Eerste info over verhaal Deus Ex: Mankind Divided 

Eerste info over verhaal Deus Ex: Mankind Divided 2015-04-08T09:04:30
De Wacht heeft direct wat meer nieuws over het net gelekte Deus Ex: Mankind Divided. Daarnaast wordt The Witcher 3 nog 30 uur langer door DLC en wordt Dead Island 2 waarschijnlijk uitgesteld. Nachtwacht, goedemorgen

Eerste informatie over Deus Ex: Mankind Divided

Zoals jullie waarschijnlijk al gezien hebben, is er een nieuwe Deus Ex game gelekt met als subtitel Mankind Divided. Op het moment dat Bas het nieuwtje schreef, was er nog niks bekend over het verhaal van de game, want Russisch, maar ondertussen is Game Informer naar buiten gekomen met een stukje plot. Game Informer staat erom bekend dat ze vaak primeurs hebben van grote, onaangekondigde titels en Deus Ex: Mankind Divided zou hun coverview van mei worden, dus ze kunnen er al een beetje over vertellen.

Deus Ex: Mankind Divided

Het is een direct vervolg om Deus Ex: Human Revolution en Adam Jensen sluit zich aan bij een groep van Interpol-agenten die jagen op ‘Augmented Terrorists’ in een wereld die ‘transhumans’ haat en vreest. Jensen heeft een bult nieuwe augmentations tot zijn beschikking waaronder op afstand elektronische apparaten hacken. verder kunnen we van de gameplay dezelfde keuzevrijheid verwachten als in het vorige deel. Het is volledig aan jou hoe je problemen oplost en doelen behaald. De Wacht speelt het liefst stealth en zonder iemand dood te maken, wat jullie?

De savegame van Human Revolution is trouwens niet over te zetten, aangezien het verhaal vanaf een bepaald punt verder gaat. Het is lastig om de vier verschillende eindes soepel over te laten lopen in een nieuwe begin van Mankind Divided. In de coverview van Game Informer zullen ze meer weten te vertellen over nieuwe augmentations en dergelijken. Augmented hype!

 

Mortal Kombat X – launch trailer

Nog een weekje en dat kan je eindelijk weer iemands hart eruit trekken zonder eerst twaalf jaar medicijnen te studeren. 14 april ligt Mortal Kombat X in de winkel en er is niemand die geen zin heeft om iemands ruggengraat vakkundig doch enorm hardhandig te verwijderen. Toch? Mortal Kombat X heeft ondertussen een launch trailer en die vind je hieronder. WAKE UP!

 

The Witcher 3: Wild Hunt DLC geeft 30 uur extra

Verdomme, The Witcher 3: Wild Hunt moet als stand alone game al 200 uur gaan duren, maar nu heeft CD Projekt RED aangekondigd dat er twee DLC packs uitkomen die bij elkaar voor een slordige 30 extra uren gameplay zorgen. De Wacht denkt eraan om dit jaar zijn vakantiedagen maar op te maken aan deze rpg...

De eerste DLC Hearts of Stone brengt Geralt ‘Into the wilds of No Man’s Land’ en ‘Oxenfurt’  en duurt ongeveer tien uur. In dit extra avontuur moet Geralt een contract vervullen van de Man of Glass. De tweede DLC heet Blood and Wine en duurt dus (de snelle, en zelfs trage, rekenaars zijn er vast al achter) 20 uur. Hearts of Stone moet in oktober verschijnen en Blood and Wine ergens in het eerste kwartaal van 2016. Marcin Iwiński, mede-oprichter van CD Projekt RED is best trots op hun enorme DLC:

“We remember the time when add-on disks truly expanded games by delivering meaningful content. As gamers, we’d like to bring that back. We’ve said in the past that if we ever decide to release paid content, it will be vast in size and represent real value for the money.”

The Witcher 3

Hij geeft ook aan dat als je als gamer nog twijfels hebt, je gerust even mag wachten op de reviews, je hoeft immers niks te kopen. Sympathieke gast wel, die Marcin. De season pass voor deze DLC kost je $24,99. Mocht je interesse nog niet gewekt zijn, kijk dan vooral even het eerste kwartier van de game!

 

Kennis is macht

Keuzevrijheid in games is een leugen, serieus. Check PBS’s Game/Show maar. Best diepe shit wel.

 

Dead Island 2 uitgesteld naar herfst dit jaar?

Even een nieuwsflits tussendoor dan. Het zou zomaar eens kunnen dat Dead Island 2 wordt uitgesteld naar de herfst van dit jaar. Ooit is er aangekondigd dat deze lente het tweede deel, of eigenlijk het derde (het is een beetje een Rambo: First Blood situatie als je het De Wacht vraagt) uitkomt. Maar nu meldt de Tsjechische tak van Eurogamer en Videogamer dat de game uitgesteld wordt tot de herfst.

Dead Island 2

Als alles klopt wat deze bronnen melden, dan kunnen we pas in september  met de zoveelste zombie game aan de slag. Ook is het nog onduidelijk of de bèta die deze lente gepland stond nog doorgaat. We houden je op de hoogte!

 

Furious 7 auto’s nu in Forza Horizon 2

Furious 7 is het laatste deel in de Fast and the Furious reeks films. Elk deel wordt weer een tikkeltje debieler, maar De Wacht is blij dat ze hun eigen handicap hebben omarmd en nu auto’s van de ene wolkenkrabber naar de andere laten springen. Anyway, de auto’s die in de film verschijnen, zijn nu ook verscheept naar Forza Horizon 2. Check het uit:

 

Nieuwe Professor Layton en Fantasy Life worden mobile games

Level-5, de studio achter de Professor Layton en Fantasy Life franchise heeft aangekondigd dat de volgende delen van beide games uitkomen op de smartphone. We zijn ondertussen aangekomen bij Layton 7 en Fantasy Life 2 en deze komen in de zomer al uit voor smartphones in Japan. In principe zou Layton 7 naar de 3DS komen, maar op de website van Level-5 wordt er met geen woord gerept over een 3DS release.

Professor Layton 7

Layton 7 wordt ook een heel anders dan dat we gewend zijn, het wordt namelijk een soort van kaartspel waarbij je door logisch nadenken moet bepalen wie uit een groep mensen in het geniep een vampier is. Het heeft wel wat weg van het spel ‘weerwolven’. Fantasy Life 2 lijkt wat dat betreft meer op zijn voorganger, maar nu ligt de focus ook op het bouwen van een dorpje en het verzamelen van dorpelingen, dat klinkt in ieder geval heel erg mobile... Als dat maar goed gaat.

 

Bedankt voor het lezen! Daaaag!

Wist je dat GTA V dingen deed en geld verdiende?

REACTIES (49) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord