Een brief voor Mass Effect: Andromeda spelers 

Een brief voor Mass Effect: Andromeda spelers 2017-03-12T14:16:37
BioWare heeft een brief geschreven voor alle spelers die op het punt staan zich helemaal te verliezen in de wereld van Mass Effect: Andromeda! Alle details in deze WeekendWacht naast nieuws over Call of Duty: Modern Warfare, Flatout 4, Crackdown 3 en Final Fantasy XV DLC.

Modern Warfare DLC gezeik

Hatseflatser, een fonkelnieuwe WeekendWacht voor je snufferd! De Wacht begint deze zondag met een lekker stukje gezeik over Call of Duty en wel Modern Warfare in het speciaal. Fans zijn over het algemeen heel blij met Call of Duty: Modern Warfare Remastered, maar Activision flikt nu een vies kunstje met de DLC voor de game en de fans zijn pissig.

Het is natuurlijk al sowieso raar dat niet alle DLC in de Remastered versie zit en je daar los nog eens extra voor moet betalen. Als je er dan ook nog eens de volle mep voor zou neer moeten leggen is dat helemaal lullig, maar het wordt nog veel gekker! De DLC voor de Remastered versie is namelijk duurder dan de DLC in 2008 was, bij de originele release van de game.

Call money

Het gaat om de Variety Map Pack, waar in 2008 nog 10 dollar voor betaald moet worden. Voor de Remastered versie kost dezelfde DLC nu 15 dollar en de Wacht snapt best dat gamers daar niet echt van onder de indruk zijn. Waarom betaal je nu 5 dollar meer? Alleen maar omdat er een nieuw likje verf op zit? Het is exact dezelfde content! Nogmaals, die DLC had er sowieso al in moeten zitten, zoals dat hoort.


Betaald gekregen?

Het leven van een gamer is hard.

Games money


Flatout 4 trailer

Allemaal leuk die hyper realistische racegames van de laatste tijd, maar gelukkig kunnen we binnenkort weer heerlijk lomp en braindead gaan racen, want de nieuwe Flatout staat voor de deur! Flatout 4: Total Insanity komt volgende week al uit voor de PlayStation 4 en Xbox One en om je een idee te geven van de madness die je te wachten staat kan je hieronder naar de nieuwe trailer kijken. Heerlijke onzin en over de top actie gegarandeerd.


Doe eens lief

Verwen je computer af en toe.

Lief


Crackdown teasers

De Wacht kan z’n vinger er niet helemaal opleggen over waarom, maar de Wacht verwacht heel stiekem fantastische dingen van de nieuwe Crackdown. Microsoft is al zo lang bezig met die game en heeft al zo lang van de toren lopen blazen over hoe de ‘power of the cloud’ de game fantastisch gaat maken, dat de Wacht het bijna begint te geloven. Volgens de geruchten krijgen we op de komende E3 eindelijk flink wat info over de nieuwe Crackdown en dat lijkt nu bevestigd te worden.

Crack

In een interview met Larry ‘Major Nelson’ Hryb laat hij weten dat Microsoft voor Crackdown op de E3 ‘really cool things’ op de planning hebben staan, dat de game ‘is coming along nicely’ en dat het team ‘lots of ambitions’ heeft. Krijgen we dan eindelijk wat duidelijkheid op de E3?

De nieuwe Crackdown zou weleens kunnen gaan vlammen op de Xbox Scorpio, zeker als Microsoft het inderdaad voor elkaar heeft gekregen om de cloud daadwerkelijk berekeningen te kunnen laten doen tijdens het gamen. De Wacht is nog steeds rete benieuwd.


Een brief voor Mass Effect: Andromeda spelers

Het regent op het moment vette games en er staat alweer een nieuwe te wachten om je aandacht volledig op te slokken, namelijk Mass Effect: Andromeda. Een hoop gamers staan te trappelen om op ontdekkingsreis te gaan in de ruimte en BioWare heeft nog een mooie laatste boodschap voor deze reizigers.

Andro

"It all begins here. We're at the starting line. The Nexus is ahead, the Hyperion's engines are prepped, and your stasis pods are waiting. We'll leave footprints where no human has ever been. We'll breathe the air and drink the water of worlds we can't even imagine. We will lift our heads to the stars, and see the Milky Way from the outside for the very first time. It begins today. We're ready. Humanity's future is waiting.”

Voor de hele brief moet je hier maar even checken, maar de tekst werkt behoorlijk opzwepend. De Wacht heeft niet zo heel veel met de Mass Effect serie, maar is toch ook wel benieuwd geworden naar Andromeda. Misschien toch maar eens proberen, als de Wacht de lijst van al die andere toppers van de laatste tijd eindelijk een keer weet af te werken.


Final Fantasy XV Gladiolus gameplay

Final Fantasy XV is door de meeste fans nu wel doorlopen, maar mocht je dat nog niet hebben gedaan, moet de Wacht je even waarschuwen voor SPOILERS in dit stukje tekst. Of nou ja, eigenlijk in het filmpje waar de Wacht deze keer mee afsluit. Het gaat namelijk om gameplay footage van de eerste DLC met Gladiolus als main character!

Gladio

In de DLC speel je wat er met Gladiolus gebeurde, toen hij Noctis even verliet in de main story van FFXV. Uiteraard laat Gladiolus zich compleet anders besturen dan Noctis en daardoor is de HUD ook anders geworden. In het filmpje hieronder de eerste gameplay footage! Episode Gladiolus is vanaf 28 maart beschikbaar.

REACTIES (43) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord