Broly en Bardock eerste DLC personages Dragon Ball FighterZ 

Broly en Bardock eerste DLC personages Dragon Ball FighterZ 2018-02-18T12:13:01
Live naast Halbe Zijlstra achterin een zaaltje waar Half-Life 3 wordt aangekondigd, rapporteert de Weekendwacht zich! Met veel vechtnieuws voor Dragon Ball FighterZ, Street Fighter V en SoulCalibur VI. Verder Ni no Kuni II en een Bayonetta 2 easter egg!

Check de eerste screens van Broly en Bardock in Dragon Ball FighterZ

Dragon Ball FighterZ heeft al een lekker roster aan diverse vechtersbazen maar de ontwikkelaar heeft er nog minstens 8 in de planning staan. De eerste 2 zijn inmiddels onthuld via een artikel in het Japanse gamesblad V-Jump (scan via DualShockers). Maak je klaar voor Broly en Bardock!

Dragon Ball FighterZ

Broly is de legendarische Super Saiyan en het coolste personage uit de serie (volgens 12-jarigen). Hij was de schurk in maar liefst 3 Dragon Ball Z-films. Bardock is de vader van Goku en werd vermoord met de Saiyan-thuisplaneet door Frieza. Wanneer de personages beschikbaar komen en hoeveel ze gaan kosten is nog niet bekend.

Dragon Ball Z

Check Blanka’s moves in Street Fighter V: Arcade Edition

Van de ene fighting game naar de ander. Street Fighter V: Arcade Edition kan zich namelijk klaarmaken voor Blanka! De groene Street Fighter-veteraan heeft letterlijk meer wilde haren dan ooit en veel van zijn oude moves keren terug naar de game.

Check Mitsurugi’s moves in SoulCalibur VI

Van de ene fighting ga… oh wacht dat heb ik al gezegd. Het is echt een weekend voor fighters! SoulCalibur VI zit ook in de pijplijn en samurai Mitsurugi is natuurlijk weer van de partij. De ontwikkelaar praat in deze video over de zwaardvechter en wat hem zo speciaal maakt. Je kan in de instellingen ondertiteling aanvinken als die nog niet aanstaat.

Overwatch werkt ook goed als fighting game

Verdomme nog meer fighting games! Nou ja, niet helemaal want Overwatch is natuurlijk een multiplayer heroshooter. Maar TGN heeft animaties van de game gebruikt om een Overwatch fighting-game te maken. Weinig kans dat Blizzard geïnspireerd zal raken om deze spin-off van hun game werkelijk te maken, maar het eindresultaat is alsnog erg leuk. Enjoy!

Neem de Hydropolis tour in Ni no Kuni II

Gelukkig, Ni no Kuni II: Revenant Kingdom is absoluut geen fighting game! Ni no Kuni II belooft een rasechte JRPG te worden inclusief gekke steden om te verkennen. In deze video wordt een van de trekpleisters aangedaan. Maak je klaar voor het waterland van Queen Nerea: Hydropolis! Het heeft zelfs z’n eigen oog van Sauron!

Bayonetta 2 amiibo easter eggs hinten naar Smash Bros en Bayonetta 3

Een leuk geintjes van PlatinumGames voor de Switch-eigenaren met een shitload aan amiibo. Als je in Bayonetta 2 bepaalde amiibo scant, krijg je berichtjes te zien geschreven door Rodin. Voor de Switch-versie heeft PlatinumGames er een paar extra geschreven die verwijzen naar Smash Bros. en Bayonetta 3. Er wordt geen nieuwe info gegeven maar het is een leuk extraatje dat je hieronder kan kijken als je geen geld wil uitgeven aan amiibo. Zolang je maar geld uitgeeft aan Bayonetta 2 want die game is awesome.

Videogamedunkey reviewt Shadow of the Colossus

Videogamedunkey heeft nog nachtmerries van The Last Guardian maar weet de Shadow of the Colossus remaster voor PS4 hem wel te charmeren? Je vindt het antwoord in zijn hilarische review!

Wassum weer. Fijne zondag!

REACTIES (31) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord