EA niet blij met ontvangst Medal of Honor: Warfighter 

EA niet blij met ontvangst Medal of Honor: Warfighter 2012-10-31T09:57:48
De Wacht zou ook niet blij zijn met een lading onvoldoendes. Maarja, misschien had EA dan toch gewoon een ietwat betere game moeten maken. Eentje, zonder een shitload aan bugs bijvoorbeeld. Of is dat te kort door de bocht?

EA niet blij met ontvangst Medal of Honor: Warfighter

De reviews liegen er niet om, Medal of Honor: Warfighter scoort niet al te best. Iets waar EA niet blij mee is. Ze delen mee dat ze overtuigd zijn van hun product, dat ze kwaliteit erg serieus nemen en dat ze dus balen.

Oorlogsshooters zijn niet mijn ding, dus een fatsoenlijk oordeel over Warfighter zal ik niet kunnen vellen. Wel weet ik dat er aan dergelijke knallers niet bepaald een tekort is. Dan is het dus logisch dat je het om de oren krijgt als je niet een dikke game aflevert. En zelfs al is de game wel ok, je product afleveren met een lading bugs is gewoon niet netjes. Ik heb momenteel het idee dat Warfighter lichtelijk wordt opgehemeld vanuit verschillende hoeken juist omdat de game er zo hard van langs krijgt. Een beetje de underdog uithangend. Wat jullie, ik heb al veel aardig positieve reacties gezien, fok de bugs en toch wel een cool spelleke?

WF
De verkoop van Medal of Honor: Warfighter loopt overigens als een tiet, iets waar EA vast minder rouwig om is.


Dragon Quest VII naar 3DS

Flits! Even snel een 3DS nieuwtje tussendoor. Zoals jullie uit de titel al kunnen opmaken, komt Dragon Quest VII naar de 3DS. Geheel in (J)RPG stijl moeten de hoofdrolspelers uit de game terug in de tijd om 'het kwaad' te verslaan. De game was ooit in 2D en wordt nu compleet omgezet in 3D, noem het daarom gerust een remake. Verder zou er zomaar eens een nieuw personage in gestopt kunnen worden. Voordat we te enthousiast worden, eerst maar eens hopen dat Square de game ook onze Westerse kant opstuurt.

DQ


Goud voor de Duitsers

Waarom haal je als gamer 1.000.000 muntjes in New Super Mario Bros 2 voor de 3DS? Om alles uit de game te halen natuurlijk. Om jezelf een waardig computerspelletjesspeler te prijzen en eer op te doen. En als je in Duitsland woont misschien zelfs wel om knaken binnen te slepen. De Duitse tak van Nintendo heeft een paar daadwerkelijk gouden munten (waarde van meer dan €220) klaarliggen voor een select groepje mensen dat 1.000.000 coins heeft behaald. Het lijkt erop dat de Duitse fanatieke gamer alleen maar een foto hoeft te maken van zijn 3DS met het bewijs dat er daadwerkelijk een miljoen duiten zijn gescoord. Toffe actie wel van de grote Duitse N. 

Coins


Lego Lord of the Rings volgende maand daar

Lego Lord of the Rings zal 23 november het Tolkien universum met bouwstenen representen. En wel op elk apparaat met een stekker. Maar echt, de game komt uit op: PlayStation 3, PlayStation Vita,  Xbox 360, Wii, PC, Nintendo DS en Nintendo 3DS.

Dudes


Lego Lord of the Rings zal ons straks een Midden-Aarde bieden waar je vrij kunt rondbanjeren. Open world dus, net iets uitgebreider als in Lego Batman 2 zeg maar. Verwacht verder ladingen characters en de mogelijkheid je eigen items te knutselen.

 

Waarom Valve gaaf is

Valve is een bedrijf waar een soort magische sfeer omheen hangt. Ze doen waar ze zin in hebben, geven geen drol om ongeduldige gamers (Half-Life 3...) en alles wat ze creëren is vet. Ohja, en er werken alleen maar uitermate coole mensen. Deze indruk wordt alleen maar versterkt na commentaar van Valve, pratend over hoe het er op de werkvloer aan toe gaat met de werknemers.

Valve
Binnen Valve heerst een compleet andere structuur dan binnen een traditioneel bedrijf. Of je zou zelfs kunnen zeggen, er heerst helemaal geen structuur. Simpel gezegd hebben werknemers belachelijk veel vrijheid. Er is geen baas die roept wat wel en niet moet. Werknemers mogen op eigen initiatief grootse en risicovolle beslissingen nemen. Deze aanpak legt zeker geen windeieren. De gemiddelde Valve medewerker levert het bedrijf meer winst dan een gemiddelde Microsoft medewerker dat bij MS doet. Dat de gang van zaken bij Valve toch wel abnormaal is, daar zijn ze zichzelf zeker bewust van:

We are trying to learn to talk about it in a way that doesn’t make us sound crazy.

Tja, crazy of niet, ik zou zeggen, ga zo door Valve! Maar breng ons wel ooit, ergens, ene Half-Life 3.

 

NEO GEO!

Oeh, oeh, hij is bijna daar, de NeoGeo X retro game console! Zes december wordt hij op Europa losgelaten. Hoe vet is dat?! Laten we eerst nog eens naar het plaatje kijken. Check die controller, dit is echt old skool arcade vertier.

Noe1

Neo2

Je krijgt een handheld, een controller, een docking station en een lading games. Zoals eerder vermeld, kun je dus onderweg maar ook thuis op je (oude) televisie spelen. De uiteindelijk prijs is 200 euro. Ik wil er best eentje hebben, al is het alleen maar omdat NEO GEO vroeger onbereikbaar was, zo fokking duur was de hard- en software. Mensen die nog nooit van NEO GEO hebben gehoord, kan ik het pakket niet aanraden. Zoveel ECHT ijzersterke, tijdloze gameplay zullen bijgeleverde arcade knallers van twintig jaar terug niet hebben. Dit is puur nostalgie. Mensen die pre-orderen krijgen er trouwens de game Ninja Master's bij, een 2D fighter uit 1996.

 

Freddie Wong gaat los

Check het uit, Freddie Wong heeft weer één van zijn spectaculairdere producties afgeleverd. En dat is een goede en terechte zaak. Het is namelijk Agent 47 die de hoofdrol speelt, een character welke niks minder verdient dan een bruut eindproduct Ach, laat dat maar aan Freddie over..

REACTIES (56) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord