DLC voor GTA V lekker boeiend 

DLC voor GTA V lekker boeiend 2012-11-02T09:24:55
Een vijfsterren nachtwacht, met de Wii U als voorgerecht, GTA V als hoofdmaal en Black Ops II als kaasplankje. Eén en ander wordt gegarneerd met een lekker pompoen-sausje. Het dessert bestaat uit maar liefst vier tieten. Eet smakelijk!

Ouya betreedt ontwikkelfase!

De Ouya is het lovenswaardige antwoord van alle Indie-developers ter wereld op de steeds meer op blockbusters gerichte gamemarkt. De Android-console, die nog altijd een richtprijs van 99 euro kent, moet de natte droom van elke aspirant-ontwikkelaar worden. Het ding is open-source, wat betekent dat elke paardenlul met enige kennis van gamedevelopment er spelletjes voor kan maken. Of de Ouya ook daadwerkelijk vette games gaat bieden of meer een kerkhof van gimmicks en andere halfslachtige projecten wordt, valt lastig te voorspellen.

Wat wel zeker is, is dat de Ouya inmiddels de ontwikkelfase betreden heeft. De console wordt as we speak uitvoerig getest en getweaked. Een releasedatum van december is nog altijd het target en het zou mooi zijn wanneer dat wordt gehaald. De Wacht is namelijk oprecht benieuwd naar dit interessante project. Jij ook?

ouya

 

Eerste Amerikaanse Wii U-commercial

Een dikke week geleden bracht Florian ons al de eerste Engelse Wii U-reclamespot. Vandaag zijn onze vrienden uit de VS aan de beurt. Is iedereen hier eigenlijk een beetje psyched voor de launch van de Wii U? Of komt er de komende tijd nog teveel vets uit voor de Xbox 360 en PlayStation 3 om je druk te maken over Nintendo's nieuwste?

 

Viermaal dikke tieten!

De PlayStation Vita doet het nog altijd matig. Om het tij te keren, grijpt Sony nu terug op het stokoude adverteerdersadagium 'sex sells'. Maar weet je, lekker belangrijk die Vita. De Wacht wil na het bestuderen van onderstaande promofoto slechts één ding weten: waar wonen dit soort dames? Dubbeldam? Tweehuizen? Vertel het! 

(Thanx collega-Wacht Florian voor de heads-up!)

tieten vita

 

Gratis Crysis voor Crysis 3 pre-orderaars

crysis 3De hele wereld kijkt natuurlijk ademloos uit naar de release van Far Cry 3 op 29 november aanstaande. Als groot fan van games met 'Cry' in de titel, vraagt de Wacht nu echter even aandacht voor een andere jungle-achtige shooter met een grote mate van vrijheid. Ook de launch van Crysis 3 in februari 2013 is namelijk al dichterbij dan je denkt!

Als connoisseur van het FPS-genre, tipt de Wacht Crysis 3 nu al als één van de beste shooters van komend jaar. Een pre-order zou dus terecht zijn, zeker omdat ontwikkelaar CryTek heeft laten weten dat je de eerste Crysis er nu helemaal gratis en voor niets bijkrijgt! Tijdens het voorbestellen van Crysis 3 ontvang je een voucher, waarmee je het origineel kunt downen op XBLA, PSN of Origin. Hoe cool is dat, for crying out loud!

 

Black Ops II: Nuketown 2025 trailer

Nuketown was één van de populairste multiplayermaps in de eerste Black Ops. Black Ops II krijgt zijn eigen variant van het level, in de vorm van Nuketown 2025. In onderstaande trailer check je wat je kunt verwachten!

 

Homohumor

Hihihi.

homo

GTA V DLC geruchten

Worden jullie ook zo tureluurs van al dat artwork voor Grand Theft Auto V dat de laatste dagen naar boven komt borrelen? Tuurlijk, het is beter dan niets, maar de Wacht zou graag weer eens wat bewegende beelden of concrete info van Rockstar's blockbuster zien. Op 8 november is ons gelukkig een heuse GTA V nieuwsexplosie beloofd. Vannacht doet uitgever Take-Two vast een klein boekje open over GTA V, en wel over de DLC voor de game. Volgens het bedrijf wordt de downloadable content voor GTA V namelijk reteboeiend! De Wacht had om eerlijk te zijn ook niet anders verwacht.
 
I think you can safely assume that Rockstar, as the label that led the charge in downloadable content with Grand Theft Auto 4, I think you’d have every reason to believe, purely because of the ground-breaking nature of the title itself and the multiplayer in the title, that there’s going to be a lot of interesting DLC-stuff. But I’ll leave that to Rockstar to announce.” 
 
Wat zouden jullie in GTA V graag voor DLC zien? Grote, The Lost and Damned- en Gay Tony-achtige standalone verhaallijnen? Of liever dikke nieuwe outfits, wapens en voertuigen à la Saint's Row 3?
 
gta v dlc 
 

Bye bye, pumpkin

Halloween is weer voorbij. Laten we die overgebleven pompoenen dus maar te grazen nemen!

 

REACTIES (59) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord