inmiddels om een remake van Grand Theft Auto V die we al konden spelen op de PS3 en Xbox 360. De grootste vragen waar gamers mee lijken te zitten zijn: Zijn er meer auto’s op de weg? En zitten er dieren in GTA Online? Dinsdag kun je het zelf ontdekken want dan komt de PS4 en Xbox One versie van de game uit, óf je kijkt maandag om 12:00 naar onze livestream. Op 27 januari 2015 komt de game ook naar de PC.

 

Patch 1.02 AC Unity live op PS4 en PC

Dat Assassin’s Creed Unity een aantal technische probleempjes heet weten we allemaal. Zo heeft een van die koffiehalende stagiairs er een feature over geplaats, zijn de Ubisoft aandelen met bijna 9 procent gekelderd en heeft Ubisoft zelfs een liveblog gestart waarop de laatste progressie op wordt gepubliceerd. Vandaag valt te lezen dat patch 1.02 uit is voor de PC en PS4. De update pakt een sloot aan problemen aan, zo worden deze zaken allemaal aangepakt:

PS4:
• Fixed an issue where under some circumstances, Arno can fall through ground when free running on various props or when dropping down on to an NPC.
• Fixed an issue where it is possible for Arno to get stuck in a hay cart next to the Pantheon in the Bièvre district.
• Fixed an issue that may cause a game crash when joining the co-op session of another player who has a specific single player and side missions progression.
Note that even with this patch, players may still experience
• Most framerate issues that have been reported since the release of the game
• Performance issues

PC:
• Fixed an issue where under some circumstances, Arno can fall through ground when free running on various props or when dropping down on to an NPC.
• Fixed an issue where it is possible for Arno to get stuck in a hay cart next to the Pantheon in the Bièvre district.
• Fixed an issue that may cause a game crash when joining the co-op session of another player who has a specific single player and side missions progression.
• Improved performance in cinematic on low HW configurations
• Fixed various flickering issues on nVidia SLI and AMD CrossFire configurations
• Fixed various Graphic issues
• Fixed light artifacts in PCSS shadows
• Fixed problem with refresh rate on a first game launch.
• Fixed various Input issues
• Other keyboard/mouse fixes in several menu pages.
• Fixed issues with “Invite to game” option when it was becoming unavailable after host migration, when it was active for all recent players instead of only for friends
• Fixed issues with Helix Credits

Note that even with this patch, players may still experience
• Most framerate issues that have been reported since the release of the game
• Performance issues

AC Unity

De Franse uitgever is op de hoogte van het feit dat ook na deze patch nog altijd niet alles op orde is en gaat dus lekker door met het blijven verbeteren van het spel. Tegelijk met Unity kwam er nog een andere Assassin’s Creed uit, namelijk Rogue. Die game lijkt met veel minder bugs en glitches te kampen en dus denken we dat Ubisoft wel weet hoe het moet.

Ok, nog eentje dan!


Far Cry 4 draait soepeler dan Chinese turnsters

Als er iets soepel is, dan zijn het die Chinese turnsters die je in actie ziet tijdens de Olympische Spelen. Die topatleten kun je makkelijk dubbelvouwen en in een koffer stoppen. Toch heeft EuroGamer iets gevonden dat nog soepeler lijkt dan de jongedames, namelijk Far Cry 4. De game loopt constant op 1080p met 30fps zonder in te kakken. Daarmee is het helaas wel iets minder filmisch dan AC Unity.

Vergeleken met de versie van de last-gen zijn er veel verschillen in de textures van rotswanden. Op de oude generatie ziet het er allemaal heel low-res uit, terwijl op de huidige generatie bijna alleen maar kiezelharde en haarscherpe rotsen te vinden zijn. Ook geeft de site aan dat het vacht van de dieren er erg op vooruit is gegaan sinds de nieuwe generatie. De pop-in van planten als je met de deltavlieger over een ravijn vliegt is ook miniem op de nieuwste consoles.

We kunnen nu dus hard concluderen dat Ubisoft prima weet hoe het moet. Far Cry 4 komt dinsdag uit, ja op diezelfde dag als GTA V. De game verschijnt op de PS4, Xbox One, Xbox 360, PS3 en PC.

 

Dragon Age Inquisition: Classes tips

Twee nieuwe personages voor Evolve

De grote Evolve alpha ligt alweer even achter ons en dus is het tijd voor 2K om de balans op te maken en keiharde cijfers te presenteren rondom de testfase. De uitgever heeft haar uiterste best gedaan en de cijfertjes in een mooie infographic weergegeven. In totaal hebben er meer dan 1 miljoen matches plaats gevonden. De Hunters wonnen het vaakst, maar toch liggen de verhoudingen met de overwinningen van het monster dichtbij elkaar.

Evolve
Evolve wordt ontwikkeld door Turtle Rock Studios die je natuurlijk kent van Left4Dead. In de game maak je deel uit van een groep van vier soldaten die het opnemen tegen een enorm beest dat ook door iemand wordt bestuurd. Het is dus een 4 tegen 1 strijd. Evolve had eigenlijk dit jaar al moet uitkomen, maar werd net als een gros andere spellen uitgesteld naar 2015. Op 13 februari komt het spel uit voor de PC, PS4 en Xbox One.

 

Twerken is voor iedereen

TWERKEN!

 

REACTIES (84) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord