Fallout 4 gamescom demo te checken via Pornhub 

Fallout 4 gamescom demo te checken via Pornhub 2015-08-13T15:03:14
De N8W8 staat vandaag in het teken van seks en drugs... Of nou ja, in ieder geval van de Fallout 4 gamescom demo die je via Pornhub kunt checken, en het verbod op wiet in eSports. Verder mogen jullie je verheugen op de Resident Evil 2 remake en het briljante Super Mario Maker.

Cats <3

   

Fallout 4 gamescom demo te checken via Pornhub

Gamescom-bezoekers konden netjes in de rij aansluiten om een blik te werpen op een demo van Fallout 4. Natuurlijk bleef deze gameplay echter niet lang achter gesloten deuren, aangezien iemand de boel sneaky wist te filmen en vervolgens online gooide. Bethesda Softworks was niet blij en zorgde ervoor dat alles binnen de kortste keren offline gehaald werd…

De stiekem gefilmde Fallout 4 beelden hebben inmiddels echter de perfecte thuisbasis gevonden op Pornhub! De uploader heeft de gamescom demo verstopt onder de titel: ‘HIDDEN CAMERA SHOWS AUDIENCE TEASED BY BIG BUTT MAN IN TIGHTS LIVE’. Ook de bijbehorende tags (Big Ass, POV, HD) zijn natuurlijk zeer passend gekozen.

Fallout 4 gamescom demo te checken via Pornhub

Het filmpje an sich laat echter flink wat te wensen over, aangezien deze stiekem tussen twee bioscoopstoelen door is gefilmd, hetgeen de kwaliteit van audio en video niet ten goede komt… Mocht je desondanks een kijkje willen nemen en onbekend zijn met het fenomeen Pornhub dan waarschuwt de Wachtster graag nog even dat de website in kwestie behoorlijk NSFW is.

Inmiddels weten de Fallout 4-beelden het al ruim 24 uur vol te houden op Pornhub, waarmee het tot dusver alle eerdere kanalen, zoals YouTube, weet te verslaan. Aan de community ligt het in ieder geval niet, aangezien zij wanhopig proberen de video waar dan ook online te houden.

Fallout 4 is vanaf 10 november te checken op PC, PS4 en Xbox One.

   

Asymmetrische horror game The Flock verschijnt 21 augustus op PC

Vanaf 21 augustus is de asymmetrische, first person horror game The Flock te downloaden via Steam en The Humble Store. En alhoewel de premisse van de game echt briljant klinkt, zegt de Wachtster het volgende niet eens uit puur promotioneel oogpunt: wacht niet te lang met het kopen van deze game! De levensduur van The Flock wordt namelijk bepaald door de in-game deaths van de spelers…

Dat zit zo: wanneer The Flock uitkomt, staat de populatieteller op 215.358.979. Elke keer als er iemand doodgaat in de game neemt de populatie daadwerkelijk met een persoon af. Wanneer de counter nul bereikt, stopt ontwikkelaar Vogelsap met de verkoop van de game. Alleen de mensen die op dat moment de game reeds in hun bezit hebben, kunnen meedoen met de volgende fase, welke afgesloten wordt met een nog aan te kondigen met een spectaculair slotstuk.

Jeroen van Hasselt, creative director bij Vogelsap, zegt er het volgende over:

“We’ve asked ourselves what kind of experience people would be getting from The Flock years after release. Hardly anyone would be online and those still playing would be either great at the game or brand new. That’s not a fun player-experience. So we think it’s worth sacrificing that possibility in order to try and improve the experience for most players when they are actually playing the game.”

The Flock speelt zich af in de toekomt, waarbij klimaatverandering een einde heeft gemaakt aan het menselijk leven op aarde. Het nieuwe dominante ras is de Flock, dat wel uitstekend gedijt tussen de vervuiling. Plots is daar echter het mysterieuze Light Artifact, dat de mensheid moest redden, maar daarin te laat was… Inmiddels trekt het echter de Flock aan en transformeert het hen in meer menselijke wezens, genaamd Carriers.

Doel van een potje in The Flock is om als Carrier jacht te maken op leden van de Flock en vice versa. Als je als lid van de Flock succesvol een Carrier te pakken neemt, pak je de controle over zijn Light Artifact en wordt je zelf een Carrier. De persoon die voorheen Carrier was, respawnt vervolgens als lid van de Flock. De enige manier om een match te winnen, is om als Carrier te overleven, terwijl je het licht van de Light Artifact brandende houdt of objectives weet te veroveren.

Wanneer je The Flock pre-ordert via de Humble Store of de website van Vogelsap, of in de week na launch koopt, hetgeen ook via Steam kan, ontvang je een extra buddy-key, waarmee je een vriend eveneens kan verblijden met deelname aan deze game.

The Flock is vanaf 21 augustus te checken op PC.

   

Trailer overvloed

Het is weer tijd voor de Wachtster haar wekelijkse versche trailers! Geniet van bewegende beelden van 3 games die jullie mogelijk hopelijk positief gaan verrassen. Ditmaal staat trailer overvloed in het teken van The Walking Dead: No Man’s Land, Soul Axiom en Skyforge.

   

Resident Evil 2 remake bevestigd door Capcom

In een tijdperk waarin we praktisch doodgegooid worden met remakes zijn er toch nog wel een handjevol games waarvan we met z’n allen al jaren roepen dat we ze graag nogmaals zouden beleven, maar dan inclusief shiny graphics. Final Fantasy VII stond voor velen bovenaan hun lijstje, maar ook Resident Evil 2 is een game die de meesten van ons best nog wel eens zouden willen checken. 

En hoera, Capcom producer Yoshiaki Hirabyashi heeft laten weten dat onze hartenwens in vervulling gaat: Resident Evil 2 krijgt een remake. ‘WE DO IT!’

"You've been telling us for years that you want Resident Evil 2 to be remade, and we haven't been able to make it happen... until now! We at R&D Division 1 will do our best to take on your feedback and deliver the gameplay experience you've been waiting for. As the title is only just starting its development cycle we unfortunately don't have any additional information or assets to share at this time. For now we want our fans to know that we appreciate all the feedback and support we've received on this title. We're looking forward to delivering this highly anticipated Resident Evil experience that fans have been waiting for."

Al een aantal weken begon Capcom al met het teasen van een mogelijke Resident Evil 2-remake door te stellen dat de game intern besproken werd en dat het afwachten was wat de hoge piefen ervan zouden vinden. En gelukkig zagen zij ook dat het goed was!

Hirabyashi laat weten dat het nog wel effe kan duren voordat we een update krijgen over de status van de Resident Evil 2 remake. Dit komt vooral omdat dit anders dan bijvoorbeeld bij Resident Evil 0 geen HD remaster betreft, maar een volledige remake en men dus helemaal terug moet naar de tekentafel.

   

eSports organisatie gaat controleren op wiet

Een maandje geleden konden jullie op deze glorieuze website al lezen over een drugsschandaal in de eSports, zo bleken veel spelers gebruik te maken van Adderall om hun concentratievermogen te vergroten. Als antwoord hierop lieten eSports-organisaties weten bij toekomstige events te gaan controleren op doping.

Deze controles van onder meer de ESL blijven echter niet voorbehouden aan ADHD-middeltjes, men gaat namelijk ook controleren op het gebruik van wiet… De Wachtster zou persoonlijk niet weten wat het productieve effect van marihuana zou zijn, maar men neemt in de eSports blijkbaar geen risico mee en baseert hun nieuwe beleid op richtlijnen van de World Anti-Doping Agency.

Als games drugs waren

Naast eerlijke matches hoopt men bij de ESL dat het nieuwe beleid een stap voorwaarts zal betekenen voor eSports in zijn totaliteit:

“Our main goal is and always will be to maintain the fair play spirit and the integrity of our competitions, and we’re confident that the anti-doping policy is an important improvement that will help us advance as a sport. It is a small, but in our eyes essential and meaningful step forward for professional gamers across all games, ESL as an event organizer, and the esports industry as a whole.”

eSporters mogen in hun vrije tijd overigens nog best blowen, alleen wanneer zij tijdens een toernooi falen voor een dopingtest kan dat zeer vervelende gevolgen hebben. Denk hierbij aan een vermindering van prijzengoed, diskwalificatie en schorsing.

   

Super Mario Maker overview trailer

Super Mario Maker belooft briljant te worden. En voor zover mogelijk wordt de Wachtster elke keer als ze nieuwe beelden ziet van de game enthousiaster. Dat gebeurde ook weer na het zien van onderstaand filmpje…

De Wachtster zou de Wachtster niet zijn als ze al deze nieuwe informatie niet even netjes voor jullie zou samenvatten.

Super Mario Maker zal meer dan 50 amiibo ondersteunen die je vervolgens kunt inzetten in de 8-bit Super Mario Bros. levels. Daarnaast is er aandacht voor de muzikale levels die je met behulp van speciale blokken kunt maken, en de Super Mario Bros. 30th anniversary Mario amiibo die in staat is Big Mushrooms te plaatsen in de levels. Ten slotte wordt duidelijk dat je tijdens het spelen in 9 dagen steeds meer design tools zult unlocken, zodat je niet meteen overweldigd wordt door alle opties.

Super Mario Maker is vanaf 11 september te checken op Wii U.

Hebben jullie de Nintendo World Championships 2015 tijdens de E3 trouwens gezien? Tijdens de finale werd Super Mario Maker gespeeld. Mochten jullie nog niet overtuigd zijn van de potentie van deze game dan kan de Wachtster onderstaande beelden van harte aanbevelen.

   

Memes en dingen

Memes en dingen staat vandaag in het teken van cross-overs, zo zien we Link en Zelda plots opduiken in het Wilde Westen.

   

Lekker koesen!

REACTIES (41) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord