Aankondiging nieuwe Call of Duty later vandaag? 

Aankondiging nieuwe Call of Duty later vandaag? 2016-05-03T12:49:30
Er wordt nog steeds geheimzinnig gedaan over die nieuwe Call of Duty, maar het wachten lijkt spoedig voorbij. Dat geldt ook voor Uncharted 4, die nu eindelijk bijna in de schappen ligt. Daarnaast komen er trouwens weer nieuwe amiibo aan… En misschien zelfs toch een legacy World of Warcraft server?

Cats <3

   

Mooie plaatjes Uncharted 4: A Thief’s End

Goedemorgen, lieve lezers. Hebben jullie een fijn weekend gehad? Nog wat spannends beleefd? Of gewoon lekker uitgerust? De Wachtster vermoedt dat het hoe dan ook geen gemakkelijke maandagochtend zal zijn... Zodoende wil ze deze Nachtwacht lekker kalm aan beginnen met wat mooie plaatjes van Uncharted 4: A Thief’s End.

Uncharted 4: A Thief's End

Uncharted 4: A Thief's End

Uncharted 4: A Thief's End

Uncharted 4: A Thief's End

Uncharted 4: A Thief's End

Uncharted 4: A Thief’s End is vanaf 10 mei te checken op PS4.

   

Mirror’s Edge Catalyst-bètavergelijking

Hebben jullie vorige week de bèta van Mirror’s Edge Catalyst gecheckt? De Wachtster heeft in ieder geval een lekker potje kunnen rennen en klauteren. En omdat DICE niet zuinig was met keys mocht ze op zowel PS4 als Xbox One aan de slag met Faith. Voor een uitgebreide vergelijking tussen de twee platformen (en PC) verwijst ze jullie echter graag naar de mensen van Digital Foundry, die net iets meer oog hebben voor het tellen van pixels.

Mirror's Edge Catalyst komt op 26 mei uit voor PC, PS4 en Xbox One.

   

Blizzard in gesprek met admins WoW legacy server

De Wachtster begon World of Warcraft te spelen vlak na de release van de eerste expansie voor de MMORPG: The Burning Crusade. Ten tijde van vanilla WoW was ze dus nog niet actief. Desondanks kan ze zich best voorstellen dat er mensen zijn die het leuk vinden lekker om te prutsen in de oorspronkelijke versie van de game en zodoende boos zijn op Blizzard vanwege het sluiten van de server Nostalrius.

Blizzard in gesprek met admins WoW legacy server Nostalrius

Legacy fanservers zoals Nostalrius zijn niet in overeenstemming met de door Blizzard opgestelde regels, zodat de 800.000 gebruikers na de sluiting dakloos zijn geworden. Ook de admins van de server zijn ontzet over de beslissing van Blizzard, zodat zij op hun beurt eveneens alles in het werk zetten om de ontwikkelaar op andere gedachten te brengen.

De inzet van de admins heeft er inmiddels toe geleid dat zij een uitnodiging hebben gekregen om te komen praten met de mensen van Blizzard. Wellicht in het kader van de klassieke servers waar men bij de ontwikkelaar zelf ook al jaren over spreekt.

Het team achter Nostalrius geeft in ieder geval aan in hun nopjes te zijn met de afspraak:

"We are very excited to help Blizzard understand the part of their community asking for legacy servers and many other related topics," they wrote, "in the hope that they will eventually make it possible to legally play previous game expansions. … We feel we are now not only the admins of a private server: We are also the ambassadors of a larger movement for the entire World of Warcraft community that wants to see game history restored.”

De Wachtster zal jullie op de hoogte houden van de verwikkelingen.

   

Trailerovervloed

De Wachtster heeft zich ook vannacht weer een weg gebaand door de krochten van YouTube om jullie te voorzien van drie trailers van bijna vergeten games. Kijk mee naar Asemblace, Sky Force Anniversary en Twin Sage.

   

Aankondiging nieuwe Call of Duty later vandaag?

Na lekkage, teasers en trailers komt de Wachtster vandaag met het volgende berichtje omtrent de nieuwe Call of Duty, die naar alle waarschijnlijkheid de titel Infinite Warfare meekrijgt. Ze stuitte in haar zoektocht naar nieuwswaardigheden voor de Nachtwacht namelijk op deze Tweet, die je leidt naar een Facebook-bot.

Deze bot stelt zich voor als Lieutenant Reyes en vraagt je hem te helpen een code te ontrafelen. Input van deze code leidt uiteindelijk tot een laatste boodschap van Reyes, waarin hij aangeeft dat je je rond 18 uur weer moet melden voor een nieuwe transmissie.

Door te klikken op deze link open je het gesprek in Facebook Messenger.

Mocht je geen zin hebben om zelf te puzzelen dan vind je hieronder de code en de laatste boodschap.

SPOILERS

“It's been an honor serving with you, Sierkstra. Well done. All right, I've got to get back into this fight. You get yourself some rack time. The music should start up around 1600 GMT. Return here for transmission. You're going to want to see this. Until then, Reyes out.”

GCNE3MD4GATF

/ENDSPOILERS

Zoals gezegd, geeft de boodschap aan ons aan het begin van de avond nieuwe informatie te geven. Wellicht dan nu toch eindelijk die aankondiging van deze nieuwste Call of Duty-game? Houd deze glorieuze website in de gaten voor het laatste nieuws!

   

Splatoon Squid Sisters-amiibo vanaf 8 juli te koop

De Wachtster wordt vreselijk hebberig van de amiibo van Nintendo… Zeker als ze ook nog eens gerelateerd zijn aan Splatoon en hun release begeleid wordt met een leuke trailer.

Naast de amiibo van Squid Sisters Callie en Marie, die muziek en danspasjes unlocken, verschijnen er ook nieuwe figuurtjes van de Inkling Boy, Girl en Squid. Je hebt nog tot 8 juli om je bankrekening voldoende aan te vullen.

O, en mocht je het je afvragen: er zijn inmiddels al ruim 24,7 miljoen amiibo-figuurtjes en 28,9 miljoen kaarten verscheept door Nintendo. En ook Splatoon gaat lekker met meer dan 4 miljoen verkochte exemplaren.

   

Memes en dingen

Memes en dingen staat vandaag in het teken van Super Smash Bros. Zo zien we het werk van 30 animators voorbij komen, die een eigen versie van de trailer van Melee gemaakt hebben, en wordt in het tweede filmpje een potje in deze klassieker ondersteund door een creatieveling op een drumstel.

   

Lekker koesen!

REACTIES (45) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord