Assassin’s Creed III boxart en meer! 

Assassin’s Creed III boxart en meer! 2012-09-17T12:58:39
Laat het maar aan het Franse Ubisoft over om eindelijk eens een game over de Amerikaanse Revolutie te maken. Assassin’s Creed III gaat het doen en Ubi heeft vannacht al de boxart openbaar gemaakt! Verder blijven de Fransen Black Ops 2 overal zien en belanden we volgende week in de PlayStation Vita Game Heaven. Wat een feestwacht is het weer!

Ubisoft bevestigt Assassin’s Creed III bevestiging 5 maart
Vetste nieuws van de week is zonder enige twijfel de nieuwe setting van Assassin’s Creed III. Gisteren werden de eerste stukjes artwork al het net opgeslingerd en Ubisoft geeft schoorvoetend toe. Assassin’s Creed III speelt tijdens de Amerikaanse Revolutie en de betreffende assassin zal getraind zijn in diverse indianentechnieken. Vandaar onderstaande boxart waarin de hoofdrolspeler een roodhemd te lijf gaat met een tomahawk. Willen we natuurlijk allemaal met de Britten doen sinds ze Susan Boyle op ons afstuurden…

Déjà vu! Wie anders dan Game Informer gaat aan de haal met de exclusieve eerste coverview? Ze kondigden vannacht een 13 pagina’s tellend gevaarte aan. Natuurlijk hoeven we die shit niet te kopen want ze gaan alle info in kleine snippertjes online zetten. Hieronder de cover van hun nieuwe editie. Ubisoft heeft bevestigd dat ze aankomende maandag Assassin’s Creed III officieel… uh, bevestigen. Hopelijk krijgen we dan de eerste trailer te zien!

PlayStation Vita Game Heaven op 9 maart
Nog een aankondiging van een serie aankondigingen komt uit het Sony-kamp. Ze hebben de afgelopen maanden de livestream Nintendo Direct gevolgd en dachten “dat kunnen wij ook!” Vandaar dat Sony vanaf 9 maart ook met een regelmatige webcast begint, met de bescheiden titel PlayStation Vita Game Heaven.

Voor de Nachtwacht klinkt het initiatief als muziek in de oren. Sony kondigt namelijk in één keer effe een shitload aan nieuwe games, releases en toekomstige Vita-diensten aan. Ook zullen er 20 Vita’s aan kijkers worden verloot, maar dat is alleen voor Japanners interessant. Hopelijk is de rest wél de moeite waard. De Vita doet het stukken beter nu de westere release achter de rug is en dat momentum moet Sony vasthouden!

Pokémon Black 2/ White 2 teasertrailer
De bijna vetste release van de week is Pokémon Black 2 en White 2. Oké, misschien een beetje overdreven, aangezien er nog weinig uit de artwork valt uit te maken. De eerste teasertrailer is echter opgedoken en die… toont ook praktisch niks…

Ach ja, ongetwijfeld bewaart Nintendo de vettere trailers voor de magere zomermaanden. Dit soort teasers zijn bijna net zo teleurstellend als de nieuwe seizoenen van de Pokémon-tekenfilm. Serieus, wat is er met de animatie gebeurd!? ;-)

DMC screenshots opnieuw indrukwekkender
Capcom krijgt nog bijna dagelijks een dood gordeldier opgestuurd van boze Devil May Cry-fans die het niet eens zijn met de richting van Ninja Theory’s reboot. Maar eerlijk is eerlijk, die game ziet er met iedere trailer en partij screenshots beter uit. Serieus, kijk maar naar deze nieuwe stapel, inclusief artwork van Dante’s zwaard en geliefde pistolen. De game moet ergens dit jaar gereleased worden. Fingers crossed voor de halfdemon!

Hemelse Skyward Sword fanart
Zelda-fans mogen misschien niet zo veel fanvideo’s maken als Modern Warfare- en Battlefield-fans omdat… probeer jij maar eens aan een groene maillot te komen. Maar ze hebben zeker hart voor de zaak! Fanart van de door hun geliefde serie is bijna altijd van een extreem hoge kwaliteit. Het laatste juweeltje vond de Wacht zelfs een plekje tussen het nieuws waard. Serieus, dit plaatje vertelt in één oogopslag het halve verhaal al! Voor een grotere versie, check de DeviantArt-account van de kunstenaar.

Fransen zien wéér Black Ops 2!
Als het aan de Fransen ligt, moet Bobby Kotick vandaag nog Black Ops 2 bevestigen. Franse retailsite Fnac heeft deze keer niet alleen een productpagina aangemaakt voor de volgende nog subtitelloze Call of Duty, ze weten ook al dat ie in november uitkomt. Het gore lef! Het is niet alsof Call of Duty de afgelopen jaren altijd in die maand werd uitgebracht! Zulke conclusies mág je helemaal niet trekken, dat kan het merk ernstige schade toebrengen. Foei Frankrijk! Maakt me niet uit dat de productpagina sneller weg was dan een Oscar-nominatie voor Koticks neus, sommige dingen doe je gewoon niet. Laat dit een les zijn voor de stokbroodminnende gamers onder ons, zolang Activision het niet bevestigt, bestaat Black Ops 2 niet!

De technologie van Ghost Recon: Future Soldier
Als je denkt dat Ubisoft het druk heeft met Assassin’s Creed III te promoten, dan heb je het mis! Ghost Recon: Future Soldier heeft een nieuwe featurette gekregen waarin de technologie en het nut van de speelbare drones wordt getoond. Het mooiste is natuurlijk dat de meeste snuisterijen al beschikbaar zijn voor Amerikaanse soldaten of dat binnenkort worden. Enjoy! 

REACTIES (51) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord