Dauntless krijgt eerste grote update: Fortune and Glory 

Dauntless krijgt eerste grote update: Fortune and Glory 2019-07-15T00:23:27
De F2P monsterjaaggame Dauntless is aan zijn eerste grote update toe. Wat Fortune and Glory met zich meebrengt, lees je in deze N8W8! Ander nieuws over: de muziek in Watch Dogs Legion, de nieuwe AI-services van Steam Labs en het Celebration of Togetherness-evenement dat Gearbox houdt voor Borderlands 3.

Cats <3
     

Dauntless krijgt eerste grote update: Fortune and Glory

Dauntless krijgt morgen zijn eerste grote update, genaamd Fortune and Glory. In de update vind je onder meer een nieuwe modus en twee nieuwe Hunt Passes. Ook krijgt de F2P game een in-game store.

Laten we de content eens nader onder de loep nemen. Met de Fortune and Glory-update worden er zogenoemde Trials aan Dauntless toegevoegd. Dit zijn nieuwe uitdagingen, waarbij spelers het opnemen tegen bazen met verschillende modifiers. Als je een Trial succesvol doorloopt, verdien je ofwel Steel Marks of Gilded Marks. Deze laatste currency is verbonden aan de nieuwe moeilijkheidsgraad ‘Dauntless’. Hiermee kun je zeldzamere cosmetics kopen.

Dauntless Fortune and Glory update

Tezamen met Fire and Glory releaset ook het nieuwe season, genaamd High Skies. De update voor Dauntless wordt morgen uitgerold.
     

Watch Dogs Legion laat fans hun eigen muziek maken

Ubisoft slaat de handen ineen met HitRecord. Het doel is om fans de kans te geven hun eigen muziek te maken voor Watch Dogs Legion.

Stukje achtergrondinformatie: HitRecord is een platform van acteur Joseph Gordon-Levitt. Op dit platform kunnen gebruikers content uploaden, zoals korte films en muziek. Vervolgens kunnen andere leden van de community deze content remixen of samenwerken met de originele artiest om iets nieuws te maken.

Terug naar Watch Dogs Legion. Ubisoft is voor deze game op zoek naar 10 door fans gemaakte nummers. Uitverkoren HitRecord-gebruikers verdienen met hun nummer 2000 dollar. Interesse en skills? Je kunt nog meedoen aan deze wedstrijd.

Watch Dogs Legion

Watch Dogs Legion is vanaf 6 maart 2020 te checken op PC, PS4 en Xbox One.
     

Trailerovervloed

Vier versche video’s in deze te toffe traileroverloed! Kijk vandaag mee naar:

  • Tetsumo Party – vanaf 26 juli op PC, PS4, Switch en Xbox One
  • Aggelos – nu te checken op PC, PS4, Switch en Xbox One
  • Rise of Insanity – nu te checken op PC en PS4
  • Blazing Chrome – nu te checken PC, PS4, Switch en Xbox One


     

Comic-momentje

Comic-momentje
      

Valve onthult het door AI aangedreven Steam Labs

Valve heeft Steam Labs onthuld. In dit lab experimenteert Steam er lustig op los. Dat doet het bedrijf achter de schermen natuurlijk al jaren. Sinds kort mogen wij echter meegenieten! Om te beginnen zijn er drie functies van de service bekend gemaakt: micro-trailers, interactieve aanbevelingen en een geautomatiseerde dagelijkse show van een half uur. Om deze functies te realiseren, maakt Steam Labs gebruik van kunstmatige intelligentie.

Oké, micro-trailers, dus. Dit zijn filmpjes van zes seconden, waardoor je snel kunt bepalen of een game interessant voor je is. Daarnaast biedt Steam Labs een geautomatiseerde show. Deze wordt samengesteld uit korte fragmenten uit games, namelijk door meerdere microtrailers te gebruiken en er muziek achter te plakken. Ten slotte zijn er de aanbevelingen voor je volgende aankoop. Hiervoor kijkt de service bijvoorbeeld naar je playtime en gamers die op jou lijken. Met behulp van sliders kun je de suggesties bijvoorbeeld beperken tot nieuwe of oude games. Ook kun je de suggesties meer of minder niche maken.

Valve Steam Labs

Binnenkort mag je aan dit lijstje met functies van Steam Labs ook automatisch gegenereerde voice-over-omschrijvingen van games toevoegen.
    

Borderlands 3 viert morgen Celebration of Togetherness-evenement

Gearbox heeft een uitnodiging geplaatst voor het 'Celebration of Togetherness'-evenement. Wat deze festiviteiten precies inhouden, is nog niet bekend. Als we de geruchten mogen geloven, gaat het echter hoogstwaarschijnlijk om een aankondiging van crossplay voor Borderlands 3.

                  

Het Celebration of Togetherness-evenement vindt morgen om 16 uur (Nederlandse tijd) plaats. Erg lang hoeven we dus in ieder geval niet op het verlossende antwoord te wachten. Tot die tijd kunnen we echter nog volop speculeren! Naast crossplay voor Borderlands 3 zou er bijvoorveeld best sprake kunnen zijn van een geheel nieuwe feature voor de game. Hebben jullie daar misschien ideeën over? Drop ze gerust in de comments!
     

Memes en dingen

Vandaag in memes en dingen zie je hoe Rare de AI van de vijanden in GoldenEye realiseerde en maak je kennis met de echte (enge!) gezichten van een aantal gamepersonages. O, en mocht je deze maandag even een vrij uurtje over hebben dan kun je ook nog een docu over de E3 checken!


     

Lekker koesen!     

REACTIES (15) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord