De toekomst van exclusieve Call of Duty DLC 

De toekomst van exclusieve Call of Duty DLC 2014-04-21T03:32:47
Call of Duty DLC is momenteel tijdelijk exclusief voor Microsoft. Zij krijgen het eerst, de rest volgt later. Maar hoe zal deze regeling er in de toekomst uitzien? Zal Sony de exclusieve rechten overnemen? Speculatie genoeg, allemaal te vinden in de Wacht!

Blijft Call of Duty DLC exclusief voor Microsoft?

Hallo meneer Pachter, en bedankt voor het openen van een nieuwe Wacht. Ditmaal behandelt Michael Pachter de vraag die jullie hierboven als titel zien staan. Microsoft heeft Activision ooit een grote koffer met geld gegeven, Sony niet. Daarom verschijnt Call of Duty DLC als eerste op consoles van MS. Exclusief maar wel tijdelijk uiteraard. Alleen tijden veranderen, zo is de PlayStation 4 ietwat vooruitgelopen op de Xbox One. Wat betekent dit voor de Call of Duty DLC? Pachter weet het niet zeker. Er kan van alles gebeuren als Activision de CoD DLC rechten voor de komende jaren in de aanbieding gooit.

CoD

Pachter weet ons een paar scenario's voor te schotelen. Ten eerste is er bij Sony tegenwoordig een nieuw contactpersoon voor de third-party onderhandelingen, en deze persoon heeft misschien meer interesse in exclusieve Call of Duty DLC. Verder verkoopt Sony beter met haar nieuwe console dan MS. Wat dat betreft kunnen ze een hoger bod doen naar Activision. Microsoft daarentegen heeft als geheel bedrijf veel meer geld wat ze kunnen besteden, en als ze willen kunnen ze dus elk noodzakelijk bod doen om de exclusieve DLC te blijven bezitten. Pachter gokt dat Microsoft de exclusiviteit niet opgeeft. De Wacht gokt hetzelfde.

 

Meer avonturen van Captain Toad in de toekomst?

Na een kleine verzadiging van 2D Mario games gaf Nintendo ons gelukkig Super Mario 3D World. Een Mario Wii U game waar iedereen aan toe was. Binnen deze game is er The Adventures of Captain Toad, een unieke set courses die bij veel gamers wel in de smaak is gevallen. Veel fans hebben laten weten dat ze hier meer van willen via DLC, een losse titel, in ieder geval meer content. Voor ieder die dit ook wil, blijf zeuren om meer! De vraag is Nintendo niet ontgaan namelijk. Althans, Super Mario 3D World co-director Koichi Hayashida in gesprek met EDGE liet het volgende weten: 

“We thought they ( die unieke courses dus) were a lot of fun, so we’re really glad everyone likes them too. If enough fans express such enthusiasm, we’d consider doing something with this feature in the future.”

En, willen jullie ook meer Captain Toad?

Toad

 

Wie kent ze niet?

De drie vetste gameconsoles uit de geschiedenis der gameconsoles. Te beginnen met de onovertroffen.... BATTMAN!!

Battman

En wat te denken van de welbekende TREAMCAST! 

Tream

Natuurlijk kunnen we niet eindigen zonder de NINTENDO POLYSTATION!

PS

Bovenstaande parels zijn de Wacht zijn drie favorieten uit een verzameling wanproducten die Dorkly van het web plukte. 

 

Alle games in een lijst

Met hulp van 4Chan is iemand een lijst aan het maken van bestaande games. ALLE bestaande games. Niet alleen console games maar ook PC games, mobiele games en zelfs 'browser-based' games. Momenteel staat de teller op 43.806 titels. De Wacht heeft even lukraak gezocht op Alex Kidd en Bishi Bashi, en jawel, alles games uit beide series zijn in de lijst terug te vinden. Probeer het gerust zelf even met een willekeurige titel. De lijst valt te checken hieronder. Mocht er een titel NIET tussen staan, gooi het in de comments. En stuur meteen de samensteller van de lijst (genaamd Data_baser) een head up.

 

ZZZZZzzzzzzz

Hierbij presenteert de Wacht, de meest saaie, gamegerelateerde video's die hij kon vinden vandaag. Degene bij wie de oogleden niet voor het einde van de beide filmpjes hieronder ineen storten, verdient een pluim. Check de trailer van Tabletop Simulator.

Juist. Het leuke van bordspellen is nu juist dat het geen computerspellen zijn. Dat je aan een tafel kunt zitten met vrienden, pionnen kunt vastpakken en zo. Specialiteit van Tabletop Simulator schijnt te zijn dat je alle onderdelen kunt bewegen, door elkaar kunt husselen en zelfs de tafel met bord kunt ommieteren. Waarom dat iets is om enthousiast van te worden, geen idee. Waarom het filmpje eindigt met een scheet? Ook geen idee.

She Got Game is een documentaire serie, momenteel gevestigd op Kickstarter. De serie gaat kort gezegd over vrouwen in de gamesindustrie. De Wacht vraagt zich af wie de doelgroep is want mannen vallen hierbij sowieso in slaap. Eh.., vrouwen waarschijnlijk ook.

Heeft iemand gezien waar het over ging? De Wacht heeft geprobeerd te volgen waar het over ging maar dompelde steeds weg na de eerste 5 seconden. Kom op, twee vrouwen die semi-relaxt op de bank zitten te ouwehoeren. Vanuit één constant shot. Amper contrast met de achtergrond, slechts een vieze bruine overheersende kleur. Ook nog met slecht geluid. Sorry, te verbazingwekkend saai om niet met jullie te delen.

 

Wolfenstein: The New Order gameplay

Lekker old skool knallen op nazi's en freaks, het is uitstekend vertier voor ieder die niet teveel wil nadenken. En het is precies wat de nieuwe Wolfenstein ons gaat bieden. Hieronder treffen we de demo aan die ooit op PAX te spelen was, voor ons betekent dat een niet misselijke hoeveelheid aan gameplaybeelden. 30 minuten lang zelfs. Probeer alleen niet full screen aan te zetten, de resolutie van het filmpje gaat helaas niet verder dan 360p.

 

Star Citizen super mega HD

Star Citizen is de spirituele opvolger van Wing Commander. Iets waar ladingen gamers op zitten te wachten aangezien de titel op Kickstarter meer dan 40 miljoen binnensleepte. Dat de game er indrukwekkend uitziet, zag je natuurlijk al eerder op onze site. Grote verschil met de vorige trailer is, deze is niet 720p maar 1440p. Hatsa, knal je full screen nu dus maar wel effe aan! 

REACTIES (25) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord