Een Wacht om cadeau te doen 

Een Wacht om cadeau te doen 2012-12-17T02:41:34
De feestdagen komen er weer aan, kom alvast in de stemming en doe de N8W8 cadeau! Aan je vriendin, vrienden, je moeder, je kat, je zure baas of de overbuurvrouw! Veel plezier ermee! Ohja, pas wel op.... het is de zondagN8W8... Nonsens(katten)alert!

Spyhunter een vette film? Wie weet....

Ruben Fleischer zou het liefst een nieuwe James Bond regisseren. Dat mag hij niet, dus bij gebrek aan beter wil hij best een Spy Hunter film maken. Iets wat wellicht (het blijft een gameverfilming) best positief kan uitpakken. Ten eerste is Fleischer een regisseur die al wel eens heeft bewezen een degelijke prent te kunnen maken via Zombieland. Verder kan hij zijn fanatisme richting James Bond ook kwijt in Spy Hunter, tis tenslotte toch wel een wereld in hetzelfde straatje als James Bond land. 

Spy Hunter
Fleischer was vroeger serieus fan van Spy Hunter het computerspel maar wil met de filmversie eigenlijk gewoon z'n eigen ultieme spionnenfilm maken. Buiten een superslicke brute racebak met guns showen wil ie dan ook het volgende: “I feel like there's a lot of room for us to invent a new character and a new series. I think just the Spy Hunter that is the most bad-ass spy who hunts down rogue spies is a really cool launch pad for an idea and I hope that we can bring it to life."

Normaal zou ik van zulke uitspraken niet per definitie blij worden maar in dit geval zie ik weinig kwaad. Spy Hunter is als game namelijk niet meer dan een coole auto, elk verhaal dat erbij verzonnen is, is niet boeiend want het spel draait 100% om scheuren en schieten. Maak dan een film met een andere titel, zou je kunnen zeggen maar ik wil de gedreven Fleischer hier best het voordeel van de twijfel gunnen. Inderdaad, ik vind Zombieland erg leuk.

 

Poepgrap! 

Poop

 

Gratis!

Wat, gratis?! Waar? Hiero, gratis spelletje downloaden! Zo, nu de link naar een gratis game geleverd is, kan de Wacht jullie nog even kort toelichten wat er dan eigenlijk gratis is. Het is de game Maldita Castilla, een game voornamelijk gebaseerd op Ghost'n Goblins. Noem het gerust een pure homage aan de klassieker. 

In Maldita Castilla speel je een ridder die allerhande ongure types met zwaarden belaagd. Gooi er wat platformactie en hoofdbazen bij en je hebt een retemoeilijk spel, waardig aan het inspiratiemateriaal. De pijn wordt iets verzacht door eeuwige continues, handig hoewel gamers die onder de vier continues verbruiken om het spel te doorlopen een verassing krijgen. Klinkt best prima, non? Kijk anders nog even hoe nostalgisch prettig de titel eruit ziet.

 

Ooh, dus dat bedoelt een kat

Soms zou het wel handig zijn als huisdieren konden praten, zoals, ik noem maar wat, de kat bijvoorbeeld. Als die kon praten, wisten we tenminste waar ie het over had...

 

Games om cadeau te doen

De feestdagen liggen ernstig op de loer. Vroeg of laat zul je dus waarschijnlijk cadeaus moeten gaan aanschaffen voor je geliefden. Grijp die kans dan meteen om die eigenwijze fokkers eens op te voeden met fatsoenlijke games. Geef ze die toppers die ze zelfs nooit zouden kopen maar wel moeten spelen. Ja, moeten spelen! Schreeuw er na het uitpakken meteen bij dat de game bij regelmatig spelen ze een beter mens zal maken. In het ergste geval, als echt teveel weerstand is, kun je altijd nog klappen uitdelen en de uitgedeelde games zelf gaan spelen. IGN US heeft vast ook zoiets gedacht, zij zouden in ieder geval de volgende titels uitdelen met kerst:

  • Journey
  • Okami HD
  • Mega Man 3
  • The Walking Dead: The Game
  • Nintendoland
  • Castle Crashers
CCLaat ik beginnen om te zeggen, verdomd goede keuzes van IGN. Vooral Journey (een ervaring waar niemand slechter van wordt) en Castle Crashers (kijk, beat 'em up actie kan superduper vet zijn ja!). Welke games zou ik uitdelen? Tja, zoveel moois. Even denken: 
  • Braid: Kunst en breinbreker in één. Daar moeten ouders ook iets mee kunnen. 
  • Dark Souls: De oorlog meegemaakt? Jaja, leer wat echte pijn en doorzettingsvermogen is ! Opa!
  • Bayonetta: Je bent toch opgegroeid met social media, tienduizend prikkels per seconde, de hele dag door?! Probeer Bayonetta eens bij te benen klein neefje!
  • Super Mario Galaxy: aardig perfecte game is een aardig perfect cadeau voor eigenlijk iedereen.

Zomaar de eerste vier titels die mij te binnen schieten, wat zijn volgens jullie de ideale games om cadeau te doen dan? 

 

Kotaku doet het ook!

Slug

Dan mag de Wacht best wel nog meer spammen met katten.

CosCat

Meer spammen met katten, het zijn tenslotte cosplayers

CatsChicks

Ok, kappen maar weer...

Kappe!

KAPPEN!

 

WTF moment van de dag

Genoeg over katten, laten we het eens over condooms hebben. In Japan zijn er speciale Fist of the North Star condooms! Hoe vind je die?! Elke maat condoom heeft een eigen doosje met daarop afgebeeld één van de welbekende characters. Toki voor normale condooms, Raoh voor extra grote condooms en Kenshiro voor 'free size' condooms. 

Condome

Tuurlijk, nieuwswaarde nada, maar knappe jongen die niet als eerste 'WTF' denkt bij het lezen van bovenstaande zinnen. En dat is ook wat waard...

 

Waarom ook niet

Het is zondagnacht of iets in de buurt van maandag, het begin van een nieuwe week vol arbeid, dan kan een als Bison verkleedde Danny Trejo er ook nog wel bij. Gewoon zomaar uiteraard, het is zondagnacht of iets in de buurt van maandag, weet je nog.

Trejo

 

'What do I need that shit for...'

De Wii U krijgt vanuit verschillende uithoeken het nodige negatieve commentaar. Er zijn de  sceptische gamers, miepende ontwikkelaars en Pokemon. Sorry, ik bedoel puberende Pokemon. Precies die Pokemon moeten dus echt niks hebben van de Wii U. Nope, niet cool in puberaal Pokeland. Aanschouw het zelf. 

 

Random Awesomeness

Wow, meer random en awesome kan het bijna niet worden. Buiten het feit dat we te maken hebben met een potje fantasie in optima forma, kan ik verder weinig zeggen over onderstaande awesomeness. Gewoon checken, zo simpel is het! 

 

REACTIES (41) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord