Destiny ligt goed op schema 

Destiny ligt goed op schema 2014-04-22T09:06:19
In deze tijden van kommer en kwel wat uitstel van releases betreft, is het fijn om te horen dat Destiny goed op schema ligt. Daarnaast kunnen Chinezen eindelijk legaal consoles kopen in hun land en heeft De Wacht nog een gezonde dosis eieren voor je. Nachtwacht, goedemorgen!

De verplichte katten gif, omdat De Wacht de nachtwacht overneemt van De Wachtster

Katten gif

 

Tales of Hearts R komt deze winter naar het Westen

Terwijl het vroeger elke keer weer twijfelachtig was of de laatste Tales Of game bij ons in de winkels zou verschijnen, maar tegenwoordig lijkt het wel alsof er hier meer uitkomen dan in Japan. Dat is natuurlijk onzin, maar ondertussen is er weer een nieuwe lokalisatie bekendgemaakt, namelijk Tales of Hearts R voor de PlayStation Vita.

Tales of Hearts R

Het verhaal is natuurlijk weer heerlijk vreemd en nietsbetekenend als je hier leest in twee zinnen. Vooral wanneer De Wacht het in deze onbegrijpelijke telegramstijl doet: Jongen ontmoet meisje, heks betovert meisje, jongen probeert haar te redden maar faalt, wereldreis om de mensheid te redden. Dat laatste is een gokje, maar het is een JRPG, dus de kans dat de wereld gered moet worden is 98%.

Tales of Hearts R is sinds 7 maart uit in Japan en is een remake van het origineel Tales of Heart. Volledig in 3D, met voice acting and all that good stuff! Misschien willen jullie dit nieuws graag horen van de geestesvader van de Tales of serie Hideo Baba. Waarschuwing! Het is een awkward filmpje.

 

Nieuwe Batman animatiefilm gebaseerd op Arkham reeks

Er komt een nieuwe Batman animatiefilm aan genaamd Batman: Assault on Arkham. Ook deze film wordt geregisseerd door Jay Oliva, die ook The Dark Knight Returns en Justice League: War heeft geregisseerd. Dat belooft dus dat Assault on Arkham een meer dan degelijke film gaat worden. En iedereen die de games gespeeld heeft, is eigenlijk verplicht om te checken aangezien de film gebaseerd is op de wereld van Arkham Asylum.

Deze keer heeft The Joker een bom gejat en ergens in Gotham verstopt. Batman moet met hulp van The Suicide Squad (bestaande uit Deadshot, King Shark, Harley Quinn, Captain Boomerang en Killer Frost) om te zorgen dat niet iedereen sterft. Whoop whoop, trailer time!

 

Tijd voor een muzikaal intermezzo!

Het is puberaal enzo, maar de beat is wel lekker. It’s dangerous to go alone, taaaake this!

 

Bungie ligt op schema voor de Destiny release

Nog een kleine 4 maanden en dan ligt Destiny eindelijk in de schappen. De nieuwe IP van Bungie, de mannen achter Halo, ligt op schema volgens de studio. Dat is goed nieuws in deze barre tijden waarin uitstel van titels eerder regel is dan uitzondering. Momenteel draait de game in een pre-alpha status, maar in de tijdspanne tot de release is dit zeer positief volgens Bungie:

"Pre-Alpha itself is just a beginning. It leads us into Alpha proper, and you into Beta, but it's already keeping us up late into the night. Though we're bleary-eyed and exhausted with the day-to-day challenge of keeping Destiny ON TRACK, the tiny sampling offered by our Pre-Alpha is already hugely motivating.”

Destiny

De werknemers van Bungie hebben ondertussen blaren op hun retina’s, maar het mag de pret niet drukken. De bèta zal deze zomer eerst beschikbaar zijn voor de PlayStation 3 en 4 en iets later pas voor de Xbox 360 en One. De Wacht zelf is mega hyped voor Destiny, dus hij knijpt in zijn handjes dat ze op schema liggen.

 

Console ban in China nu écht opgeheven

Vorig jaar september is de console ban die al 14 jaar van kracht was in China opgeheven. Het enige wat de hoge heren in China nog moesten regelen was een ‘Free Trading Zone’ instellen en er een zooitje regels en dergelijken aanhangen. Dat is nu gebeurt en de FTZ bestaat in Shanghai. Dat betekent dat buitenlandse bedrijven, zoals Sony en Nintendo, nu kunnen opereren vanuit Shanghai en de tijd zal leren hoe lucratief dat gaat worden. Het schijnt dat er nogal wat mensen in China wonen, dus heel slecht zal het vast niet gaan.

China Console ban

Ook is de wetgeving aangepast voor de content van games die verkocht worden in China. Games waarin China in een kwaad daglicht wordt gezet mogen niet, evenals games die niet stroken met de Chinese way of life (aardig communistisch dus). Het is nog steeds niet super objectief dus, maar het is voor veel Chinese gamers vast een opluchting. Of voor non-gamers die nu eindelijk kunnen transformeren tot gamer.

 

Easter aftermath

Eieren

eieren

 

Bedankt voor het lezen! Daaaag!

Lekker koesen! (wat dat ook mag betekenen)

REACTIES (40) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord