Borderlands 2 DLC in aanloop naar Borderlands 3 gelekt 

Borderlands 2 DLC ter voorbereiding op Borderlands 3 gelekt 2019-06-07T05:59:00
Goedemorgen! De E3 leek de afgelopen dagen al te zijn begonnen, maar na de Google Stadia show is de storm weer even gaan liggen. Toch is er wel een beetje game nieuws: Borderlands 2 krijgt op de valreep nog nieuwe DLC en My Friend Pedro komt deze maand nog uit!

Het is alweer vrijdag!!!!!

Holy crap, yaaaaaasss!!

  

Steam lekt nieuwe Borderlands 2 DLC

Het lijkt er verdacht veel op dat Borderlands 2 nog even een extra stukje verhaal krijgt, als bruggetje naar het later dit jaar te verschijnen Borderlands 3! Dat blijkt uit waarschijnlijk te vroeg geüploade informatie op Steam, en ook wat screenshots, die verschillende gebruikers ontdekten. De vermoedelijk gratis uitbreiding heet Commander Lilith & The Fight For Sanctuary.

De uitbreiding krijgt de volgende omschrijving mee:

“Return to the award winning shooter-looter for a new adventure that sets the stage for the upcoming Borderlands 3. Sanctuary is under siege, the Vault's map has been stolen and a toxic gas is poisoning Pandora. Fight new bosses, explore new zones, get new loot (including an entirely new tier beyond Legendary) and join up with Lilith and the Crimson Raiders to take on a deranged villain hell-bent on ruling the planet

Returning players can pursue an increased level cap of 80, while newcomers can automatically boost to level 30 and dive straight into the action.”

Interessant! Dit had waarschijnlijk zo’n gezellige ‘available right now!’-verrassing tijdens een E3 show moeten worden, maar die verrassing is er nu natuurlijk wel een beetje af. Maar toch leuk! Heb jij zin om Borderlands 2 nog een keer aan te zwengelen, om in de stemming te komen voor deel 3!

Zodra deze uitbreiding er is heb je nog tot 13 september de tijd om dat te doen, want dan verschijnt Borderlands 3 voor PlayStation 4, Xbox One, PC en, zo weten we sinds vanmiddag, later ook voor Google Stadia!


  

Nieuwe trailer Persona 5: The Royal introduceert Kasumi

Atlus heeft vandaag een nieuwe trailer van Persona 5: The Royal voor ons, de aankomende uitgebreide versie van de geliefde RPG uit 2017. Hierin zien we het nieuwe personage Kasumi Yoshizawa in actie, al snapt de Wacht niet echt wat er precies allemaal gaande is. Dat is deels omdat de trailer in het Japans is, en deels gewoon omdat het Persona is.

En zelfs als je er wel iets van snapt, dan nog wordt je er waarschijnlijk niet heel blij van, want Persona 5: The Royal verschijnt bij ons waarschijnlijk pas in 2020. Enjoy!

   

Star Wars Jedi: Fallen Order box art onthuld

Voor nieuwe bewegende beelden van Respawns Star Wars-avontuur zullen waarschijnlijk moeten wachten tot de EA Play persshow (zaterdagavond 8 juni, 18:00), maar om warm te draaien is nu alvast de cover art van de game aan de wereld tentoongespreid. En naast dat wat er op het doosje komt te staan, krijgen we er ook een fancy stukje art met een close-up van hoofdpersonage Cal Kestis. Wat een indrukwekkendd kapsel heeft die knakker trouwens! Open op nieuw tabblad of download om de enorme afbeeldingen van dichtbij te bekijken.

Star Wars Jedi: Fallen Order moet op 15 november verschijnen, voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

 

My Friend Pedro releasedatum onthuld met nieuwe trailert

Zelfs indie-uitgever(huh?) Devolver Digital kan het niet weerstaan om al voor de E3 een sappig nieuwtje de wereld in te slingeren. Natuurlijk inclusief een smakelijke trailer, met daarin heel toepasselijk een level aan boord van een trein. De hype trein wel te verstaan! De onthulling van de releasedatum van zalig ogende slow-mo 2D bullet-dodger My Friend Predo kon blijkbaar niet nog een weekje wachten.

En dan nu waar het hier om draait: My Friend Pedro verschijnt al op 20 juni voor Nintendo Switch en PC.

  

There Are Billions krijgt console-versie en campaign

Zie hier, weer eens zo’n game waar de Wacht nog niet eerder van had gehoord, zonder dat daar een fatsoenlijke reden voor is. Deze stijlvolle steampunk RTS is namelijk al zo’n 1,5 jaar te spelen in early access via Steam. En het duurt gelukkig niet lang meer voor er nog meer mensen van  kunnen genieten, want vandaag is bekendgemaakt dat There Are Billions in juli naar consoles komt!

Maar ook op PC is het genieten, want zoals het iedere fatsoenlijke strategy game betaamt, krijgt ook There Are Billions binnenkort een story campaign. Deze draagt de titel The New Empire en is vanaf 18 juni te spelen.

  

Het is een mij, Mario!

 

DOOM Eternal E3 mural is (bijna) af!

Een week geleden liet de Wacht weten dat de beroemde billboard muur van het Hotel Figueroa dit jaar voor de E3 beklad wordt met schokkende beelden uit de hel. Voor een torenhoge advertentie van Doom Eternal natuurlijk! Wel nu, deze uit de kluiten gewassen poster is zo goed als klaar. Er moet aan de linker kant nog wat ingekleurd worden, maar het resultaat mag er zijn.

Doom Eternal is in ontwikkeling voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC en holy crap, zelfs voor Google Stadia (de Wacht moet er nog even aan wennen…).Wanneer de game verschijnt is nog niet bekend, maar meer daarover horen we mogelijk tijdens de E3 show van Bethesda (10 juni, 2:30 uur), wanneer we ook de beloofde gameplay beelden te zien krijgen.
 

Rainbow Six Siege dit weekend gratis te spelen

Als je Rainbow Six Siege nu na meer dan 3 jaar nog steeds niet geprobeerd hebt, dan was je waarschijnlijk niet van plan dat ooit nog te gaan doen. Maar hé, als je er toch nog altijd graag een keer in had willen duiken, dan is dit je kans, want deze tactische shooter is dit hele weekend gratis te spelen, op een platform naar keuze.

Dit heeft natuurlijk alles te maken met Phantom Sight, een nieuwe uitbreiding voor de game die net uit is. Petje af voor Ubisoft dat ze deze game nog zo lang ondersteunen, uitbreiden en interessant weten te houden!

  

Google Stadia: Get Packed

Voor wie de Google Stadia Connect persshow gemist heeft, heeft de Wacht nog twee trailers uit dat event die hij je niet wilde onthouden. Dit zijn vermoedelijk allebei exclusives voor Googles platform en zien er best belovend uit. De eerste is Get Packed, een co-op game waarin je een mega geskillde verhuiscrew speelt. Het wordt ontwikkeld door Coatsink games en oogt bijna als een soort mix van Overcooked en Gang Beasts. Get Packed verschijnt helaas wel pas in 2020.

  

Google Stadia: Gylt

De tweede interessante exclusive is Gylt, een survival horror van Tequila Works, bekend van RiME. Gezellig sfeertje! Een releasedatum is bij deze game niet genoemd. Mogelijk direct bij lancering van Stadia? We gaan het zien!

  

Nieuwe trailer Ghost Recon Breakpoint

Ook tijdens de Stadia Connect show getoond, omdat deze game naar Google’s streaming platform komt: Ghost Recon Breakpoint! Een vrij fancy nieuwe trailer ervan, wel te verstaan! Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint moet op 4 oktober verschijnen op PlayStation 4, Xbox One en PC, en op Google Stadia waarschijnlijk vanaf de lancering van de dienst

 

Ok doei!

Goed weekend alvast!

via GIPHY

REACTIES (18) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord