Blizzard sloopt Avoid This Player functie uit Overwatch 

Blizzard sloopt Avoid This Player functie uit Overwatch 2016-06-22T09:35:12
Blizzard gooit de Overwatch matchmaking op de schop door de 'avoid this player' functie te verwijderen. Daarnaast meer misère voor Mighty No. 9 en krijgt Halo 5: Guardians een update met gratis nieuwe baas en voertuig. Nachtwacht, goedemorgen.

Mighty no. 9 ook problemen met DLC codes

Zoals jullie gisteren wellicht al hebben gelezen, is de launch van Mighty No. 9 niet echt op rolletjes gegaan. De game krijgt zeer matige reviews en kampt met lag, de Xbox 360 port is vertraagd en PS4 codes werken niet. Nu komt daar nog een dingetje bij, want er zijn namelijk een hoop klachten bij Deep Silver binnengekomen van backers die geen of verkeerde DLC codes hebben ontvangen.

Mighty No. 9

Backers van de game zijn namelijk twee DLC beloofd; de Retro DLC waarin je met een 8-bit held kan spelen en de Ray DLC waarin je de badguy onder de knoppen krijgt. Nu hebben ze wel twee codes ontvangen, maar beide codes zijn van dezelfde DLC. Deep Silver en Comcept zijn wel bezig met het fiksen van deze enorme zooi, maar De Wacht is bang dat de schade ondertussen onherstelbaar is. Nu wordt het in de toekomst nóg moeilijker een fatsoenlijke Mega Man-achtige game uit te brengen. Bedankt jongens…

 

Battlefield 1 – 4K gameplay

Mooi!

 

Blizzard verwijdert ‘avoid this player’ optie uit Overwatch

Overwatch gaat als een malle! Heel de wereld speelt de game en heel de wereld vindt elk speelbaar character ‘bullshit’ en overpowered. Terwijl het vaak niks met de personages te maken heeft, maar meer met de mens die ze bestuurt. In Overwatch zit een optie waarmee je bepaalde spelers kan vermijden, omdat ze te goed zijn bijvoorbeeld, maar deze ‘avoid this player’ optie zorgt voor problemen en daarom gooit Blizzard die optie de game uit.

Overwatch

De matchmaking in Overwatch gaat namelijk niet lekker als gewenst. Goede spelers klagen al een tijdje bij Blizzard over lange wachttijden om een potje te gamen. Nu blijkt dat die gasten met skills door honderden anderen getagged zijn en daarom zo lang moeten wachten. Het wordt nog erger, want door die lange wachttijden worden de poorten geopend naar spelers met minder skills. Een paar van de beste Widowmakers worden op deze manier in een pot gegooid met beginners en dat is voor niemand leuk.

Vandaar dat de ‘avoid this player’ optie uit de game wordt gesloopt en dat Blizzard het bestaande match making systeem aanpast om dit soort problemen uit de weg te ruimen. Blizzard kennende zal dit wel lukken op niet al te lange termijn. Goed nieuws dus!

 

Nieuwe The Division patch brengt betere balans tussen wapens

Ubisoft heeft een hoop info gegeven over Underground, de nieuwe uitbreiding van The Division, maar dat betekent niet dat ze verder niks doen. Binnenkort komt er namelijk een patch uit die de hele game op de schop gooit. Deze patch is zelfs zo omvangrijk dat het sinds de launch van de game nog niet is voorgekomen. Dit is wat Ubisoft zelf zei over de patch:

“Update 1.3 will feature significant weapons balancing, among other things, so players will have the option of using the weapons they like and be more effective with them! We’ll be releasing an article very soon to detail just what is happening with the weapons balancing, so you can get a taste of what to expect and perhaps even prepare your loadout already!”

The Division

Omdat ze zeggen dat spelers de wapens kunnen gebruiken die ze tof vinden, kunnen we er voorzichtig vanuit gaan dat sterke wapens niet generfed worden, maar eerder dat zwakkere wapens een boost krijgen. Wanneer we precies weten wat de patch voor nieuws brengt, lees je het natuurlijk op PU.nl

 

Rocket Jump met ijs

Rocket Jump heeft weer een nieuwe video uitgebracht. Dit keer is het met een stuk minder explosies en vechtscènes, maar hey, dit is ook wel geinig.

 

Mass Effect Andromeda heeft geen Paragon/Renegade systeem

Een van de belangrijkste mechanics in de Mass Effect trilogie was het Paragon/Renegade systeem. Dat systeem uitte zich in conversaties waarin Shepard bepaalde keuzes kon maken en dat stuurde hem dan richting Paragon (goed) of Renegade (kwaad). Dit was een tof systeem maar uiteindelijk bracht het meer de illusie van keuzevrijheid. In Andromeda wordt dit anders, want nu zijn je keuzes niet meer zo zwart-wit. BioWare’s creative director Mac Walters gaf het volgende aan:

“I think in general, with all this sophistication of games or engaging in any kind of entertainment right now, [gamers are] looking for more of those shades of grey. The Paragon /Renegade system was a core part of who Shepard was… I think now we’re moving away from that. We’ve been looking for other ways to engage more of those shades of grey; less about it being obviously being right or wrong and more about giving people a sense of choice.”

Mass Effect Andromeda

Tegenwoordig lijkt De Wacht dit een verstandige keuze. In de voorgaande delen kwam het er eigenlijk altijd op neer dat je of een soort van heilige was, of de grootste klootzak van het universum. Shepard was de welbekende gulden middenweg een beetje kwijt. De toekomst zal ons leren hoe dit nieuwe systeem werkt en vooral of het beter is dan zijn voorganger.

 

Dik half uur aan For Honor gameplay

Youtubers LachlanPlayz, Etalyx en CaRtOoNz speelden de For Honor demo op de E3 en hebben hun beelden opgenomen. Ben je benieuwd naar hoe Vikingen het uithouden tegen samoerais, dan zijn dit de video’s voor jou:

 

Halo 5: Guardians update brengt nieuwe baas en voertuig

 Binnenkort brengt 343 Studio’s een gratis update uit voor de Warzone mode in Halo 5: Guardians. Dat er nieuwe maps komen om in te spelen is gegeven, maar onlangs heeft de studio ook bekend gemaakt dat er een nieuwe baas en een nieuw voertuig in de game worden gegooid.

Halo 5

De nieuwe baas is Grunt Goblin (geen doopnamen verder) en is een enorme mech die je tegen kan komen als Legendary of Mythic Boss. De Grunt draagt een dubbelloops heavy needler met zich mee en een multi-launch needle barrage die op acht spelers tegelijk kan locken. Als je zijn ‘rugzak’ sloopt, ontmantel je deze moves, maar hij heeft wel een EMP pulse en sterke melee aanval voor wanneer je dichtbij komt. Aardig volk vaak, die Grunts…

Halo 5

Het nieuwe voertuig is de the Wasp. Een voertuig gemaakt voor snelle aanvallen. Het heeft extreem lichte schilden dus het is zaak om ver weg te blijven van zware wapens.  Wanneer de update uitkomt, is nog niet bekend, maar dat zal niet lang meer duren.

 

Bedankt voor het lezen!! Daaaaag!!!

 Daaaaag!

REACTIES (49) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord