Wie wordt Streamer van de Maand Februari? 

Wie wordt Streamer van de Maand Februari? 2016-02-19T13:42:08
De Streamer van de Maand verkiezingen waren vorige maand zenuwslopend; het ging nek aan nek, maar Bas ging uiteindelijk aan de haal met de felbegeerde uhm… ingelijste photoshop. Je kunt vanaf nu weer stemmen, en er zijn ondertussen twee nieuwe uitdagers in de ring gestapt.

Misschien weet je het nog, die nagelbijtende spanning van afgelopen maand, waarin het vooral ging tussen Bas en John. Een saillant detail: net toen de stembussen waren gesloten, werden de fans van John wakker en was er nog een eindspurt van stemmen voor John. Als we de stemmen een dag later hadden geteld, was het dus John geweest. Hopelijk kom je snel bij van deze openbaring. Desalniettemin, uiteindelijk is het toch Bas geworden.

De afgelopen maand ging het weer hard tegen hard, Bas en John bleken gemotiveerd door de verkiezingen, Sarah, Veras en Tjeerd lieten het compleet afweten door uiteenlopende redenen, zoals broeken die in de was zaten. Maar dat wil niet zeggen dat het verder rustig was op het Power Unlimited Twitch kanaal, hoor! Nee, nee, er stapten twee nieuwe uitdagers in de ring.

New Challenger

Wouter

Wouter was de eerste uitdager die flink aan de slag ging met een XCOM 2 stream, hij zette alles op alles om de harten van onze volgers te winnen. Hij noemde bijvoorbeeld zijn soldaten naar mensen in de chat. Oehhh, sleazy!

Nick

And then a wild Skippy appeared! Uit het niets kwam Nick ineens terug bij het PU team en dat ging gepaard met een aantal enthousiaste streams. En ook Nick wist wel hoe hij potentiele stemmers kon paaien; zijn Rocket League stream was een groot voorbeeld hoe je mensen uit de Twitch chat erbij betrekt (en dus paait).

John

Natuurlijk was John ook weer van de partij afgelopen maand... En hoe! Hij flikte het om maarliefst 7(!) uur achterelkaar te streamen. Er werd onder andere Overwatch gespeeld, maar een favoriet van John is ook Naval Action, een toffe boot-game. Middenin een gevecht met een piratenschip, sloeg het noodlot echter toe en ging de Nederlandse vloot van John het schip in.

Bas

De Streamer van de Maand Januari knalde lekker door in februari, met maarliefst vijf streams waarin hij de meest uiteenlopende games streamde. Zo passeerden The Witness, The Division, Overwatch, South Park en GTA: San Andreas de revu. Als Streamer van de Maand weet hij uiteraard alle entertainmentsnaren perfect te raken en tijdens zijn GTA: San Andreas stream creëerde hij weer een hoogtepunt deluxe.

Stemmen!

Nu je weet wie de kandidaten zijn, kun je je stem uitbrengen in de poll. Tegelijkertijd krijgen onze subs op Twitch een aparte stem, en de streamer die door de subs wordt gekozen, krijgt een extra 5% stemmen bovenop izjn poll uitslag. De stemmen worden op woensdag aan het eind van de middag geteld en de uitslag zie je natuurlijk in PU LIVE van volgende week donderdag 25 februari die begint om 16:30.

REACTIES (34) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord