'Activision is gestoord!' 

'Activision is gestoord!' 2012-09-17T12:56:59
Wat er lekkerder is dan weekend? Een extra lang weekend natuurlijk! De Pinksterdagen lenen zich - zeker met het mooie weer - bij uitstek om lekker de gordijnen dicht te doen en te gamen. Uiteraard lees je ook ff deze N8W8, met nieuws over Star Wars 1313, Mad Riders, Harry Potter, Dead or Alive 5, Halo 4, 007 Legends en Sleeping Dogs!

Nieuwe Star Wars-game op 31 mei
Op de laatste dag van mei, legt LucasArts een ei. Wat up? Wel, de studio zal op 31 mei aanstaande een nieuwe Star Wars-game uit de doeken doen! Er is nog helemaal niks bekend over de richting waarin we het moeten zoeken, maar de verwachting is dat het spel iets te maken heeft met het eerder deze maand door LucasArts geregistreerde patent ‘Star Wars 1313’. Voor de onwetenden: CT-1313 is een codenaam voor Boba Fett, a.k.a. de meest bad-ass dude in het heelal! 

Zou de aankomende reveal dan toch Star Wars: Bounty Hunter 2 kunnen zijn? De Wacht zou het diggen, want het origineel voor de PlayStation 2 was Fett. Ook Battlefront 3 is natuurlijk nog altijd een optie! Eigenlijk is alles wel prima, zolang het maar geen sequel op Kinect Star Wars betreft!
 
Hilarische Mad Riders-trailer
Quadcross-game Mad Riders was totnogtoe nog niet op de radar van de Wacht verschenen. Het betreft dan ook slechts een downloadable spelletje, dat op 30 mei op XBLA, PSN en Steam verschijnt. Dat de makers van Mad Riders wel dikke humor hebben, bewijzen ze in de hilarische trailer hieronder. Het begrip ‘teaser-trailers’ wordt flink op de hak genomen, met als hoogtepunt de parodie op de fabelachtige trailer voor Dead Island. Checken die shit!
 

Nieuwe Harry Potter is Kinect-exclusive
De Wacht heeft helemaal niks met übernerd Harry Potter of met de Xbox Kinect. Het feit dat de twee binnenkort samenkomen in een nieuwe Potter-titel, die je middels mini-games de scripts uit alle acht de films laat naspelen, laat hem dan ook redelijk onberoerd.
 
Toch ziet de Wacht wel de potentie van het project. Zo kun je je eigen smoelwerk in de game integreren, en is het uitvoeren van magische spreuken en andere tovenarij natuurlijk ideaal geschikt voor de mogelijkheden van de Kinect. Het spel wordt ontwikkeld door Eurocom, die recentelijk nog verantwoordelijk waren voor de dikke remake van GoldenEye 007. Een zekere kwaliteit moet de nieuwe Potter dus wel krijgen en voor de fans is dat natuurlijk goed nieuws. De Wacht wil de game alleen overwegen wanneer het mogelijk is om Harry met een op hemzelf gemodelleerd personage eens een hele dikke beuk voor zijn bebrilde harses te geven!
 
Nieuwe DOA 5-trailer
Geheel naar de goede traditie van de serie, zal Dead or Alive 5 weer heerlijke over-the-top personages en gameplay bevatten. Zo zie je in onderstaande trailer Zack en Leifang een robbertje vechten in het circus!
 
Het vechten ziet er zeer soepeltjes uit, en alhoewel de nadruk in DOA 5 helaas minder op de voorgevels van de dames zal liggen dan voorheen, ziet het ernaar uit dat Team Ninja ook ditmaal weer een heerlijke knokker tevoorschijn tovert!
 

Halo 4 concept-art
Informatie en/of beeld van Halo 4 is helaas nog altijd schaars. Gelukkig gaat daar op de E3 100% zeker verandering in komen, aangezien het vierde deel van de avonturen van Master Chief één van de belangrijkste - zo niet dé belangrijkste - titels van het jaar is voor Microsoft. De E3 begint al over een dikke week, maar tot die tijd kun je je nog even vergapen aan onderstaand Halo 4-artwork!
 
 
 
007 Legends screens
Nog meer visuele pracht en praal, met nieuwe screens van de aankomende Bond-game 007 Legends! Het spel zal ons een combo van verschillende klassieke films van de Britse superspion bieden. Eén van die prenten is Moonraker, Bond's uitstapje naar de ruimte dat in 1979 in de bios verscheen. Het was een matige film, maar leverde met Jaws wel één van de meest iconische 007-baddies op! 
 
 
  
 
Square Enix: Activision is gek!
De Wacht reed afgelopen dinsdag naar Parijs om daar de nieuwste build van Sleeping Dogs te checken. Wat hij ervan vond, lees je zeer binnenkort hier op PU.nl. In ieder geval kan Square Enix hun lol niet op dat zij degenen zijn die Sleeping Dogs uit mogen geven. Zoals je wellicht weet, was de game eerst eigendom van Activision, dat het project echter dumpte. Square Enix was er als de kippen bij om Sleeping Dogs te omarmen, en bij monde van big boss Mike Fischer laat de uitgever nu weten dat ze Activision 'gestoord' vinden om het spel bij het grofvuil te zetten!
 
"Obviously the game was originally True Crime: Hong Kong from Activision. I can’t speak to why they let that go. I’m not going to speculate on their behalf. All I know is, they’ve gotta be crazy. Because this game is just fantastic. The scale and scope of the game really encompasses all of everything you’d want to do in Hong Kong. The acting, the story, the characters are very deep."
 
Of Fischer een punt heeft of uit zijn nek lult, dat lees je binnenkort dus op PU.nl!
 
Halo - dansen op de beat!
Er wordt wat afgedanst in de verschillende game-universa. Zagen we eerder al helden als Commander Shepard en Han Solo de beentjes van de vloer gooien, nu is ook Master Chief aan de beurt. Zijn favo muziekgenre? Dubstep!
 

 

REACTIES (51) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord