Assassin's Creed III: Liberation exclusief naar Vita 

Assassin's Creed III: Liberation exclusief naar Vita 2012-09-17T12:56:51
Terwijl het in Los Angeles al aardig los gaat met flipperkasten en BBQ's maakt de Wacht hier zijn eigen feestje! Een feestje met genoeg interesante gasten en een hoop vermaak. Fuif mee en ga uit je dak met een exclusieve Assassin's Creed op de Vita, Transformers: Fall of Cybertron, nieuwe Dark Souls content, Dead Space 3 en Agent 47!

Vita krijgt exclusieve Assasssin's Creed
Laat ik net als Florian vaak mag doen, de Wacht eens openen met een fijne lading geruchten. Als het een beetje meezit krijgt de PS Vita een exclusieve Assassin's Creed game genaamd Assassin's Creed III: Liberation. En als de geruchten zich omzetten in waardheid is er het volgende aan de hand:

 •     De hoofdrol is voor Aveline, een vrouwelijke assassin
 •     De game komt deze herfst uit naast de reguliere Assassin's Creed III
 •     Het verhaal speelt zich af in New Orleans
 •     De game krijgt multiplayer
 •     Geen laadschermen
 •     Inclusief alligators

Ter afsluiting een nice plaatje concept art van de vrouwelijke vakmoordenaar.

DS had City Boy kunnen heten
Da intarweb heeft ondekt dat Nintendo ooit patent heeft aangevraagd voor de naam 'City Boy', deze naam stond gereserveerd voor wat uiteindelijk de Nintendo DS is genaamd. Hoe serieus de grote N 'City Boy' heeft overwogen is lastig te peilen maar er zijn verschillende redenen dat de naam überhaupt overwogen is. Ten eerste, om de handheldnaam 'boy' in stand houden. De naam had verder oudere gamers moeten aanspreken, aangezien Nintendo jaren geleden de smartphones ook al als bedreiging zag. Tenslotte zou de naam mooi weergeven dat de DS een handheld is die je door heel de stad erbij kan pakken voor een potje plezant openbaar gamen.

Beter dat Nintendo uiteindelijk gewoon voor DS heeft gekozen, 'City Boy' klinkt natuurlijk voor geen meter.

Transformers: Fall of Cybertron naar PC
Yes, goed nieuws voor Transformer-fans met een PC als gameplatform. Zoals de titel al verraad komt Transformers: Fall of Cybertron ook naar de PC. Ontwikkelaar High Moon Studios heeft in het verleden al wel eens aangegeven dat ontwikkelen voor de PC nu eenmaal niet hun specialiteit is. Toch hebben ze zich even extra ingespannen en komt de Fall of Cybertron PC-versie gewoon samen met de console-versies uit. Eind augustus dat is.

Graag schotel ik jullie ook nog even een trailer voor die er de afgelopen dagen bij ingeschoten is. De trailert is dus al een paar dagen oud maar hij is de moeite waard aangezien Grimlock wordt uitgelicht. Grimlock is de vetste Transformer die er is. Grimlock is een oersterke, vuurspugende, mechanische T-Rex from outer space. Daarom.

Metal Gear Unemployed
Raiden begon ooit als natte blonde gast die vooral ongevraagd Snake's rol een beetje overnam en tussendoor ook nog er op los kibbelde met zijn vriendin. Binnenkort zal ie echter laten zien wat bad ass is. In zijn cyborg vorm weet Raiden aardig zijn omgeving in mootjes te hakken, en dat dan ook eigenlijk het enige wat hij kan. De juiste baan vinden waarin je bad ass imago daadwerkelijk naar buiten komt, bleek dan ook flink lastig.

Effe nog een opgedoken Dead Space 3 screenie tussendoor, lekker!

Meer Dark Souls
Yes, er komt meer Dark Souls content. We wisten natuurlijk al dat de 'Prepare to Die' editie die voor de PC gepland staat een extra uitgebreide versie wordt. Goed nieuws en ook wel enigszins voor de hand liggend, is dat PS3 en Xbox eigenaren ook toegang krijgen tot alle nieuwe content. De Artorias of the Abyss DLC zal daar voor zorgen. Laten we de nieuwe content nog eens netjes op een rijtje zetten. Of beter gezegd, dit is hoe het officieel op de Dark Souls site staat, duidelijker kan de Wacht het niet brengen:

 •     New Bosses - Artorias of Abyss, Chimera of Tomb, and more
 •     New Areas – Oolacile Tomb, Old Ruins and more
 •     New Enemies – Abyss Guard, Chained Prisoner and more
 •     New NPCs – Hawkeye Gough and more
 •     New Weapons and Armor – Equip some from the new bosses, enemies, and NPCs
 •     PVP Online Matchmaking System - Quick matching for co-op or PVP in an arena-style PvP

De PC versie zal amper verschillen van zijn console broertjes. Verwacht geen grote grafische sprongen vooruit. FromSoftware wil zoveel mogelijk de console ervaring naar de PC brengen en moedigt daarom aan een controller aan te sluiten en zo de game te spelen.

Dark Souls: Prepare To Die Edition staat gepland voor 24 augustus en de DLC zal ergens in de winter naar de consoles komen.

Beat 'em up
In de Beat 'em up is het meestal zaak een vriendin te redden. Zelfs als er eigenlijk helemaal geen vriendin te redden valt.

Ways to kill
Agent 47 is terug en hoe! Zoals we gewend zijn van de Hitman serie zijn er weer vele manieren om je targets om te leggen. Dit keer wordt je ook beoordeeld op hoe effectief je je doelwitten vermoord. Er komen zelfs wereldwijde leaderboards. Check een aantal verschillende kills zelf hieronder!

REACTIES (38) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord