Driveclub en Watch Dogs releasedata gelekt? 

Driveclub en Watch Dogs releasedata gelekt? 2013-12-29T14:08:42
Ook zo aan het genieten van de kerstvakantie? De Wacht wel! Beetje eten, beetje drinken, beetje marathonsessies Super Mario 3D World, FIFA 14 en Ryse houden... Hmmm, heerlijk. Oh, en een beetje de N8W8 pennen natuurlijk!

Minecraft: Wii U in de koelkast

Vlak voor kerst vertelde PU's kersverse stagiair Corneel (ha, het kan dus toch nog erger dan Graddus!) dat Minecraft voor de Wii U in aantocht is. Op zich ook logisch, aangezien de virtuele blokkendoos inmiddels op ongeveer alle spelcomputers ter wereld verschenen is, en het eigenzinnige concept daarnaast bij uitstek op een Nintendo-console past.

Maar helaasch, hoe tof het hele idee van Minecraften op de Wii U ook is: het zit er voorlopig gewoon niet in. Op Twitter geeft de Minecraft-MacDaddy Markus 'Notch' Persson, namelijk aan dat zijn studio simpelweg mankracht mist om een Wii U-versie te ontwikkelen.

"I agree a Wii U version would make sense, btw. The only reason for no current plans is we've got too much work already. I <3 Nintendo"

Bummer, maar in ieder geval zegt de man wél dat hij een zwak voor Nintendo heeft. De plannen voor Minecraft: Wii U lijken dan ook meer in de koelkast geplaatst, dan in de vriezer.

minecraft wii u

 

Nieuwe Dying Light-trailer

Voor de Wacht waren de Dead Island-games zonder meer zijn favoriete last-gen guilty pleasures. Dus dat ontwikkelaar Techland zijn zombiekunstje in 2014 opnieuw gaat vertonen met Dying Light, bezorgt hem nu al een licht opgewonden gevoel in de pelvis. En aangezien de developer na de gruwelijke trailer van Dead Island een naam hoog te houden heeft, mag het geen verrassing heten dat ook de nieuwste teaser voor Dying Light weer haast kunstzinnig cool is!

 

Pokémon Bank uitgesteld...

Voor Nintendo was 2013 een jaar om snel te vergeten. Sure, de 3DS heerste als een kloeke kapitein over de immer woelige handheldzee, maar vlaggenschip Wii U had alle moeite om überhaupt drijvende te blijven. Tel daarbij op de dikke storing die het Nintendo Network tijdens kerst kende, en je hebt een jaartal dat met zwarte pagina's in de annalen van de Japanse gigant zal worden bijgeschreven... Of rode cijfers natuurlijk, wanneer het hun financiële jaarboek betreft.

Alsof het allemaal nog niet erg genoeg is, heeft de storing van Nintendo's netwerkdienst er ook nog eens voor gezorgd dat de Pokémon Bank, de ‘app’ waarmee je tot 3000 Pokémon X, Y, Black, White en Black en White 2 kunt managen, vertraging heeft opgelopen! Hoe lang het allemaal gaat duren is nog niet duidelijk. Wel dat 2014 voor Nintendo alleen maar beter kan worden... Toch?

pokemon bank

 

De beste game GIF'jes van 2013

2013 was het jaar van de GIF. Dat weten onze collega's van Kotaku ook: zij verzamelden de coolste bewegende plaatjes van de afgelopen twaalf maanden!

beste GIF's 2013

beste GIF's 2013

beste GIF's 2013

beste GIF's 2013

beste GIF's 2013

beste GIF's 2013

 

Rockstar kiest favo user created GTA V-jobs

Sinds kort is het in GTA V mogelijk om zelf Deathmatches en Races te ontwerpen. Erg vet natuurlijk, zo blijkt ook wel uit het feit dat er inmiddels al meer dan één miljoen zelfgemaakte 'jobs' online staan! Oké, de GTA V Content Creator is dan misschien niet zo uitgebreid als bijvoorbeeld de Map Editor in Far Cry 3, maar toch: het biedt genoeg toeters en bellen om de levensduur van Rockstar's free-roaming epos aanzienlijk te verlengen.

De Rocksterren zelf zijn ook in hun nopjes met het succes van hun contenttool, en hebben nu zelfs de tien beste jobs tot op heden voor het voetlicht gebracht. Deze Deathmatches en Races die 'Rockstar Verified' zijn, komen cross-platform beschikbaar op zowel Xbox 360 als PlayStation 3. Binnenkort volgt weer een trits. Zit jouw job er dan ook tussen?

gta v content creator

 

Driveclub en Watch Dogs releasedata gelekt?

"Wanneer komen er meer vette next-gen gaaames?" - het is misschien wel de meestgehoorde vraag van de afgelopen weken. Want laten we eerlijk zijn, de launch line-ups van zowel Xbone als PlayStation 4 zijn karig. Dusseh, wat dacht je van dít antwoord:

  • Driveclub - 24 februari aanstaande
  • Watch Dogs - 21 maart aanstaande

Hoe de Wacht aan deze vermeende releasedata komt? Welnu, die staan op de site van retailer ShopTo, één van de grotere online verkoophuizen in Europa. Nee, da's inderdaad geen kattenpis, temeer omdat ShopTo een wel heel speciale garantie afgeeft: wanneer de releasedata slippen, krijg je liefst 5 pond cadeau. En laat de Wacht je vertellen dat geen enkele retailer zo'n garantie geeft als ze niet héél zeker weten dat ze 100% NIET hoeven te betalen...

shopto watch dogs driveclub

 

Doom: The Mercenaries!

Kan dit een Kickstarter-project worden? Pleassse???

 

REACTIES (58) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord