De wansmakelijke Assassin’s Creed III wacht 

De wansmakelijke Assassin’s Creed III wacht 2012-10-29T10:44:37
Het is maandagochtend! Het weekend voor Halloween is voorbij en er hangt een enge orkaan boven de oostkust van de States. De Wacht weet dus ook niet waar hij de Nachtwacht mee gevuld heeft. Iets met Assassin’s Creed III.

Persona 4: Golden 22 februari in Europa. Hopelijk

De Vita-remake van PS2-klassieker Persona 4, komt hoogstwaarschijnlijk 22 februari uit in Europa. Dat maakte uitgever NIS America bekend aan Joystiq. Dat de game naar Europa kwam was al bekend, maar de uitgever hoopt hem rond die datum te verschepen. Ga dus nog niet voor je plaatselijke gameshop liggen op de 22e. Alhoewel? De Vita heeft hoognodig toppers nodig en Persona 4: Golden voldoet aan alle eisen. Het bevat extra verhaallijnen, personages en natuurlijk Persona’s voor de gevechten.

Awesomeness

NIS America brengt ook Hyperdimension Neptunia Victory en The Witch and the Hundred Knights over de Atlantische plas uit. Zegt een van die twee titels jullie iets? De Wacht krijgt er glazige ogen van en niet alleen omdat het zo verdomd laat is en ie een halve jetlag van de uurwisseling heeft!
 

Miyamoto’s wijsheidjes

Mario-maker Shigeru Miyamoto terroriseerde begin dit weekend Spanje om de prestigieuze Prince of Asturias award te ontvangen van niemand minder dan kroonprins Felipe. Hij ontving de award in de categorie Communication en Humanities, voor zijn grensverleggende werk in de gamesindustrie. Oké! Leuk! Maar natuurlijk was er ook tijd voor een interviewtje of dertig. GoNintendo heeft de volgende wijsheden uit het Spaans vertaald. Dig in!

  • Miyamoto ziet de samenwerking met de WiiMote en Wii U niet als een probleem want alle toekomstige Wii U bezitters hebben waarschijnlijk nog wel een paar Wii Motes (Plus) liggen. Of we het nu durven toe te geven of niet, we hebben allemaal weleens een Wii gehad.
  • De compatibiliteit is ook gedaan om devs meer mogelijkheden te geven voor multiplayer vanaf het begin.
  • Miyamoto denkt niet dat Nintendo ooit achterliep op online gebied. Nu is alleen de tijd aangebroken om online echt naar voren te brengen.
  • Miyamoto zegt ook dat je écht online moet gaan met de Wii U. Niet dat het verplicht is, maar je bent wel een enorme *maakt een vierkantje in de lucht met z’n wijsvingers* als je het niet doet. En Nintendo weet dat soort shit, ze hebben tenslotte de GameCube gemaakt!
Spanje Award
  • Retro Studios (Metroid Prime) vindt Miyamoto zeker een goede kandidaat om een Zelda-game te maken, maar omdat ze hun studio in Amerika hebben, zou communicatie met de grote N-bonzen te stroef verlopen.
  • Nintendo wil handgeschreven berichten via MiiVerse gaan promoten. Maar handgeschreven penissen zijn ook goed hoor! (nee niet echt)
  • De twee hoofddoelen voor Miyamoto zijn op het moment ‘werken aan zijn eigen creaties’ en ‘het vormen van teams die hem niet nodig hebben’. Omineus
  • De schermgrootte van de iPad mini is een indicatie dat Nintendo op het juiste pad zit met hun GamePad design.

Zo, en dat waren Miyamoto’s woorden van wijsheid vanuit Spanje. Laten we nu naar de genante beelden kijken!
 

Miyamoto danst op Spaanse volksmuziek

Onder andere. De rest van de video is ook cool.

Triforce wacht niet langer op een Wii U

Power Glove zal nooit cool zijnAlsof dat niet genant genoeg was voor het Nintendo-kamp, herinneren jullie je nog Isaiah-Triforce Johnson? De eerste malloot die in de rij ging staan voor een Wii U, bij de Nintendo Store in New York? Jaaaa, blijkbaar komt er een orkaan over die stad heen, genaamd Sandy, naar de karate-eekhoorn uit Spongebob. Dus dan weet je dat het menens is.

Maar effe serieus, de stad heeft honderdduizenden mensen geëvacueerd naar schuilplaatsen en Triforce werd dan ook vriendelijk verzocht veiligheid te zoeken. Hij reageert luchtig op Twitter:

I'm a diehard Nintendo gamer but I'm not going to die hard for a video game system.”

De Nintendo Store zal maandag gesloten blijven maar daarna wil Johnson gewoon weer zijn eenmansrij voor de ingang starten. Hem werd namelijk beloofd dat niemand in de tussentijd voor zal dringen...
 

Chibi Halo 4 figurines desu desu desu!

Halo en merchandise zijn net als kogels en hoofden, een explosieve combinatie. Naast de stoere jongens action figures, komt er op 8 november echter ook een groothoofdige merchandiselijn uit van Master Chief's nieuwste avontuur. Naast de Chief en Cortana, komt er ook een Red en Blue Spartan uit. Op 6 november ligt de game in de shops, dus als je er nog iets anders naast wil kopen, behalve een teiltje om je kwijl in op te vangen…

Master Chief

Cortana

Disney head swap omdat het kan

Ugh, waarom nemen alle gamedevelopers op zondag vrij zodat er geen halve kloot aan nieuws te vinden is? Je zou toch denken dat het met al die grote releases vissen met dynamiet is, maar neeeee, het lijkt wel alsof iedereen moet schuilen voor een orkaan! Waar moet ik dan de Wacht mee vullen? Photoshops van Disney-personages waarvan de gezichten zijn omgewisseld?!

Face swap

Oh, dat is echt een meme? Oh well…

WTF

Oké, da’s genoeg.

Face Swap

Kappen! Ik ga wel weer nieuws zoeken!

 

Korte Paper Mario: Sticker Star clips

Een paar 3DS-clips van het nieuwste deel uit de fantastische Paper Mario-serie. Maar let goed op, want ze zijn sneller voorbij dan dat je Shy Guy Mariachi Band kan zeggen. 
 

Lekker foute Assassin’s Creed III muziekclip

Ach ja, na al die foute beelden kan een gortdroge Assassin’s Creed III videoclip er ook nog wel bij. Hij is zo fout dat hij weer goed wordt… dan fout en dan weer goed. Zo fout is ie gewoon. 

REACTIES (56) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord