Een Ninja Turtle in de GTA V map 

Een Ninja Turtle in de GTA V map 2013-09-16T09:51:18
Door een technische storing met de site, kon de Nachtwacht helaas niet eerder gepubliceerd worden. Dat heb je met werken om 2 uur 's nachts; geen technische dienst in zicht! Maak je borst maar nat voor Pokémon nieuws, Deep Down nieuws en Burnout nieuws. Maar wees gerust, er is ook nog wat onzin.

Grote Pokémon aankondiging maandag

The Pokémon Company is wereldwijd de Twitters en andere social media opgedoken om een aankondiging aan te kondigen. Komende maandag gaan ze iets groots onthullen! Uh, wat? Groter dan de Charizard mega-evolutie? De dubbele Mewtwo mega-evolutie? Zelfs de mogelijkheid om je Pokémon te trimmen? Blijkbaar!

Er zijn natuurlijk altijd vermoedens. Zo dook er onlangs in een video een screenshot op dat leek op een HD Pokémon game. Gaat Nintendo een Wii U Pokémon game á la Pokémon Stadium aankondigen? En dan is er nog deze mysterieuze remix van Pokémon anime fragmenten, die naar iets moet hinten.

De website op het eind is nog niet live. Maandag weten we meer!

 

De diepte in met Deep Down

Capcoms Yoshinori Ono staat in de Japanse blaadjes, waar hij een grote stomende infodump achterlaat over Deep Down. De PS4 exclusive stal direct de harten van veel gamers, maar waar het over gaat? Pffff, fuck als ik het weet!

Oké, ik weet het nu, dankzij de blaadjes. Deep Down speelt zich af in 2094 in New York. Was ook niet mijn eerste gok maar dat komt omdat je in de game kan tijdreizen, ongeveer net zoals in Assassin’s Creed.

“We’re calling Deep Down a memory reading RPG, but these words also sum up the objectives of the game: ‘emotion reading’ or ‘knowing the reality of the past. One of Deep Down‘s selling points are its self-generating dungeons, and how you’ll never enter the same dungeon twice.”

Deep Down

Naast random gegenereerde dungeons bevat Deep Down nog meer next-gen lekkers. Dankzij de PS4 processor, zie je wapens zichtbaar slechter worden. Zelfs roest wordt niet een simpel textuurtje maar iets dat op elk wapen uniek verschijnt. Deep Down wordt verder vooral een online game die je met meerdere ‘Ravens’ moet spelen. Het zoeken naar andere spelers moet zeer soepel verlopen en anders kun je altijd nog offline spelen. Dat wordt zelfs aangeraden, want de moeilijkheidsgraad zal pittig zijn.

Deep Down krijgt een bèta kort na de launch van de PS4. Hoe kort dat precies is… uuuuuh, oh kijk een Project Spark video!

 

Project Spark instructievideo

Team Dakota deed weer een livestream van Project Spark. Ik zou hier kunnen uitleggen wat je in de Xbox One game kunt doen, maar het zou makkelijker zijn om te noemen wat je er NIET mee kan doen… zoals… uh, een tijgerhaai… vuistneuken… of zo… zet me niet voor het blok!

 

Het geheim achter de GTA V map

Dit is de GTA V map. Kijk er nog eens naar.

Grand Theft Auto V

Kijk er nog eens héél goed naar. En kijk nu hiernaar!

Oh mijn God! Ninja Turtles in mijn GTA! DIT VERANDERT ALLES!!!

Nee niet echt… *zucht* Wanneer komt die kutgame nou uit?! Ik word moe van GTA V nieuws schrijven!

 

Briljante Breaking Bad parodie

Waar ik niet moe van word is Breaking Bad. Iedereen en zijn in een rolstoel met hotelbel zittende opa kijkt naar die serie. En terecht want het is een van de beste nog lopende series op tv. Jimmy Fallon maakte een parodie van Walter White’s meth-avontuur, die bomvol referenties naar het origineel zit. Dat en de humor is ook best goed. Kijken… bitsj!

 

Burnout dev Criterion wordt Ghost Games

Criterion Games, ontwikkelaar van de laatste Need For Speed en de Burnout serie, lijkt opgebrand… uh nee, dat is te makkelijk, ik bedoel… uh, nou er werken nog maar 17 mensen.

Burnout

Het is een best wel bizarre shuffle van zo’n 60-65 mensen die weggaan bij de Britse ontwikkelaar. De devs vinden allemaal een tweede huis bij Ghost Games. Creative director Alex Ward meldt op Twitter dat er geen mensen ontslagen zijn of dat de samenwerking met EA beëindigd is.

“We’re still Criterion and that is what matters. We are backed by a huge and successful wider company, Electronic Arts. We’re in fine form actually.”

Criterion gaat werken aan non-racing games en andere projecten. Ghost Games kennen we van Need For Speed: Rivals, dat in november komt. De studio is speciaal gemaakt om de raceserie klaar te stomen voor de volgende generatie consoles. Jammer dat we het Criterion logo met maar 17 mensen, niet vaak meer zullen zien. Aan de andere kant, de crashes zullen er in de toekomst gru-we-lijk goed uitzien in NFS.

 

Waarom Wouter The Sims speelt

Ik dacht altijd dat Wouters liefde voor The Sims een aandoenlijk soort lameheid bevatte. Ik had het mis. The Sims is een monsterlijk experiment, bedoeld om te zien hoe ziek iemands geest is en hoever de natuurwetten omgebogen kunnen worden. Kijk hoe Sonic the Hedgehog een kindje maakt en hoe Mario en Luigi Princess Peach grootbrengen en de Dood zelf vermoorden. Nachtmerriebrandstof.

 

Nachtmuziek: What Does The Fox Say?

Mijn muzieksmaak wordt nog weleens vergeleken met die van een dode kraai met een One Direction t-shirt aan. Waarom ik toch Nicks Nachtmuziek overneem voor deze Wacht? Laat me je vraag beantwoorden met een wedervraag: wat voor geluid maakt een vos?

 

Het leven is niet eerlijk

Deze Fransman heeft al GTA V. Hij is duidelijk 18 jaar oud, Fransen zijn gewoon heel klein en hebben allemaal piepstemmetjes.

IK BEN NIET BOOS!!! Ik ben alleen verward!

Deze wereld! Ik begrijp hem niet meer! Ik bedoel maar… 8 euro per maand voor zo’n groot film- en series aanbod? Dat is waanzin! Dat soort mensen wil de wereld zien BRANDEN!!!

Oh, dus dat geluid maakt een vos… niet te geloven dat ik een Lars von Trier referentie in de Nachtwacht heb gestopt...

REACTIES (88) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord