Anders Breivik eist PlayStation 3

Anders Breivik eist PlayStation 3! 2014-02-15T01:58:26
Anders Breivik, de man die in zijn ééntje bijna tachtig mensen de dood in joeg, noemt zijn verblijf in de cel 'de hel op aarde'. Maar niet omdat meneer daar gemarteld wordt. Nee, hij wil een PlayStation 3 in plaats van een PS2... Dit en meer schokkend nieuws in de N8W8!

Hitman wordt draagbaar

Aaah, Hitman. Zonder twijfel één van de meest geliefde series van de Wacht. Zijn favoriet is nog altijd free-roaming feest Blood Money, dus hoopt hij vurig dat de onlangs aangekondigde next-gen Hitman meer daarop lijkt dan het veel lineaider voelende Absolution. Da's echter toekomstmuziek. Voor nu moeten we het doen met Hitman GO: een heuse turn-based strategiegame met de kale killer in de hoofdrol! Ha, klinkt vaag? Lees dan even wat de peoples bij Eidos Montreal erover zeggen:

"Hitman GO is a turn-based strategy game with beautifully rendered diorama-style set pieces. You really have to think about each move and all the Hitman tools of the trade you would expect are included; disguises, distractions, sniper rifles and even 47’s iconic Silverballers."

De Wacht moet zeggen: nadat hij over zijn eerste WTF-gedachtes heen was en het hele idee nog eens had laten bezinken, vindt hij GO stiekem best cool klinken. Het wrede planningsaspect achter de Hitman-games komt immers perfect uit de verf. Nu alleen uitkijken dat je je niet verspreekt tegen de conducteur: "Jahaaa, ik laat m'n kaartje zo zien. Ben ff een moord aan het plannen!"

hitman go

 

Eerste kwartier South Park: The Stick of Truth

Wat is toch al die fuss om South Park? De Wacht begrijpt er niks van. Een beetje hijgerig meelachen met zogenaamd scherp bedoelde, maar uiteindelijk sub-puberale grapjes. En dan die verschrikkelijk Amerikaanse krijsstemmetjes! Nee, niet zijn koppie thee. Ook de Stick of Truth gaat dus aan hem voorbij, al is hij dan wel weer zo joviaal om gewoon het eerste kwartier van de game met jullie te delen. Hieronder.

 

Borderlands 3 komt eraan... Heus!

Voor velen was Borderlands 2 één van de beste games van 2012. En de stortvloed aan DLC zorgde er nadien voor dat we nooit lang verlegen zaten om een beetje actie in de Grenslanden. Echter, inmiddels is het 2014 en beginnen de handen toch wel lichtelijk te jeuken bij de gedachte aan Borderlands 3. Volgens Randy Pitchford van Gearbox is deel drie nog niet officieel in ontwikkeling, maar staat er absoluut meer Borderlands op het menu:

"We are not working on Borderlands 3. But we know we want it and we know it should exist. We just don't know what it is yet."

Oké, fair enough. Wellicht dat Gearbox ook eerst even de kat uit de boom wil kijken en zien wat er op sandbox-gebied allemaal mogelijk is op de next-gen, bijvoorbeeld in genrebroeder Mad Max. Daarnaast: beter een écht solide product als Borderlands 2, dan een halfbakken game als eeeh... Mad Max? 

borderlands 3

 

Make love, not consolewar...

Happy één-dag-na-Valentijn, iedereen!

Ha, fijn: valentijn!

Ha, fijn: valentijn!

Ha, fijn: valentijn!

Ha, fijn: valentijn!

Ha, fijn: valentijn!

Ha, fijn: valentijn!

Ha, fijn: valentijn!

Ultra Street Fighter IV trailer

Voor de Wacht is Street Fighter vooral een nostalgische herinnering aan zijn jeugd. Want potverdomme, was het leuk om zijn schoolvriendjes op de Super Nintendo te showen wie de baas was! Tegenwoordig krijgt de Wacht echter klop van collega's in Flappy Bird, en overweegt hij dus sterk zijn oude ass-kicking skills weer op te pakken met Ultra Street Fighter IV - de in juni te verschijnen, 15 euro kostende add-on op het inmiddels toch redelijk old-skool vierde deel. Check de trailer.

Oh en Tjeerd: ik pak je, klootzak!

 

Anders Breivik heeft het zwaar...

En dan nu, in de categorie 'misselijkmakend': nieuws over Anders Breivik. Maar ach, in wat voor categorie moet berichtgeving over 'het monster van Oslo' anders ook vallen? Als bekend zit Breivik, in 2011 verantwoordelijk voor een bloedbad dat aan liefst 77 mensen het leven kostte, in de lik. En niet eens levenslang, maar slechts 21 jaar. Dat op zich is al erg genoeg. Wat echter nog veel stuitender is, is dat de barbaar het lef heeft te klagen over de entertainmentvoozieningen in zijn cel!

Inderdaad, Breivik loopt te bitchen omdat hij momenteel 'alleen maar' een PlayStation 2 ter beschikking heeft. Maar in plaats van God op zijn blote knieën te danken dat zijn balzak niet elk halfuur wordt platgeslagen met een vleeshamer, heeft dit sujet nog eisen ook. Een PlayStation 3, bijvoorbeeld (de launch van de PS4 heeft-ie zeker gemist), alsook 'volwassener games' dan de Rayman-titels die hij nu krijgt voorgeschoteld. Wordt er niet aan zijn wens voldaan dan gaat Breivik in hongerstaking. En, zo zegt hij, loopt men het risico dat hij uitgroeit tot 'een martelaar voor rechts-extremisten'.

Tja, de Wacht zei het al: nieuws om misselijk van te worden...

anders breivik playstation 3

 

Familiedrama's...

... ze kunnen de beste overkomen.

REACTIES (196) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord