Eerste beelden FIFA 17 getoond en Dead Rising 4 gelekt 

Eerste beelden FIFA 17 getoond en Dead Rising 4 gelekt 2016-06-07T16:44:26
De E3 staat inmiddels al meer voor de deur dan een collectant op zaterdagochtend. Aan het nieuws is dit ook te merken want opeens straalt het met interessante info over titels waar we al een tijdje op wachten.

Brother!

  

Volgende week begint de E3 dan echt en dat betekent dat deze week een groot aantal games van onzekere uitgevers al wordt getoond. Bang dat hun game net niet goed genoeg is om de show te stelen, worden er daarom vanaf vandaag hordes aan informatie de wereld in geslingerd om toch een beetje op te vallen.

     

EA laat volgende week volledige trailer zien

Wel weten we nu zeker dat FIFA 17 gebruik gaat maken van de Frostbite Engine van DICE. FIFA 17 komt op 29 september uit op de PS4, Xbox One en PC.

  

'Frank West keert terug in Dead Rising 4'

Naast dat er veel games al voor de E3 worden aangekondigd, lekt er zo nu en dan ook nog wel eens een titel uit. Met Dead Rising 4 is dit het geval. Kotaku beweert namelijk zeker te weten dat het spel volgende week op de E3 aangekondigd gaat worden en noemt de gelekte beelden daarom betrouwbaar. De Amerikaanse site beweert daarnaast dat we in Dead Rising 4 weer met Frank West mogen spelen en dat we als locatie weer Willamette in Colorado gaan bezoeken. Dit is ook de locatie waar het eerste deel zich afspeelt. Verder horen we dat Capcom Vancouver, dat ook deel 2 en 3 heeft gemaakt, verantwoordelijk is voor de ontwikkeling.

Naast deze zekerheden lezen we ook nog een aantal geruchten rondom de titel, want zo wordt er beweerd dat er vier spelers co-op aanwezig gaat zijn voor het spel en dat het om een soort van remake gaat van het eerste deel. Volgens de in onzekerheid verkerende bron is het goed mogelijk dat het winkelcentrum uit het eerste deel groter is geworden en dat ook de omgevingen rondom het pand speelbaar zijn.

In de Dead Rising-serie zijn alle delen op de Xbox consoles verschenen. Deel 2 is het enige deel dat speelbaar is op een PlayStation spelcomputer. De PC heeft zowel deel 2 als deel 3 mogen verwelkomen. Dat het nieuwste deel naar de Xbox One komt, lijkt dus wel een zekerheidje. Tijdens de E3 leren we precies wat Capcom in petto heeft met het vierde deel in de Dead Rising-serie.  

Dead Rising 4

Dead Rising 4

Dead Rising 4

    

Aanschouw de zeer luxe Horizon Zero Dawn Collector's Edition

Horizon Zero Dawn

     

Ubisoft kondigt aankondiging van het al aangekondigde Watch Dogs 2 aan

Komende woensdag gaat Ubisoft Watch Dogs 2 onthullen. Het Franse uitgeversapparaat wil graag dat je nu alvast je Outlook Agenda bij de hand pakt en even een notitie maakt van het heugelijke feit dat er dan een spel wordt aangekondigd dat waarschijnlijk als 'Aankondiging Downgrade Dogs 2' in je planning gaat verschijnen. Jep, inmiddels doet nagenoeg iedere grote game aan een aankondiging van een aankondiging, maar dat praat het natuurlijk niet goed.

Ok, dan even terug naar de inhoud. Ubisoft laat via een teaser trailer weten dat we vanaf woensdag 18:00 de eerste beelden van Watch Dogs 2 te zien gaan krijgen. Dit is dan inclusief de cliffhanger die je oproept om volgende week tijdens de Ubisoft E3 persconferentie die volgende week maandag om 22:00 plaatsvindt, het vervolg te kijken. De eerste Watch Dogs was een prima open wereld game waarbij de Franse uitgever in de trailers misschien iets te veel de aandacht op de graphics heeft gelegd. De verhouding waarmee Ubisoft de grafische pracht van het spel overdreef is wel in zekere mate te vergelijken met de nuance die dit nieuwsartikel heeft.

Eerder dit jaar leerden we al dat Watch Dogs 2 in ontwikkeling is, want toen dook de naam op tijdens de presentatie van de jaarcijfers op een aandeelhoudersvergadering. Het spel moet nog dit jaar uitkomen. Kijken we een beetje uit naar Watch Dogs 2, of denk je meer van 'What the hack'?

  

Concept Art Battlefield 1 laat brute beelden zien

Een aantal weken geleden wist EA nagenoeg iedereen behalve Nino weg te blazen met eindelijk eens een niet futuristische shooter. De setting maakt de domme naam meer dan goed en met een strijdtoneel als de Eerste Wereldoorlog gaat het mainstream publiek weer eens echt iets anders beleven. Vandaag zijn er een aantal concept beelden verschenen die mogelijk een glimpse geven van wat we mogen verwachten. De afbeeldingen zijn afkomstig van de Japanse site indier.com. Tijdens de EA persconferentie verwachten we sowieso een uitgebreide preview te krijgen van de 64-man multiplayer matches.

Battlefield 1 Concept Art

Battlefield 1 Concept Art

Battlefield 1 Concept Art

Battlefield 1 Concept Art

  

Battlefield 1 populairste game trailer afgelopen half jaar

Zoals we al tien maal benoemd hebben komt de E3 er aan. YouTube speelt hier slim op in door de meest bekeken trailers van het afgelopen half jaar op een rijtje te zetten. Natuurlijk domineren de first-person shooters het lijstje. Opvallend is dat de Xbox One-exclusive Gears of War 4 op de derde plek staat boven multiplatform games als DOOM en Overwatch. Op de eerste plek staat de meest geliefde trailer Battlefield 1 en op de tweede plek de meest gehate video, namelijk de Call of Duty: Infinite Warfare trailer. 

  1. Battlefield 1 Official Reveal Trailer, 34.6 million views
  2. Official Call of Duty®: Infinite Warfare Reveal Trailer, 25.1 million views
  3. Gears of War 4 – Tomorrow, 16 million views
  4. DOOM – Fight Like Hell Cinematic Trailer, 8.5 million views
  5. Starter Pokémon for Pokémon Sun and Pokémon Moon Revealed!, 8.4 million views
  6. Overwatch Animated Short | “Dragons”, 5.2 million views
  7. MLB The Show 16 – Get Famous (TV Commercial) | PS4, PS3, 4.7 million views
  8. Fallout 4 – Far Harbor Official Trailer, 4.3 million views
  9. Fallout 4 – Automatron Official Trailer, 2.9 Million views
  10. Official Call of Duty®: Black Ops III – Awakening Trailer: The Replacer Returns, 2.8 million views

Doei doei!

REACTIES (42) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord