Eerste info Deus Ex: Human Revolution 2

Eerste info Deus Ex: Human Revolution 2? 2013-10-18T22:51:36
Live vanaf (vul actuele verwijzing hier in), rapporteert de Nachtwacht zich! Met info over vermoedelijk Deus Ex: Human Revolution 2, GTA V en Pokémon X & Y patches en een Final Fantasy kwaliteitscommissie!

Deus Ex: Human Revolution 2 / Universe vacature duikt op

We weten sinds kort dat Square Enix flink aan het uitbreiden is met de Deus Ex franchise. Games voor consoles, smartphones, tablets en boeken: een heel universum wordt de volgende generatie gecreëerd, en ze noemen het… Deux Ex: Universe. Prachtig, copyright plakken op die shit! 

Maar wanneer komt de officiële Deux Ex: Human Revolution sequel uit? Een vacature voor een motion capture acteur schijnt voor het eerst licht op de nieuwe titel. Deux Ex wordt nergens genoemd, wel de woorden augmentations en shadow agents. Oh ja, de opnames worden gemaakt in Montreal, toevallig hetzelfde Canadese dorp waar Eidos Montreal zich bevindt. Hier nog wat feitjes en een screengrab van de vacature:

- The project is being filmed in Montreal.
- Character's name is Hiroshi Saito.
- Is an "Illuminati Shadow Agent".
- Infiltrating "Augmented Rights Coalition"

Deus Ex Universe

Geloof met me mee!

 

GTA V Patch 1.04 details

In iets concreter nieuws, GTA V heeft opnieuw een patch gekregen. Patch 1.04 moet eindelijk die vermaledijde garagebug oplossen, waarbij opgeslagen auto’s plotsklaps uit je garage verdwijnen, opgepimpt en al! De officiële patch notes van Rockstar:

- Fixes numerous issues that were causing vehicle loss and/or loss of vehicle mods
- Fixes an issue where the incorrect car is replaced when choosing to replace a car in a full garage
- Fixes an exploit allowing players to sell the same vehicle multiple times
- Fixes an issue that caused personal vehicles to be duplicated
- Fixes an issue where some players were unable to pay utility bills on an owned apartment or house
- Fixes an issue where players were not getting Crew invites in-game
- Fixes an issue where the starting point for the tutorial race was not appearing
- Fixes issues with joining Jobs from within a player-owned garage
- Fixes issues with players getting stuck while using playlists
- Fixes additional issues causing black screens, long load times, and players getting stuck in the sky cam
- Adds details in the UI to clarify that characters created while Rockstar cloud is unavailable are temporary (non-saved)
- Adds changes to the character creator to make better-looking default characters with the “random” option
- Players now only lose a maximum of 500 GTA$ upon death in Freemode

GTA V

De patch stoomt GTA Online ook klaar voor de dikke geldbonus die iedereen krijgt vanwege de verbindingsproblemen tijdens de eerste dagen. De compensation package verschijnt binnenkort in je digitale portemonnee.

 

Nintendo met Pokémon X & Y patch bezig

Ook Nintendo is bezig met een patch… goh, dat moet toch al hun 4e ooit zijn! Hoogstaande kwaliteitsstudio mijn harige reet!

Pokémon X & Y kampen met een bug waarbij savegames gemaakt in Lumiose City corrupted kunnen raken. Is alleen maar de grootste stad van de game dus het is nogal een big deal. Nintendo heeft op de Japanse site de bug erkend en gaf tegelijkertijd een kaartje met de locaties waar de meeste gamebreaking bugs plaatsvinden.

Pokémon Y

Heel verhelderend. Nintendo adviseert ook binnenin gebouwen te saven. Ze hebben er vertrouwen in dat corrupted savedata misschien nog gered kan worden. Ben je slachtoffer van de Pokémon X & Y bug, wacht nog effe met het wissen van je file!

 

De kutste nieuwe Pokémon

Er is altijd één Pokémon in iedere generatie die gewoon vullis is. De Black & White generatie had letterlijk een zak vullis als Pokémon, de X & Y generatie kiest voor iets praktischer: Klefki, de fairy type sleutelbos…

Pokémon Y

Ja, dit is inderdaad een Pokémon.

 

Ryse: Son of a Bitch video’s

Twee nieuwe video’s voor Xbox One launchtitel Ryse: Son of Rome! Crytek heeft hard gecrunched voor deze beelden dus helemaal kijken graag!

 

Blizzcon, Diablo III en Heroes of the Storm

Grote nieuwsupdate voor Blizzard dus laten we gauw beginnen. Allereerst heet hun MOBA-game voortaan Heroes of the Storm. Het project luidde voorheen Blizzard All-Stars maaruh… tja, dit gebeurde:

Dat is Blizzards officiële verklaring en daar hou ik me aan!

Andere Blizzard game Diablo III: Reaper of Souls is daarnaast bevestigd voor de PlayStation 4. De expansion pack verschijnt eerder voor PC en volgend jaar voor de next-gen Sony bak. Beide versies zullen speelbaar zijn op de aankomende BlizzCon.

De conventie van alles Blizzard gerelateerd barst los op 8 en 9 november. Het schema is nu online en er valt een boel te doen. Gelukkig maar, de kaartjes altijd tyfusmoeilijk te krijgen. De Warcraft film krijgt zijn eigen presentatie waar regisseur Duncan Jones aanwezig zal zijn. Hij is de zoon van David Bowie, weet je?

 

Final Fantasy kwaliteitscomité opgezet

Final Fantasy is deze generatie flink in de versukkeling geraakt en dat vindt Square Enix een kwalijke zaak! Zo’n kwalijke zaak zelfs dat ze het Haagse voorbeeld volgen en een commissie hebben gevormd. Wat?! Is dat niet een beetje overdreven?

Oké, het is helemaal niet overdreven. Sterker nog, ze hadden dit 10 jaar geleden al moeten doen!

Maar even serieus, de commissie is gevormd om de kwaliteit van toekomstige Final Fantasy’s te waarborgen. De leden zijn volgens een vertaling van Gematsu: Naoki Yoshida (Final Fantasy XIV director en producer), Hajime Tabata (Final Fantasy Type-0 director, Final Fantasy XV co-director), Motomu Toriyama (Final Fantasy XIII saga director) en Yoshinori Kitase (Final Fantasy XIII saga producer). Dus in zekere zin zorgen de leidinggevenden voor de kwaliteitscontrole… wacht effe, was dat voorheen dan niet zo?

Het klinkt nu als een symbolische commissie, al bewijst Final Fantasy XIII: Lightning Returns met zijn gameplay aanpassingen dat Square Enix op zijn minst luistert naar de negatieve feedback. Tesuya Nomura ontbreekt in het groepje omdat hij te druk is met Final Fantasy XV en Kingdom Hearts III.

Final Fantasy XV

Final Fantasy Kwaliteitscommissie Assemble!

 

Need For Speed: Rivals gameplay trailer

De preview van JJ kun je sinds gisteren al lezen maar wat dacht je van deze verse spanking nieuwe trailer voor Need For Speed: Rivals? Ik geef niks om racegames waar geen bananenschillen inzitten, maar als ik dat wel deed zou ik zeker deze game kopen!

EA heeft toestemming om die laatste zin achterop de doos te zetten in november.

 

Medieval Land Fun-Time World Season 4 trailer

Ik kan niet wachten op het vierde seizoen van Game of Thrones. Dan maar deze gortdroge shit. *knipt met zijn vingers* Jazzhand!

 

REACTIES (55) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord