Darksiders II Comic-Con demo in beeld 

Darksiders II Comic-Con demo in beeld 2012-09-17T12:55:53
Er blijft maar lekkers uit de Comic-Con vloeien, maakt niet uit hoe veel mensen er op vakantie gaan. Gelukkig heeft de Wacht nooit vakantie (krijg je met twee hypotheken en vier minnaressen) en wordt het nieuws even explosief als normaal gepubliceerd. Zo zegt Capcom interessante dingen over de Devil May Cry-serie, is een nieuwe Darksiders II demo gespot en staat er niet een, maar twee ZombiU trailers op je te wachten! Dat en een heleboel filmnieuws dat direct verband heeft met The Avengers 2.

Daar wordt vast ook nog eens een spelletje van gemaakt en dus is het relevant!

Capcom sluit terugkeer oude Devil May Cry niet uit
De Wacht vindt persoonlijk dat DMC er met de trailer beter uitziet maar veel fans zijn juist van het tegenovergestelde overtuigd. De nieuwe Dante lijkt net zo veel op de vertrouwde formule als ik op George Clooney. In een nieuw interview tussen Destructoid en hoge Capcom pieven, werd opnieuw gegarandeerd dat de serie niet te grabbel wordt gegooid blablabla yadayadayada etcetera en nog meer Latijn. Het echt interessante is dit citaat van Hideaki Itsuno:

“We are excited about this new iteration of DMC and are eager to get this into your hands, and we want people to play it and enjoy it. If people are still interested in exploring the other world of DMC that exists, we're happy to go back to that as well."

Wie het leven dus niet meer ziet zitten nu Dante niet constant witte lokken draagt, er is nog hoop! Het enige dat je hoeft te doen is de game niet te kopen, zodat de kans toeneemt dat DMC een flop wordt en Capcom gedwongen wordt terug te keren naar de roots. Briljant toch?!

Darksiders II Comic-Con demo in beeld
De Darksiders-serie wordt vormgegeven door comictekenaar Joe Madureira. Was hij dus prominent aanwezig op de Comic-Con?

Nee!!!

En met nee bedoel ik ja. Gamespot wandelt samen met de creative director door de nieuwe demo van Darksiders II. Waren de eerdere demo’s nog puur puzzelen en knokken, deze keer doet Vigil Games het rustiger aan. Zoals trouwe lezers weten krijgt de game flink wat RPG-elementen. Niet alleen op het gebied van gear maar er zitten nu ook quest hubs in het avontuur! Check hieronder hoe groot zo’n gebied precies wordt.

ZombiU trailers waar je U tegen zegt
De Wii U op zich wist misschien niet te overtuigen op de E3, een paar games deden dat absoluut wel. ZombiU wel het meest. Zoals je echter in de nieuwe PU kan lezen, is de gameplay uitleggen nogal lastig. De helft van de spanning ontstaat doordat je tijdens het sloten openen en kisten doorzoeken op de GamePad moet kijken. In die tijd kunnen zombies je gewoon aanvallen op de tv. Ubisoft heeft nu maarliefst twee trailers gepubliceerd waarin dit spelmechanisme naar voren komt. Enjoy!

Adventure Time Collector’s Edition gespot
Cartoons kijken is niet het meest volwassen ding om te doen, tenzij er anime, superhelden of pony’s aan te pas komen. Maar fuck het, ik ben een Adventure Time fan! De krankzinnige humor die soms het volwassen South Park absurdisme benadert, past geweldig bij de kleuterwereld waarin het zich afspeelt. Dat er een 3DS- en DS-game eind dit jaar uitkomt is dus heugelijk nieuws in huize Nachtwacht. Ik bedoel, hoe kun je hier niet van houden?

GameStop heeft nu al een Collector’s Edition te koop staan, met een stylus in de vorm van een zwaard, een poster, artwork boekje en een steelcase in de vorm van Finns heldenhandboek. Geen slechte deal voor veertig dollar. Waarschijnlijk komt hij ook naar Europa toe.

Check hieronder de eerste footage van Adventure Time: Hey Ice King! Why’d You Steal Our Garbage?!

Geek overload! Alle toekomstige Marvel-filmtitels onthuld
Tussen al het vette gamenieuws ging op het op de Comic-Con ook over nieuwe Marvel filmprojecten. Beetje ongepast misschien maar wat doe je eraan. Veel testfootage van bijvoorbeeld Iron Man 3 mag nog niet naar buiten komen omdat bezoekers natuurlijk wel waar voor hun geld willen krijgen… naast het feit dat ze eindelijk een eerste editie Lando Calrissian action-figure in ongeopende staat kunnen kopen.

De Wacht heeft voor ieders toekomstige filmgenot effe de titels van de Marvel-films voor de komende jaren opgedoken via IGN.

Testfootage van Ant-Man werd ook getoond. Het nog onduidelijk of er een link met The Avengers wordt gelegd. De film wordt geregisseerd door Edgar Wright, bekend van Scott Pilgrim vs The World, Hot Fuzz en… oh, je bent al verkocht. Mooi!

Grootste verrassing is dat er ook een Guardians of the Galaxy film in de maak is. Rocket Raccoon die in Ultimate Marvel vs Capcom 3 zat, hoort tot dit groepje aliens. Met gemak de meest obscure keus van Marvel, maar er zit blijkbaar zo goed als zeker een link met The Avengers 2 in. Net als de eerdere films zullen ook deze projecten stuk voor stuk voorlopers voor De Ultieme Nerdgasm 2.0 zijn.

Wat dit met games te maken heeft? Och, er worden vast ook een paar crappy filmgames bij gereleased.

Mortal Kombat: Legacy Season 2 aangekondigd
Kondigde Capcom deze week aan dat er een live-action Street Fighter serie komt, ook Mortal Kombat duikt weer de wereld van camera’s, make-up en fanservice in. Mortal Kombat: Legacy Season 2 komt eraan! In onderstaande video worden alle vechtersbazen alvast opgenoemd (met de jaren ’90 filmmuziek op de achtergrond, kan niet anders met MK). Het beste nieuws is echter dat het niet alleen maar origin stories zullen zijn, zoals het eerste seizoen. Deze keer wordt echt het Mortal Kombat Tournament gehouden. Dolletjes!

Call Me Maybe met Star Wars
Neuriet iedereen al Call Me Maybe van Carly Rae Jepsen? Erg hè? Haar naam kost me misschien tien keer om correct te tikken, de lyrics van haar hit boren je brein in als een roestige spijker. Niettemin zit aan alles een zonnig zijde; zo heeft een Star Wars-fan het hele nummer bij elkaar geplakt doormiddel van filmfootage! Veel plezier met het deuntje dat de rest van de zomer in je hoofd blijft hangen!

REACTIES (51) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord