Epic komt met nieuwe PC-game Paragon 

Epic komt met nieuwe PC-game Paragon 2015-11-04T04:56:02
Goedemorgen allemaal! Hebben we er een beetje zin in vandaag? Mooi! Dan beginnen we deze sessie ochtendgymnastiek met 40 minuten aan Ratchet & Clank, een uitbreiding voor Age of Empires II, Trackmania in VR en oh ja: de nieuwe game van Epic. Is dat even lekker aan je dag beginnen!

    

40 minuten aan Ratchet & Clank gameplay

De Paris Games Week is al lang en breed voorbij, maar nog altijd komen er nieuwe dingen van die beurs tevoorschijn. Zoals deze opname van een stream van JeuxVideo.com, met ruim 40 minuten aan gameplay van Ratchet & Clank. Awesome! Als je net als de Wacht geen woord Frans kunt, kun je het geluid trouwens net zo goed uitzetten, want ze tetteren er flink op los, die Fransen.

Ratchet & Clank verschijnt begin 2016 voor PlayStation 4.

     

Epic Games lanceert teasersite voor Paragon

Hé wat leuk, Epic Games heeft besloten om midden in het gamerelease-hoogseizoen een nieuwe game te onthullen, met de titel Paragon. Nu is onthullen een groot woord, want eigenlijk weten we nog niets, behalve dat het een PC-game betreft die begin 2016 moet verschijnen. Ook is er een teasersite verschenen, waarop we elke week kunnen kennismaken met een nieuwe Hero uit de game, en waar je je alvast kunt inschrijven voor de beta.

De eerste hero is Twinblast, een vlotte jongeman met bionische armen en twee dikke guns. Zie hier zijn teaservideo in volle glorie:

Wat voor game het precies wordt zal de komende weken blijken, maar de teasersite en de in-game items die je daar alvast kunt unlocken doen vermoeden dat een Overwatch- of Battleborn-achtige arena shooter betreft. Hmm, hebben we daar al niet genoeg games van? Of denken jullie dat Epic dat beter kan? We houden het in de gaten.
    

Skyrim naar Xbox One geport, als oefening voor Fallout 4

Een interessant feitje rondom de meest geanticipeerde game van het moment: om het team bekend te maken met de current-gen hardware, heeft Bethesda Game Studios vroeg in de ontwikkeling van Fallout 4 intern een Xbox One port gemaakt van The Elder Scrolls V: Skyrim. Dat heeft director Todd Howard aan GameInformer laten weten, toen de lucky bastards op bezoek mochten bij het hoofdkwartier van Bethesda.   

Het maken van de port was voor zover bekend puur voor trainingsdoeleinden, Howard zei er met klem bij dat we nog niet hoeven te hopen op meer dan dat. Hmm… nóg niet, Todd? Interessant! Zien jullie een eventuele current-gen remaster van Skyrim wel zitten, of mag Bethesda’s populaire RPG gewoon in 2011 blijven? Vertel het ons in de comments!
     

Star Wars Battlefront: Battle of Jakku Teaser Trailer

EA heeft een nieuwe teaser vrijgegeven om ons warm te maken voor het slagveld op de woestijnplaneet Jakku, de eerste DLC voor Star Wars Battlefront. De restanten van de Battle of Jakku zijn te zien zijn in de nieuwe Star Wars film ‘The Force Awakens’, die zich 29 jaar na dit epische gevecht afspeelt.

Star Wars Battlefront verschijnt op 17 november voor PlayStation 4, Xbox One en PC en de Battle of Jakku wordt er op 8 december gratis aan toegevoegd. Iedereen die de game heeft gepre-orderd mag een week eerder al met de map aan de slag.
    

Trackmania Turbo ondersteunt PlayStation VR en Oculus Rift

Lopen jullie al een beetje warm voor virtual reality? Nou, anders de Wacht wel! Langzaam wordt de wereld klaargestoomd voor de releases van de verschillende virtual reality headsets en dat betekent spannende tijden. Aangezien VR knap saai zou zijn zonder games, is het maar goed dat we van steeds meer ontwikkelaars horen wat ze zullen bijdragen aan wat we straks kunnen spelen, wanneer die VR-brillen eindelijk te koop zijn.

Zo ook Ubisoft en ontwikkelaar Nadeo, die hebben bevestigd dat hun duizelingwekkende racegame Trackmania Turbo ook speelbaar zal zijn via de Oculus Rift en PlayStation VR.

Goed nieuws dus. Als je erover nadenkt is Trackmania Turbo ook gewoon de ideale game om je lichaam te laten wennen aan VR; als je dit overleeft word je daarna nooit meer misselijk van wat dan ook!

Trackmania Turbo verschijnt begin volgend jaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC en bevat alles wat je van een fatsoenlijke arcade racer verwacht: meer dan 200 tracks, splitscreen multiplayer en een Trackbuilder om zelf racebanen te ontwerpen en te delen.
    

Verover Afrika in nieuwe uitbreiding voor Age of Empires II

Jawel, er worden nog steeds uitbreidingen gemaakt voor Age of Empires II, een game uit 1999 wel te verstaan! Of nou ja, eigenlijk uit 2013, want we hebben hier over de HD remaster van de beroemde RTS. The African Kingdoms voegt de Malinezen, Berbers, Ethiopiërs en de Portugezen toe als speelbare beschavingen, met elk hun eigen uitgewerkte campaign. Zie hier de nieuwste trailer:

Deze uitbreiding wordt gemaakt door de mensen van Forgotten Empires, die al eens eerder een uitbreiding voor Age of Empires II HD maakten en onlangs nog een nieuwe uitbreiding voor Age of Mythology aankondigden. Age of Empires II HD: The African Kingdoms verschijnt op 5 november voor PC.
    

Nolan North en Troy Baker praten ons bij over Uncharted 4

De twee sterspelers van Uncharted 4 waren ook op Paris Games Week en Hollie van PlayStation Access voelde ze aan de tand over hun ervaringen tijdens de ontwikkeling van de game. Dat de heren North en Baker eigenlijk twee knap irritante mannetjes zijn, zorgt bij jullie vast niet voor minder zin in het epische slotstuk van de Uncharted-reeks, die op 18 maart 2016 verschijnt voor PlayStation 4.

    

Tot ziens!
 

View post on imgur.com

REACTIES (49) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord