Eerste Mass Effect Andromeda partymembers onthuld 

Eerste Mass Effect Andromeda partymembers onthuld 2016-11-12T13:54:42
Live vanuit Maassluis waar ik mijn 6 meter lange verlanglijst persoonlijk aan Sinterklaas wil geven, rapporteert de Weekendwacht zich! Met Mass Effect Andromeda partymembers, Halo en Persona 5 livestreams, Final Fantasy XV CGI opening, Horizon: Zero Dawn beelden en een skydivende Sombra!

Liam en PeeBee je eerste partymembers in ME Andromeda

Game Informer laat Mass Effect Andromeda info vrij zoals ik gas na een avond Mexicaans eten. Vandaag weten we meer over een van de belangrijkste aspecten van iedere BioWare game: de mensen met wie je kan neu… oh wacht, dat wordt nog niet bevestigd… nou ja, hier zijn Liam en PeeBee!

Liam

Liam z’n gezicht wordt nog niet getoond in de nieuwe screens, maar hij is je eerste partymember op de Hyperion. Als ex-politieagent is hij optimistisch maar ook zeer duidelijk over wat goed en slecht is. Hij probeert luchtig te blijven in gesprekken maar kan ook driftig worden en heeft het hart op de tong.

PeeBee

PeeBee is een asari die het ruimteschip van haar ras verliet om zelf op avontuur te gaan. Ryder komt haar tegen tijdens een van de missies en ze voegt zich bij je team na het avontuur. Qua persoonlijkheid lijkt ze totaal niet op de asari uit eerdere games, want ze is heel uitbundig maar ook lomp. Ze houdt van het onderzoeken van oude ruïnes en is superslim. Een beetje de mafketel van je team dus!

BioWare belooft complexere relaties tussen je party members en hint zelfs naar rivaliteiten en driehoeksverhoudingen. Maaruh, de game gaat om schieten natuurlijk…

     

Halo 15 Year Anniversary livestream op 15 november

Over schieten gesproken, Halo is alweer 15 jaar aan het worden! Vandaar dat Microsoft een 15 Year Anniversary livestream heeft aangekondigd voor 15 november. 343 Industries is lollig bezig en start de livestream om 3.43 pm pacific time, wat omgerekend tegen 1 uur middernacht 16 november aanzit voor ons.

Onder andere het Halo Museum wordt getoond, nieuwe gameplay en interviews over Halo Wars 2 en de devs gaan Halo 5 spelen met de community.

     

Sombra kan skydiven in Overwatch

Sombra loopt al flink te kutten op de PTR van Overwatch maar met haar hacker skills kan je nog veel meer doen. Zelfs dingen die Blizzard niet verwacht had. Check het skydiven maar in deze video!

Je kan het doen door een custom match te starten en alle cooldowns uit te schakelen. Met Sombra’s teleport kan je soort van vliegen en op die manier geheime plekken in de maps checken. Hier een tutorial.

         

Persona 5 livestream op 16 november toont gameplay Engelse versie

Persona 5 belooft een van de vetste RPG’s van 2017 te worden. We hebben echter nog weinig Engels gameplay footage gezien. Daar komt gelukkig op 16 november verandering in want Atlus zendt dan een livestream uit waarin de devs de Engels versie spelen!

Persona 5

De livestream is 16 november om 9 uur ’s avonds te checken op dit Twitch-kanaal.

     

Gravity Rush 2 is gold!

Ontwikkelaar Keiichiro Toyama  is in de Twitter geklommen om de Gold-status van Gravity Rush 2 aan te kondigen! De game is na wat uitstel eindelijk af en wordt 18 januari verwacht in Nederland. Check de tweet voor nieuwe beelden van een speciale animatie die Toyama dankzij het uitstel in de game kon stoppen.

Gravity Rush 2

     

Final Fantasy XV PS4 Pro beelden vergeleken met normale PS4 beelden

In Japan is een nieuwe demo voor Final Fantasy XV beschikbaar die zelfs de nieuwe PS4 Pro performance opties bevat. Met de PS4 Pro kan je de game in 4K spelen of met een hogere framerate. Check de vergelijkingsvideo hieronder om te zien wat de verschillen zijn… uhm… als je een 4K scherm had… wat je waarschijnlijk niet hebt. Nou ja, nieuwe Final Fantasy XV beelden!

       

Final Fantasy XV CGI opening

De Judgement Disk demo in Japan laat ook voor het eerst de volledige CGI intro van Final Fantasy XV zien. Geen idee waar de personages het over hebben maar alsnog een spoiler alert voor wie de nieuwskop ‘Final Fantasy XV CGI opening’ niet gelezen heeft.

      

Nieuwe Horizon: Zero Dawn dev diary

Omdat we vandaag een stukje Nederlandse cultuur vieren is het fijn dat ik ook kan eindigen met een stukje Nederlandse cultuur. Horizon: Zero Dawn wordt Hollands glorie in 2017 en de nieuwe beelden zien er weer fraai uit. Inclusief pijnlijk Hollandse accenten van de Guerilla medewerkers!

REACTIES (30) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord