Al vijf miljoen Slayers spelen Dauntless 

Al vijf miljoen Slayers spelen Dauntless 2019-05-27T00:01:20
Check jij Dauntless al? Je bent niet alleen! De F2P game die nog geen week geleden uitkwam, wordt door ruim 5 miljoen mensen gespeeld. Ander nieuws deze N8W8: Activision verwijderd uit credits Destiny 2, mogelijk nieuwe Darksiders en Destroy All Humans op E3 en PlayStation 5 lanceert zonder nieuwe PSVR.

Cats <3
    

Al vijf miljoen Slayers spelen Dauntless

Phoenix Labs lanceerde vorige week hun Dauntless op PC, PS4 en Xbox One. En inmiddels hebben al meer dan vijf miljoen spelers (ook wel Slayers) de game gecheckt!

Lekker nieuws voor Phoenix Labs. Dat mensen Dauntless massaal een slinger geven, is echter niet zo heel verwonderlijk. De game is namelijk F2P en biedt uniek genoeg cross-play én cross-progression tussen alle drie de platformen!

                  

Switch-bezitters hoeven zich trouwens niet meteen buitengesloten te voelen; Dauntless komt ook naar de Nintendo-console. Een exacte datum voor die release is echter nog niet gegeven.

De Wachtster is er nog niet aan toe gekomen... Maar ze is wel razend benieuwd naar jullie bevindingen! Wat vinden jullie van Dauntless? En doet de game echt zo sterk aan Monster Hunter denken?
     

Battle.net patch verwijdert Activision uit credits Destiny 2

De patch die je wist dat zou komen, maar toch wel een tikkie awkward is... Via een recente patch van de Battle.net launcher is Activision verwijderd uit de credits van Destiny 2.

Mocht het je ontgaan zijn: Bungie en Activision gingen in januari uit elkaar. Desalniettemin heeft het dus tot eind mei geduurd voordat Activision officieel werd weggevaagd uit de credits van Destiny 2. Of nou ja, Activision staat niet meer vermeld als uitgever. Dat betekent ook dat je de game terugvindt onder het kopje: Partner Games.

Destiny 2 Battle.net Activision

Destiny 2 Battle.net Activision

Toen Bungie en Activision hun scheiding wereldkundig maakten, leek het de bedoeling om Destiny 2 gewoon op Battle.net aan te blijven bieden. Ook op dit moment kun je de game daar dus nog gewoon vinden. Toch is het inmiddels niet helemaal meer helder of de game uiteindelijk niet ook via andere PC-distributieplatformen te vinden zal zijn...
     

Traileroverloed

Geen maandag zonder een versche trailerovervloed! Kijk vandaag gezellig mee naar:

  • Pupperazzi – 2019 op PC
  • War Theatre – nu op PC, PS4, Switch en Vita
  • Dollhouse – nu op PC en PS4
  • American Fugitive – nu op PC, PS4, Switch en Xbox One


    

Comic-momentje

Comic-momentje
      

Nieuwe Darksiders en Destroy All Humans op E3?

Kijken jullie nog een beetje uit naar de E3? Aangezien er steeds meer gamebedrijven afhaken, is voor velen de voorpret rondom het feestje toch iets minder groot. Misschien kan de Wachtster de feestvreugde wat oppompen met dit gerucht. Het schijnt namelijk dat THQ Nordic Darksiders: Genesis en Destroy All Humans meeneemt naar de E3!

Aangezien er nog niets officieel bevestigd is, noemen we bovenstaande voor nu nog een gerucht... Maar dan wel een heel aannemelijke! Let maar eens op:

Bewijsstuk 1: Kunnen jullie je nog herinneren dat THQ Nordic besloot een 8Chan AMA te houden? Daarbij schijnt een werknemer een foto van een lijstje met op de E3 te presenteren games geüpload te hebben. Daarop zie je onder meer Darksiders: Genesis en Destroy All Humans.

                  

Bewijsstuk 2: In een gesprek met GamingBolt liet THQ Nordic weten twee nog onaangekondigde games mee te nemen naar de E3. Een van deze games wordt beschreven als een 'long-awaited return of a galactically beloved game/franchise'. In het kader van de tweede game werd over een 'new vision of a beloved game/franchise'. Waar doen die beschrijvingen jullie aan denken? Juist.

Schakel vanaf 9 juni in voor al het nieuws vanaf de E3.
     

PlayStation 5 lanceert zonder nieuwe PSVR

Er worden steeds meer details over de PlayStation 5 onthuld. Zo vertelden we jullie eerder bijvoorbeeld al dat de Sony-console over een SSD zal beschikken. Vandaag voegen we daaraan toe dat er met de launch van de console niet meteen een nieuwe VR-headset in de winkel zal liggen.

In een interview met CNET heeft Dominic Mallinson, het opperhoofd van de R&D-afdeling van Sony Global, bevestigd dat de huidige PSVR weliswaar compatibel is met de volgende PlayStation, maar dat er nog geen nieuwe VR-bril gepland staat. Sterker nog: het kan nog wel een hele poos duren voordat de PSVR een opvolger krijgt.

'There’s no reason for us to coincide it with a new console. From the point of view of the consumer, to be bombarded with many, many things – oh, you have to buy this, you have to buy that – is a message that we don’t want to send. In some ways, it’s good to have a little breathing space between those things.'

PSVR

Uiteraard werkt Sony wel degelijk aan verbeteringen voor de PSVR. Mallinson laat weten dat een nieuwe versie van de VR-headset lichter en gemakkelijker op te zetten moet zijn. Ook denkt hij aan eye-tracking software en een evolutie van de huidige Move-controllers.
     

Memes en dingen

Memes en dingen staat vandaag in het teken van de ex-werknemers van Telltale Games, het leven van gametesters en een kijkje achter de schermen van Twilight Princess.


     

Lekker koesen!
    

REACTIES (23) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord