Destiny The Dark Below raid in 6 uur doorgespeeld 

Destiny The Dark Below raid in 6 uur doorgespeeld 2014-12-10T01:17:18
Vandaag plaatjes van The Witcher 3: Wild Hunt en nieuwe executies in The Last of Us. Heb je toch wat te doen als je al door de nieuwste Destiny raid bent gerend. Ook zou je Alien: Isolation eens op Nightmare kunnen proberen of je hoofd breken over Rise of the Tomb Raider…

Cats <3

 

Nieuwe raid in Destiny The Dark Below in 6 uur doorgespeeld

Het zogenaamde ‘Invigorate Gaming’ liet er geen gras over groeien. Binnen zes uur wist dit team zich een weg door de lastigste content in de nieuwe expansion pack van Destiny (The Dark Below) heen te knallen. Vol trots toont Bungie de stats van de heren/dames voor de nieuwe raid, genaamd Crota’s End.

Crota's End Destiny The Dark Below in 6 uur verslagen

Is dat nu waar voor je geld? De Wachtster heeft al een poosje geen Destiny meer gespeeld, dus zij durft het niet te zeggen. Maar goed, de leden van Invigorate Gaming zijn ook eigenlijk gewoon best wel goed. Zij waren namelijk ook de eersten die de Vault of Glass op hard mode wisten te clearen.

Feit blijft dat de Vault of Glass voor de eerste keer bij lange na niet na zes uur al was doorgespeeld. Destijds was daar 14 uur voor nodig. Is Crota’s End gemakkelijker? Heeft er iemand al een kijkje genomen? Mocht je de expansion pack overigens niet gekocht hebben dan kun je de weekly heroic strike wel op je buik schrijven… De strike heet ‘The Will of Crota’, en is zoals de naam al doet vermoeden, verbonden aan The Dark Below. Mocht je dringend op zoek zijn naar de strange coins dan moet je dus echt je portemonnee effe trekken en de expansie aanschaffen.

The Dark Below Heroic Strike niet te spelen zonder expansie

 

Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy - launch trailer

Om te vieren dat The Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy vanaf 11 december te downloaden is in de Nintendo 3DS eShop komt men met een fijne trailer. Met deze trilogie van de eerste drie Phoenix Wright: Ace Attorney games (Phoenix Wright: Ace Attorney, Justice For All, en Trials and Tribulations) kun je de advocatenperikelen nogmaals beleven, maar dan met verbeterde graphics en scripts. Op advies van de Wachtster, gewoon proberen voor die €29,99.

 

The Last of Us (Remastered) krijgt heftige executies en meer

Naughty Dog komt vandaag/morgen met wat nieuwe add-ons voor de multiplayer van The Last of Us. Hoogtepuntje zal voor velen de negen nieuwe ‘special’ executies zijn. Elk van de kill animaties is gelinkt aan een specifieke wapenklasse en kosten €0,99 per stuk. Volgens Naughty Dog komen zij nu pas met deze toevoeging, omdat de power van de PS3 simpelweg onvoldoende was om deze te implementeren.

Maar naast brute execusties is er voor de fan nog veel meer te koop. Zo zijn er twee packs met gebaren (per stuk €2,49) en een Tactical Weapons Bundle met vier wapens, waarvoor je €2,99 neerlegt. Ook is er aan de defensieve speler gedacht: zij kopen voor €3,99 de Risk Management Survival Skills Bundle. Voor de liefhebber van cosmetische ingrepen, is er ten slotte de Misfit Head Item Bundle (€6,99).

Mensen die lange tekstblokken eng vinden, kunnen ook effe een blik werpen op onderstaand lijstje:

  • Special Executions
  • Tactical Weapons bundle met Tactical Shotgun, Burst Pistol, Frontier Rifle, en Crossbow
  • Risk Management Survival Skills bundle met Lone Wolf, Second Chance, Jack of All Trades, Lucky Break, and Lethal Efficiency skills
  • Misfit Head Item bundle met Viking Hat, Plague Mask [bundle exclusive], Smiley Mask, Outlaw Mask, Ski Goggles, Broken Gas Mask, Ballistic Helmet and Urban Camo Helmet
  • Gestures bundle 2 met Dust Myself Off, Evil Laugh, Game Over, and Intimidation
  • Gestures bundle 3 met You’re Done, Combat Formation, Stretch, and I’m Watching You

Veel van bovenstaande content zal ook gewoon voor de PS3-versie beschikbaar zijn, behalve de executies dus.

 

Alien: Isolation krijgt nieuwe moeilijkheidsgraden

Vond je Alien: Isolation echt te gemakkelijk of juist veel te moeilijk? In beide gevallen is de redding nabij! De game krijgt met een gratis update namelijk twee nieuwe moeilijkheidsgraden: Nightmare en Novice.

In Nightmare modus wordt overleven nog veel lastiger, aangezien je het met een beschadigde motion tracker moet doen. Je display is kapot en geeft je soms zelfs onbetrouwbare informatie. Ook zijn de resources beperkt, kun je geen maps downloaden en is je HUD weggehaald. Je moet het dus doen zonder levens-, batterij- en ammometers. Ten slotte zijn de non-Alien vijanden een stuk sterker en agressiever.

Alien: Isolation krijgt gratis nieuwe moeilijkheidsgraden

Allemaal leuk en aardig, maar hoe zit het met de ster van de game, de Alien? Ontwikkelaar The Creative Assembly laat het volgende weten:

"In this heightened, terrifying atmosphere, our Alien will be hunting you like never before. With an upgraded AI that has amplified its fatal hostility, every step you take may be your last. Our monster is more adaptive, learning from your tactics with chilling speed and with intensified senses that will give you no second chances."

Logischerwijs laat de Novice modus exact het tegenovergestelde zien. Je hebt meer ammo, de combat is minder dodelijk en de Alien minder agressief. Tijd om de game een tweede leven te geven? De Wachtster gaat in ieder geval een poging wagen met de gratis update.

 

Het gamejaar 2014 in minder dan 2 minuten

Meneer Malcolm Klock heeft het onmogelijke gepresteerd. Hij heeft een heel jaar aan games in twee minuten weten te proppen. De Wachtster heeft het filmpje in ieder geval met een gelukzalige glimlach bekeken. 

Het was een mooi jaar... Zo vindt ook Klock, die het volgende laat weten:

"2014 has been an intense time for games. It has been a year of big delays, messy launches, and non-stop controversy. It has also been a year in which both AAA and indie developers produced innumerable games that overflowed with both artistry and ambition. This is a celebration of their work, and hopefully a re-affirmation that video games are something worth believing in."

Missen jullie nog titels of zitten jullie toppers er ook tussen? Overigens ontbreken remakes bewust.

 

Sunset Overdrive krijgt deze maand The Mooil Rig DLC

Tijdens een Sunset TV uitzending zagen we plots een bekende opduiken! Major Nelson kwam in hoogsteigen persoon vertellen over de nieuwe expansie voor Sunset Overdrive, genaamd The Mooil Rig.

De Mooil Rig is een olieraffinaderij die overspoeld is door gewapende baddies en aquatische mutanten… Om deze pakkie te geven en je nieuwe missies en quests te voltooien, heb je dan ook verse moves nodig, waarmee je je vrijer in het water kunt verplaatsen, zoals dive en waterslam. Verder pak je met de DLC ook een klap nieuwe wapens, amps en gear.

The Mooil Rig DLC voor Sunset Overdrive is vanaf 23 december te downloaden op je Xbox One.

 

The Witcher 3: Wild Hunt screenshots

De game die we allemaal willen spelen, maar pas op 19 mei 2015 daadwerkelijk kunnen spelen… The Witcher 3: Wild Hunt. Zijn jullie alweer wat hersteld van het slechte nieuws? Wellicht kunnen wat screenshots jullie opvrolijken. <3

The Witcher 3: Wild Hunt

The Witcher 3: Wild Hunt

The Witcher 3: Wild Hunt

The Witcher 3: Wild Hunt

The Witcher 3: Wild Hunt

The Witcher 3: Wild Hunt

 

Rise of the Tomb Raider uitgegeven door Microsoft

Vandaag kwam er een beetje ingewikkeld ‘nieuwtje’ naar buiten… Ongetwijfeld kunnen jullie je de publieke verontwaardiging rondom het aankomende deel in de Tomb Raider-serie nog wel herinneren. Als geheugensteuntje een korte samenvatting: tijdens Gamescom maakte Microsoft bekend dat Rise of the Tomb Raider een Xbox exclusive zal zijn. Niemand snapte exact wat dit inhield. Topman Phil Spencer verklaarde de boel enigszins door te stellen dat de deal een tijdslimiet had, oftwel het gaat om een timed-exclusive. Desondanks is het sindsdien akelig stil rondom de details van de afspraken.

Tot er vandaag te lezen was dat marketing opperhoofd Aaron Greenberg vertelde dat Microsoft de game zal uitgeven en dit even later via mail bevestigd werd door een Microsoft persvoorlichter:

“To further clarify Aaron Greenberg’s tweet yesterday, yes, Microsoft will be publishing ‘Rise of the Tomb Raider’ on Xbox. Similar to how we worked with Capcom on ‘Dead Rising 3’ or Harmonix on ‘Dance Central,’ we’re very excited to partner with the amazing team at Crystal Dynamics to bring ‘Rise of the Tomb Raider’ in holiday 2015, exclusively to Xbox. Both our team and the Xbox community are huge fans of the franchise and we can’t wait to share more on the game in the future.”

Maar is dit sowieso wel nieuws? Het was namelijk eigenlijk al (een soort van) op te maken was uit eerdere berichtgeving. Toch ging het bericht als een lopend vuurtje over het interwebz, waarna ook Square Enix bevestigde dat de uitgave van Rise of the Tomb Raider inderdaad in handen van Microsoft ligt.

Rise of the Tomb Raider

Wellicht zijn er een boel mensen wakker geschrokken nu het plots tot ze door is gedrongen dat het uitgeven van een game best kan betekenen dat de exclusiviteit van de game vrij langdurig is of dat er alleen nog een PC-versie zal verschijnen… De voorbeelden van games die Microsoft noemt, stemmen in ieder geval weinig hoopvol voor PS4-bezitters. Maar waarom tonen de statements dan nog steeds de termijn ‘Holiday 2015’ en spreekt Microsoft geen echte klare taal? Feit blijft dat het eigenlijk dus gewoon nog altijd niet duidelijk is en dat is nu eenmaal vrij frustrerend voor media!

 

Memes en dingen

Memes en dingen staat vandaag in het teken van GTA V.

Lekker koesen!

REACTIES (64) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord