Assassin's Creed: Comet speelt zich af in het Romeinse Rijk? 

Assassin's Creed: Comet speelt zich af in het Romeinse Rijk? 2014-04-14T09:10:02
Assassin’s Creed: Comet zou zich zomaar eens af kunnen spelen in het oude Rome… Wat al wel vaststaat is dat de eerste DLC voor Titanfall, genaamd Expedition, vanaf mei te downloaden is. Verder ook nog nieuws over zombie survival MMO H1Z1. En dat allemaal afgewisseld met briljante grappen en grollen!

Move it!

 

Titanfall krijgt Expedition DLC en gratis updates

Op PAX East (het game-event in Boston) is de eerste DLC voor Titanfall aangekondigd, genaamd Expedition. De DLC verschijnt in mei en voegt drie maps toe, die een vervolg bieden op het storylijntje in de game. Respawn Entertainment beschijft dit als volgt:

"IMC Expeditionary Forces travel deep into Frontier space to recover from their recent defeat. On an uncharted world, the IMC begin construction of a new fleet operations base. When drainage operations reveal ancient ruins and artifacts of an unknown origin in a nearby swamp, Spyglass activates an archaeological team to investigate the site. To maintain battle readiness at the new base, IMC Pilots use simulation pods to train for anticipated Militia raids, based on lessons learned in Angel City and IMC Airbase Sierra."

De maps voegen ook een aantal nieuwe gameplay-elementen toe. Zo kun je in de map van het plaatje hieronder bij bomen op wallrunnen, je koers wijzigen tijdens het wallrunnen en van boom naar boom springen. Ook kun je je uitleven met zogenaamde ‘zip-vines’. De tweede map die getoond werd, doet een beetje Tron-achtig aan, terwijl de derde een water map is.

Titanfall Expedition DLC

Voor de map pack moet je trouwens wel gewoon keiharde poen neerleggen, maar Respawn Entertainment heeft beloofd dat er ook snel weer graties dingen volgen, zoals de nieuwe 2v2 modus van Last Titan Standing. Daarnaast worden er met de volgende update nieuwe Burn Cards geïntroduceerd die zich focussen op abilities van de Titans. Een andere nieuwe feature wordt het zoeken van spelers en private matches via hashtags. Op PAX East kon dit bijvoorbeeld wanneer spelers #PAXEast gebruikten. Volgens Respawn Entertainment de ideale manier om nieuwe vriendjes te maken.

Ten slotte zou het in de toekomst wel eens mogelijk kunnen worden om je Titan te customizen. Respawn Entertainment onderzoekt die mogelijkheid in ieder geval, net zoals het toevoegen van daily challenges en spectatormode. Ook kijkt men of het leuk is om verschillende varianten van bestaande modi toe te voegen, die elkaar (twee)wekelijks zullen afwisselen.

Expedition is de eerste van drie DLC packs voor Titanfall en verschijnt in mei.

 

H1Z1 website Easter eggs

Dankzij oplettende Reddit users rholk en Super1d weten we dat de website van de upcoming open world sandbox zombie survival MMO H1Z1 een slim verstopte Easter egg bevat. De mensen die zelf willen puzzelen, raad ik aan effe door te scrollen naar de volgende post…

Lalalalalalala, gone? Voor de mensen die liever lui dan moe zijn, hierbij het antwoord. Op de website wordt een morsecode uitgezonden. Check het knipperende lichtje op de berg links maar eens. Als je deze code weet te ontcijferen, verschijnt het volgende panoramische plaatje.

H1Z1 panorama plaatje website Easter egg

Daarnaast sluipt er echter ook een nastylooking zombie rond op de website… Deze is ontdekt door de ongelukkige Reddit user Timskijwalker. Het gebeurde hem door een paar keer de site te reloaden, maar de Wachtster maakte haar hartverzakking mee door de morsecode verkeerd te ontcijferen. You have been warned!

 

Chaos Reborn (van XCOM maker) gratis te checken

Je kunt nu een prototype van de turn-based RPG Chaos Reborn van Julian Gallop (bekend van de XCOM-serie) gratis in je browser checken. Klik hier voor de URL en hier voor de Game Play Guide, waarin beschreven wordt hoe je de game eventueel ook kunt downloaden. Gallop is bezig om Chaos Reborn te funden via Kickstarter.

Chaos Reborn is een soort van een update van Chaos: The Battle of Wizards uit 1985 (goed bouwjaar <3). Chaos Reborn borduurt voort op het verhaal van een groep wizards die gedwongen worden tot de dood erop volgt te vechten in een arena. Er komt een singleplayer campaign, met een co-op optie, en een competitieve multiplayer voor twee tot zes spelers.

Chaos Reborn

Het browser prototype is ‘rough and ready’, met graphics, UI en animaties die op dit moment uiteraard nog niet af zijn. Gallop vraagt ons zodoende de game te beoordelen op de fun, en niet de bling.

De Kickstarterteller staat momenteel op $150.000. Er zijn nog drie dagen te gaan voor Gallop zijn goal van $180.000 gehaald wil hebben.

 

Ctrl+Alt+Del

Ctrl+Alt+Del

Super Smash Wars.

Deel 3.

Hele serie door jamesrfarr.

 

Assassin’s Creed: Comet speelt zich af in het Romeinse Rijk?

We hebben al van alles over Assassin’s Creed: Comet gelezen. Het zou een directe opvolger zijn van Black Flag. Je zou als tempelier aan de slag mogen in Noord Amerika… Maar er is een nieuw gerucht!

We krijgen natuurlijk Assassin’s Creed: Unity in Parijs. Maar ook Assassin’s Creed: Comet zou dit jaar nog uit moeten komen voor PS3 en Xbox 360… En het gaat zich afspelen in het Romeinse Rijk! Althans volgens Darthdestruktor op Deviantart. De vader van een vriend van deze dude moest namelijk iets afleveren bij Ubisoft en wist daar stiekem onderstaande foto te maken.

Assassin's Creed Comet

De kleding lijkt inderdaad wel enigszins op Ancient Rome te duiden (check die fab gladiatorsandalen meiden)… Maar wat deze foto nou echt interessant maakt, is het interview dat Jade Raymond had met The Grid:

“There is an additional element of getting to relive and play a role in these pivotal moments in history. We work with historians to recreate these societies — ancient Rome, the French Revolution. And because each game is crafted in a new era, players don’t get tired of it.”

VERDACHT! Maar goed, voor nu is het dus alleen nog lekkere gossip, maar het zou zo maar eens kunnen, dat Assassin’s Creed: Comet zich afspeelt in het Romeinse Rijk.

 

Een nieuw record: 85 uur lang een arcadegame spelen

John Salter, een arcade kampioen, speelde Armor Attack 85 uur en 16 minuten lang… op één kwartje! Salter begon op 9 april met spelen en eindige op 12 april. Het vorige record stond op naam van George Leutz, die het vorig jaar 84 uur en 48 minuten volhield.

Armor Attack

Salter slaagde in het zetten van een nieuw record door honderden levens te verzamelen en deze in te zetten wanneer hij om de acht tot twaalf uur effe een uiltje ging knappen. Naast ‘de langste marathon op een credit’ behaalde hij ook nog een tweede record, namelijk dat van beste highscore ooit met een score van 2211990. Het vorige record (2009000) stamde nog uit 1982.

Armor Attack is dus afkomstig uit de eighties en zodoende inmiddels al meer dan 30 jaar oud, maar het moge duidelijk zijn: de arcadegame is nog altijd zeer geliefd onder hardcore recordjagers.

 

Mario de sloper

 

Memes en dingen

Dat tree! <3

Dat tree <3

 

Wait wut?

Wait wut?

 

Lekker koesen!

REACTIES (61) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord