Beyond Good and Evil 2 nog steeds in ontwikkeling 

Beyond Good and Evil 2 nog steeds in ontwikkeling 2016-11-27T14:48:02
Het is weer tijd voor verplichte update over Beyond Good and Evil 2; Ubisoft is er nog steeds hard mee bezig. Daarnaast heeft Hello Games aangegeven wat de update van No Man's Sky te bieden heeft en we hebben nieuwe gaeplay-beelden van The Last Guardian. Weekendwacht, goedemiddag.

Pc-versie Dishonored 2 had zo nooit uitgebracht mogen worden

Dishonored 2 is, volgens Jan, een van de dikste releases dit najaar, maar de pc-versie is achteraf gezien een grote gebrekkige hoop eentjes en nullen. Richard Leadbetter, de baas van Digital Foundry, wil zelfs zo ver gaan om te zeggen dat de game in die staat nooit uitgebracht had mogen worden. Zelfs het bakbeest van Digital Foundry (overclocked Core i7 4790K met een Titan X Pascal) kan de game niet steady op 60 fps en 1080p laten draaien en dan schort er ergens iets aan je spel natuurlijk.

“It's stunning to think that this title actually shares technological underpinnings with Doom 2016 - a title that runs maxed-out at over 100fps at 4K on the same hardware.”

Dishonored 2

Uit hun onderzoek blijkt dat de PS4 Pro-versie het lekkerste loopt, maar nog steeds hapert Dishonored 2 wanneer er te veel gebeurt op het scherm. De magere 20fps die de pc-versie veel te vaak aantikt spant echter wel de kroon en dat is altijd onacceptabel volgens Leadbetter. Gelijk heeft ‘ie.

 

The Last Guardian – gameplay

Nog een kleine twee weken en dat komt The Last Guardian eindelijk echt uit. Ondertussen druppelen de gameplay-beelden binnen en het ziet er allemaal alleraardigst uit. Gisteren kon je in de Weekendwacht al een filmpje vinden en vandaag hebben we meer gameplay voor je. De beelden komen uit een stream dus de kwaliteit is niet mega, maar toch, een paar jaar geleden hadden we niet eens gedacht ooit nog iets te zien van deze titel.

 

Ubisoft werkt nog steeds aan Beyond Good and Evil 2

De Wacht heeft al een aantal keer geroepen dat Beyond Good and Evil 2 nooit meer uit gaat komen, maar dat zei hij ook over The Last Guardian… Michel Ancel, het brein achter Beyond Good and Evil, heeft in een interview gezegd dat er nog steeds serieus gewerkt wordt aan het vervolg van de klassieker. Vorige maand postte Ancel nog een stukje concept-art op zijn Instagram om aan te tonen dat het project nog niet dood was en nu geeft hij aan dat het nog wel even duurt voordat de game daadwerkelijk uitkomt. Dat komt voornamelijk door de omvang van het spel en de technische zaken die daarbij komen kijken.

“It’s crazy and difficult to explain to people how technical making a game is. Now it’s not anymore about polygons and things like that, it’s about millions of behavioural AIs, systems, and giant spaceships crashing on big planets.”

Beyond Good and Evil 2

Ubisoft kijkt met een schuin oog naar games als bijvoorbeeld Star Citizen, want Beyond Good and Evil 2 bevat ook ruimtevaart in een groot, levend universum. Ancel is al lang blij dat consoles vandaag de dag zo krachtig zijn zodat ze bij Ubi alle ideeën ook daadwerkelijk uit kunnen voeren. Wanneer deze titel uitkomt, is nog steeds niet bekend, maar dat zal vast nog wel een flinke poos kunnen duren.

 

Reaper is nieuwe Overwactch collectible

In maart en september van 2017 doet Blizzard twee ladingen Reaper statues de deur uit. Het ding gaat voor $150,- over de toonbank, maar ja, het is een top notch hebbedingetje. Check het zelf.

 

De Foundation Update 1.1 van No Man’s Sky is huge

Gisteren berichtte De Wacht al over deze update, maar vandaag is concreet geworden wat Hello Games allemaal toevoegt aan de zeer matige No Man’s Sky. De patch notes alleen al kan je bijna uitgeven als hardcover boek. Maar het belangrijkste zijn de toevoegingen die No Man’s Sky heel hard nodig had. Nieuwe game modes bijvoorbeeld. De normal mode blijft gewoon bestaan, maar daarbij komen de creative en survival modes. In creative kan je à la Minecraft vrijelijk bewegen en creëren en in survival mode wordt alles een stuk lastiger.

Eindelijk wordt het mogelijk om je basis te bouwen en een thuis te maken op een verre planeet. In je basis kan je nieuwe technologieën onderzoeken of laten onderzoeken door aliens die je aanneemt. Ook kan je je eigen soort van kassen maken en planten laten groeien om vervolgens te oogsten. Ook kan je ‘freighters’ kopen. Dit zijn enorme vrachtschepen die een shitload aan resources voor je kunnen sjouwen.

No Man's Sky

Daarnaast is er een hoop nieuwe technologie te ontdekken en is de user interface aangepast. Al met al is het te veel om op te noemen, dus eigenlijk moet je maar even een kijkje nemen op de website van Hello Games. Vervolgens kan je je er misschien zelfs toe zetten om No Man’s Sky weer eens in je PlayStation te mikken.

 

The Unspoken – trailer

Insomniac Games komt 6 december met een Oculus Touch exclusive genaamd The Unspoken. In de game vecht je met andere magiërs met behulp van handbewegingen en zulks. Het ziet er best goed uit en in de onderstaande trailer vind je een van de arena’s waarin gevochten kan worden.

Mocht je de trailer van de eerste speelbare class gemist hebben, bij deze dan, de Anarchist:

 

Bedankt voor het lezen! Daaaaag!

 No Man's Sky

REACTIES (43) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord