Welkom op PU.nl 5.0 

Welkom op PU.nl 5.0 2012-09-18T14:01:00
Mocht je het nog niet doorhebben ondanks alle versche pracht en praal op je beeldscherm: PU.nl heeft weer een flinke sprong in de toekomst gemaakt met een totaal vernieuwde, digitale speeltuin. Welkom op de ultieme gaming site. Welkom op PU.nl 5.0.

Na een jaar lang filosoferen, discussiëren, knopen doorhakken, ontwerpen, bouwen en testen, mogen we vandaag eindelijk onze nieuwe website aan de wereld presenteren. PU.nl is vanaf nu het meest overzichtelijke, makkelijkst navigeerbare en mooiste verzamelpunt van informatie en entertainment omtrent video games. Dat is niet alleen een flinke mondvol woorden, maar ook een boute uitspraak. Maar hey, er is geen gezuig uit duimen nodig om dit te beargumenteren. Check de meest opvallende veranderingen aan jullie oude vertrouwde, maar ontzettend verbeterde gaming site.

 

The Face

Je bent er al geweest en je was er waarschijnlijk al van onder de indruk, maar laten we nog even benadrukken hoe VET onze nieuwe homepage is. Bovenaan zie je al het belangrijkste en nieuwste in een dynamisch afbeeldingenveld (je ziet die shit binnenkort voor je ogen veranderen), met daarboven een supersnel zoeksysteem. Daaronder alle content op chronologische volgorde in een handige lijst, plus een éxtra zoekfunctie. Als je shit nu niet kunt vinden, dan ben je blind!
Scroll naar beneden en je treft PU Magazine aan, en nog een scrolletje en je belandt op een verdomd handige releaselijst. Gemak dient de mens, awesomeheid dient de PU.nl-bezoeker.

 Homepage


Games doen de wereld draaien

Waar draait Power Unlimited om? Ja natuurlijk, om computerspellen, baklap! Daarom geven we alle info, entertainment en bruutheid dat we hebben verzameld op PU.nl, zeer overzichtelijk per game weer. Deze handige online verzamelbakken waarin wij dat doen, hebben we ‘Gamepages’ genoemd. Yup, dat is een even briljante naam als concept.
Je belandt vanzelf op een Gamepage als je onder ‘Games’ kijkt, op covers naast artikelen klikt of op de zoekfuncties gebruikt. Want PU.nl 5.0 heeft overzichtelijkheid hoog in het vaandel staan! Eh, hoewel er nog steeds een hoop gearchiveerd en geordend moet worden achter de schermen, houdt daar wel even rekening mee…

 Gamepage


Wanneer komt welke game?

Wij houden van ons verheugen op games en dus wil je natuurlijk weten wanneer ze uitkomen, niet waar? Dat hebben wij ons ook bedacht en daarom is er de handige, gebruiksvriendelijke, klikaantrekkelijke releaselijst! Het klinkt logisch, en dat is het ook, dus daarom hebben we er nu 1.

 Gamereleases


Dit ben jij

Ook het profiel is een aanzienlijk verbeterd element in dit nieuwe era van de Power Unlimited site. Klink dan ook zeker even op je naam bovenaan de site en sla aan het costumizen.

 Profiel


PU-TV

Power Unlimited TV blijft een van de belangrijkste peilers van PU.nl, ook in dit nieuwe tijdperk. Om dat te vieren hebben we het kijkgenot verhoogd, zowel om de player heen, als in de filmpjes zelf:

 PU-TV


Alle voordelen van 5.0 zijn niet in iets minder dan een boek van bijbel-proporties op te sommen, dus geven we je hier nog even een paar korte kernpunten. Dingen waar wij blij van worden, en jullie hopelijk ook:

  • Dubbel posten kan niet meer
  • Weg, forum, hallo Discussies en Vragen
  • Wil je alles weten van de Wii U, 360 of PS3? Check onze Platformpagina's
  • De vetste iconen ooit (dat moet toch even gezegd worden!)
  • Getweakte content
  • Nog veel meer nieuws op komst!

Al het bovenstaande is dus vanaf nu te ontdekken. Dus spreid je vleugels, gaat heen en verspreidt uw reacties en uw clicks op PU.nl 5.0!

REACTIES (202) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord