Beta van Monster Hunter: World aangekondigd 

Beta van Monster Hunter: World aangekondigd 2017-12-03T12:34:40
De beta van Monster Hunter: World is aangekondigd, DayZ gaat eindelijk uit early access en Batman is een ninja geworden. Dat en antwoord op de vraag wat er toch onder die gestippelde paddenstoelentop van Toad zit in een spikslinternieuwe WKNDW8!

Flubber

BAM, wakker worden! Zijn de sinterklaascadeaus alweer uitgepakt, of wacht jouw familie nog tot dinsdag af wanneer het natuurlijk officieel pakjesavond is? De Wacht is dit weekend haar huis alvast aan het kerstigen (bij dezen is dat een woord), want Skyradio draait ook al kerstmuziek dus dan mag het. Bovendien zijn we natuurlijk allemaal veel te blij dat het eindelijk december is: STAR WARS! Dat duurt nog wel een paar weken, dus laten we eens beginnen met een mooie WKNDW8 (met stiekem toch nog een klein beetje Star Wars-praat). Welkom!

Christmas
  

Kerstmis in Animal Crossing Pocket Camp

De kerststemming van de Wacht is niet zeldzaam, ook in sommige games zijn de kerstmutsen alweer te vinden. Daar schreef mijn lieve collega Michel al over in zijn N8W8 eergisteren (Street Fighter 5!). En deze Wacht vandaag, want in het gezellige winterevenement van Animal Crossing Pocket Camp kom je de schattigste kerstdecoratie tegen. Jammer dat de game verder tegenvalt, want dit is wel heel zoet:

Animal Crossing
  

Super Mario Run meest gedownloade nieuwe Android-game in 2017

Volgens Google Play is Super Mario Run de meest gedownloade Android-game in 2017, van de games die ook in 2017 nieuw zijn verschenen. Het werd 50 miljoen keer gedownload en heeft daarmee dik gewonnen van de tweede plaats: Bubble Witch Saga 3 dat “slechts” 10 miljoen keer is gedownload.

super mario run
  

Dit is wanneer de beta van Monster Hunter: World start

Pak je agenda! De Monster Hunter: World beta start 18:00 uur op 9 december, maar alleen voor PlayStation 4-bezitters die Plus hebben. Hij loopt door tot 12 december 18:00 uur en je hebt er wel 5,9GB vrije HDD-ruimte voor nodig. Wil je alvast in de stemming komen voor deze game die op 26 januari naar PlayStation 4 en Xbox One verschijnt? Hier is een Japans introductiefilmpje van Capcom:


 

DayZ in 2018 uit Early Access

Zelden is de Early Access van een game zo extreem lang geweest: DayZ is nog steeds in early access, maar schijnt daar in 2018 uit te komen. Het is de vraag of fans nog heel geïnteresseerd zijn, want de game is dus al zo lang “uit” dat het de vraag is of hij de tand des tijds wel zal doorstaan. Er is meer: als de PC-versie goed loopt, dan zal er een consolevariant komen. Waarschijnlijk wordt dit Xbox One, maar daar wordt in de uitgebreide blogpost niet specifiek over gesproken.

Dayz
  

Rian Johnson over The Last Jedi

Rian Johnson, regisseur van Star Wars: The Last Jedi vertelt in een interview met BackstageOL meer over de eerste tijd op de set en hoe bang hij was om aan zo’n epische film als deze te werken.


  

Wat als Batman een Ninja was?

Hij lijkt meer op een Samurai dan een Ninja, maar dat geeft niet: Batman Ninja komt onze kant op. In de trailer van een nieuwe animatiefilm over de held zien we het alter ego van Bruce Wayne in de Sengoku-periode (1467 t/m 1603) in Japan, waar helaas ook de Joker zijn stempel op de periode probeert te drukken. De man achter deze bijzondere tekenfilm is Jumpei Mizusaki en studio Kamikaze Douga, die je kunt kennen van de opening van JoJo’s Bizarre Adventure. De film komt uit in 2018, maar dat is vooralsnog alleen Japan. Wat vind je ervan, onze superheld zo in een heel andere periode en uitdossing te zien?


  

Ze bestonden bijna: Resident Evil Amiibo 

Bij Nintendo worden regelmatig keuzes gemaakt over Amiibo. Hoe moeten ze eruit zien, welke mogelijkheden moeten ze in games hebben én wie er überhaupt vereeuwigd mogen worden als Amiibo. Ryota Niitsuma van Capcom heeft in een interview gezegd (Famitsu) dat Resident Evil-Amiibo ooit een gespreksonderwerp tussen Capcom en Nintendo waren. Het idee was de poppetjes te maken voor de Switch-release van Revelations, en er zijn zelfs 3D-modellen van HUNK en Lady HUNK gemaakt. Er waren echter “meerdere omstandigheden” waardoor deze mooie plannen uiteindelijk niet werden bewaarhheid. Andere Amiibo zijn trouwens wel bruikbaar in Resident Evil Revelations.

hunks
   

Ongebruikte gamebestanden in DidYouKnowGaming

In DidYouKnowGaming duiken ze deze week in modi die wel in de code van de game te zien is, maar die niet op tijd af was of niet goed genoeg werd bevonden voor de uiteindelijke game. Shrek Superstar heeft bijvoorbeeld een enorme bestandsgrootte, wat komt omdat de ontwikkelaars er ook een Tony Hawk-game op hebben gezet. Wil je alles erover weten, check dan het onderstaande filmpje:


  

YouTuber ontdekt ongebruikte bestanden in Dark Souls 3

Nu we het er toch over hebben: YouTuber Sanadsk heeft in Dark Souls 3 ongebruikte bestanden gevonden van coole dingen die schijnbaar uit de game zijn gesloopt, dus kijk en leer onder het geniet van een zenuwachtigmakend melodietje.


  

Cuphead voorzien van patch die griezelige mausoleum-aankondiger toevoegt

Je kunt je steeds minder verschuilen achter excuzen dat je Cuphead nog niet hebt uitgespeeld door bugs, want Studio MDHR sloopt ze er steeds verder uit. Nu ook weer, want dankzij een nieuwe patch worden er veel haperingetjes opgelost. En er wordt een griezelige aankondiger van het mausoleum toegevoegd, gezellig! Dit is wat er allemaal is aangepast:

 • Fixed various freezes caused by controller disconnection/reconnection
 • Fixed infinite controller rumble bug
 • Fixed various freezes and soft-locks and crashes
 • Improvements to saving and loading
 • No longer possible to create a Mugman army.
 • Fixed rapid-weapon-swap damage glitch
 • Slight charge weapon damage reduction
 • Charge weapon charge is now maintained during parry
 • It is now possible to unequip secondary weapon, Super, and Charm from equipment menu (Press “Y” to unequip)
 • Mr. Chimes no longer gets stuck or goes off-screen
 • King Dice’s Start Over square will now only trigger once per attempt
 • Player 2 now appears in the King Dice board after being revived at the end of a mini-boss level
 • Dice Palace score now properly resets when retrying the level
 • Fixed improper hit boxes on the Devil’s snake attack
 • Fixed Devil’s goat attack so it hits ducking players
 • Elevator on Rugged Ridge no longer locks if Player 1 dies
 • A+ grade now possible on Funfair Fever and Treetop Trouble
 • No longer possible to damage bosses that are off-screen
 • Fixed rare crash when parrying on Carnival Kerfuffle
 • Fixed Roundabout shots not coming back on screen on select stages
 • Baroness Von Bon Bon death results now properly displays progress on phase 3
 • Dr. Kahl’s Robot death results now properly displays progress on phase 1
 • Fixed various minor collision bugs
 • Various art and animation polish
 • Minor sound effect bug fixes and polish
 • Added spooky Mausoleum announcer
 • Touch fuzzy, get a little dizzy

Cuphead
  

De maker van Little King’s Story over zijn arcadeliefde

Yoshiro Kimura is te zien in een nieuwe editie van Toco Toco tv, wat een geweldige minidocu is over zijn liefde voor arcadehallen. Mooie beelden van Japan en een prachtige vertelling van de maker van Little King’s Story.


  

Wat zit er onder de hoed van Toad?

Is Toad een paddestoel, of heeft hij nog iets onder zijn kapje zitten? Het wordt in een video van Shesez onder de loep genomen. De Wacht dacht dat hij gewoon een paddestoelenhoofdje had, maar klopt dat?


  

Ga lekker genieten van je zondag, veel plezier met het openen van surprises vanavond als je dan Sint viert, vergeet niet dat de UFC 3-beta nu officieel beschikbaar is op PlayStation 4 en Xbox One en de Wacht wenst je een heel fijne dag pandaag!

panda
  

REACTIES (18) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord