Activision onthult lading aan Call of Duty: Infinite Warfare- en Modern Warfare-info en screenshots 

Activision onthult lading aan Call of Duty: Infinite Warfare- en Modern Warfare-info en screenshots 2016-05-03T12:47:43
De Wacht stelt het volproppen van zijn gezicht met verjaardagstaart nog maar even uit, want er staat een extreem dikke lading aan Call of Duty: Infinite Warfare- en Modern Warfare Remastered-info op ons te wachten. Maar er is meer, zoals een Mighty No. 9-releasedatum en een aankondiging van een Dawn of War-aankondiging. Goedemorgen!

              

Activision onthult zombie mode Call of Duty: Infinite Warfare en veel meer

In een kleine 30 minuten durende stream heeft Activision, na de gelekte trailer en de officiële trailer van gisteren, de eerste details onthuld van Call of Duty: Infinite Warfare. Hierop volgde een persbericht die naast nóg meer info ook een aantal screenshots en de box art van de shooter onthulde (die je hieronder allemaal kunt bekijken). De stream werd afgetrapt met een praatje over de single player van Infinite Warfare: Taylor Kurosaki en Jacob Minkoff meldden dat Infinity Ward voor deze futuristische setting is gegaan omdat het de ruimte (gheghe) biedt voor conflicten, die toch zeker onmisbaar zijn in oorlogsgames. De vuurgevechten zullen gedeeltelijk plaatsvinden op de Aarde, en een ander gedeelte speelt zich af in de ruimte – hierbij krijgen we zero gravity dogfights in ruimteschepen voorgeschoteld, maar soms moet je ook aan de buitenkant van een ruimteschip hangen en je best doen om niet tot as gereduceerd te worden door de extreme hitte van de zon. Lees hieronder een eerste korte samenvatting van de conflicten in Infinite Warfare:

The Settlement Defense Front (The Front) represents a splinter group of insurgents that broke away from the United Nations Space Alliance during a war of secession, years ago. In the world of Call of Duty: Infinite Warfare, our planet has been stripped of its natural assets through population growth and industrial expansion. The people of Earth now rely upon colonies throughout the solar system to mine planets and asteroids for necessary fuel and other resources. The Front is a fascist power, comprised of brutal and militant radicals, toughened by the extreme conditions of off-world environments. They seek to control those outposts and their wealth, putting a stranglehold on the countries of Earth. After years of uneasy stalemate, diplomatic relations are strained and it will take only the slightest nudge to tip the entire solar system into war.

Infinity Ward probeert met Call of Duty: Infinite Warfare een geloofwaardiger verhaal neer te zetten door de personages en bijbehorende (voice) acting realistischer over te laten komen. Dit wordt gedaan met nieuwe motion cap-suits, draadloze microfoons en helmcamera’s; allerlei technieken die ook ingezet werden bij bijvoorbeeld de ontwikkeling van Uncharted 4. Ook de multiplayer van Infinite Warfare kwam aan bod met multiplayer designer Joe Cecot, die onthulde dat de online maps gevestigd zijn op zowel de Aarde als andere planeten in ons zonnestelsel, en dat er ook genoeg in de ruimte (waarschijnlijk op ruimtestations en dergelijke) geschoten kan worden. 

Infinite Warfare zombie mode

Infinite Warfare wordt de eerste Call of Duty van Infinity Ward die een zombiemodus zal bevatten, zo onthulde Project Director Brian Bright aan het einde van de stream. Naast het feit dat deze zombiewereld niet in het zelfde universum zit als het verhaal uit de game, en een eerste teaserafbeelding van de vele Easter Eggs die de modus blijkbaar zal bevatten, wist hij niets te melden over de zombie mode. Het duurt hoe dan ook nog even voor we meer informatie krijgen over Call of Duty: Infinite Warfare; de eerstvolgende aankondiging zal plaatsvinden op de E3 van volgende maand - tot die tijd kun je naar onderstaande screenshots staren. De futuristische shooter verschijnt op 4 november voor PC, PS4 en Xbox One – er zijn drie speciale versies van Infinite Warfare aangekondigd:

  • Legacy Edition: bevat CoD: Infinite Warfare en Modern Warfare Remastered.
  • Digital Deluxe Edition: bevat het bovenstaande plus de Season Pass.
  • Legacy Pro Edition: bevat al het bovenstaande plus een steelbook, de officiële soundtrack van de game en extra digitale items. 

Call of Duty: Infinite Warfare

Call of Duty: Infinite Warfare

Call of Duty: Infinite Warfare

Call of Duty: Infinite Warfare

Call of Duty: Infinite Warfare

Call of Duty: Infinite Warfare

Call of Duty: Infinite Warfare

Call of Duty: Infinite Warfare cover

                             

Call of Duty: Modern Warfare-remaster niet los te koop

Laat de Wacht direct maar door de zure appel heen bijten: Modern Warfare Remastered zal niet los verkrijgbaar zijn (je krijgt zelfs alleen een code), en moet daarom aangeschaft worden met de Legacy, Digital Deluxe of Legacy Pro Edition van Call of Duty: Infinite Warfare. Dat wil zeggen dat je minstens twintig euro extra voor de remaster neer moet leggen – of 60 euro extra voor een game die je toch niet gaat spelen, het is maar hoe je het bekijkt. Maar zoals de Infinite Warfare-stream en deze FAQ onthullen krijg je daar naar alle waarschijnlijkheid een Modern Warfare-remaster voor terug die echt trouw probeert te zijn aan de game die we in 2007 speelden. En hij wordt niet eens gemaakt door Infinity Ward (dat wel als uitvoerend producent te werk gaat), want ontwikkelaar Raven Software neemt het project op zich.

Call of Duty: Modern Warfare Remastered

Call of Duty: Modern Warfare Remastered

Zoals de geruchten deden vermoeden bevat de remaster 10 multiplayer maps – in ieder geval Crash, Backlot en Crossfire - en de complete campaign – in de stream werd daarnaast bekend dat de oude vertrouwde gamemodi uit het origineel terugkeren. Ook het volledige levelsysteem uit de Modern Warfare-multiplayer zal in de remaster te vinden zijn met zijn unlockable wapens, perks, weapon attachments en ranking. Last but not least bevat de remaster dedicated servers, wat de Wacht enorm op prijs kan stellen. 4 november is dus de dag waarop Modern Warfare Remastered uitkomt - samen met Infinite Warfare, op Xbox One, PS4 en PC. Check hieronder een korte video die de grafische verbeteringen met de graphics van negen jaar geleden vergelijkt:

Call of Duty: Modern Warfare Remastered

Call of Duty: Modern Warfare Remastered

Call of Duty: Modern Warfare Remastered cover

                  

Xcom 2: Halo Edition

Halo XCOM 2

                    

Man at Arms: Reforged is back at it again

                   

Mighty No. 9 is goud en komt uit op 24 juni

Keiji Inafune, de oprichter van ontwikkelaar Comcept, meldt op de officiële website van Mighty No. 9 dat de platformer helemaal af is en op 24 juni uit zal komen in Europa. De game zal drie dagen eerder te spelen zijn in Noord-Amerika en Azië. Omdat de game goud is gegaan belooft Inafune dat 24 juni écht de releasedatum zal zijn en dat er niets meer kan gebeuren om dit feestje in het water te gooien. Let wel: het gaat hier om de PC-, PS3, PS4, Wii U-, Xbox 360 en Xbox One-versies van de game. De draagbare versies van Mighty No. 9, die op de PlayStation Vita en Nintendo 3DS zullen verschijnen, komen op een nog onbekende latere datum uit. 

Mighty No. 9

                      

Een gesprek van man tot aap in Overwatch cinematic teaser

Met nog 21 dagen te gaan tot de release van Overwatch deelt Blizzard een cinematic teaser waarin de altijd harige Winston ons een geschiedenislesje geeft en ons allen oproept de wereld te verbeteren. Door Overwatch te spelen, natuurlijk. Dat kan vanaf 24 mei, op PC, PlayStation 4 en Xbox One. Zo klinkt de game trouwens in het Japans, voor de weeaboo´s onder ons. 

                

Supraball is een game gebaseerd op UT-mod Deathball en nu in early access op Steam

Voor als je even genoeg hebt van Rocket League of de titelstrijd in de Eredivisie is er Supraball, een high-paced voetbalgame waarin spelers met behulp van een wapen de bal moeten oppakken en in het doel van de tegenstander moeten schieten. Supraball is gebaseerd op een populaire Unreal Tournament-mod genaamd Deathball, en is vanaf vandaag beschikbaar als early access-titel op Steam. Hij kost wel 15 euro, maar als hij ook maar voor de helft zo leuk is als de Deathball-mod voor UT2K4 destijds was - wat, afgaande op onderstaande trailer, wel eens het geval kan zijn -, kan de Wacht je Supraball direct aanraden. 

                      

Alles kan naar de klote in Warhammer 40K: Inquisitor – Martyr-trailer

                                           

Black Desert Online ziet er weer prachtig uit in nieuwe tv-reclame

                       

Dawn of War-aankondiging om 16.00 uur vanmiddag

Meer dan de thumbnail hoef je niet te verwachten van onderstaande video, maar dat komt omdat hij dient als voorproefje voor een Dawn of War-aankondiging die later op de dag zal plaatsvinden. Wat de aankondiging precies inhoudt is natuurlijk nog niet bekend – het zou kunnen gaan om een nieuwe Warhammer 40,000: Dawn of War-uitbreiding - Soulstorm dateert al weer uit 2008 -, iets geks als een remaster, weer een kek nieuw personage voor de Last Stand-modus of compleet iets anders. Om 16.00 uur Nederlandse tijd zullen we het ondervinden, wanneer ergens op een of andere manier ongetwijfeld een Dawn of War-gerelateerde aankondiging zal plaatsvinden. 

                       

Raiden V verschijnt op 11 mei voor Xbox One

                                             

Hier, een schattige nieuwe Final Fantasy XV Carbuncle-gif

Carbuncle FFXV

                     

Laat koninkrijken beschermen maar aan Lothar over in korte Warcraft-video

Afgelopen weekend ontmoetten we Durothan, en vannacht is het de beurt aan Lothar om ons te overtuigen van zijn rol in de Warcraft-film. 

                         

Deze verjaardagswacht zit er op. Fijne dag verder!

Sauce: https://www.facebook.com/instinctdogtrainingnyc/videos/962911430494020/ Edit: Send me anything you'd like! Also if you are looking for a new furry friend, get a rescue. They'll be so appreciative and love you forever.

REACTIES (67) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord