Welke game zou de redactie never nooit spelen? 

Welke game zou de redactie never nooit spelen? 2017-04-24T11:37:59
Zelda, GTA, Super Mario... Sommige games vindt iedereen leuk. Maar wat zijn de minst favoriete? Met andere woorden: welke game zou de PU.nl-redactie never nooit niet aanraken, zelfs niet met een extreem lange stok op een voor de rest doodsaai onbewoond eiland?

WouterWouter

FIFA 17. 16 ook niet, trouwens. De hele fucking reeks niet. Ik zou serieus nog liever naar echt voetbal kijken dan dit spelen. Wacht… Nou, moet ik niet overdrijven, natuurlijk.

Maar goed, voor wie mij ook maar een beetje kent is dit natuurlijk een enorm schot voor open doel, dus laat ik even iets anders verzinnen. Football Manager zou ik ook NOOIT willen spelen. NOOIT NEVER!

Football Manager

 

TjeerdTjeerd

P.T. is met recht het meest creepy en enge wat ik ooit heb gespeeld. Dat spel raak ik dan ook echt nóóit meer aan!

 

MarvinMarvin

Het is niet dat MOBA’s per se spontaan mijn maaginhoud naar buiten weten te brengen, en het is ook echt niet zo dat ik League of Legends een kutgame vind, maar het is een titel waar ik never nooit niet aan ga beginnen. Bah, veel te veel nieuwe shit om te leren, personages om te masteren en tactieken om te bedenken; dat kan ik niet handelen in de zee van games die ik al speel en wil spelen. Daarnaast ben ik zo iemand die alles wel een kans geeft en zelfs games getiteld Barbie’s Magistrale Paardschrobfestijn niet zomaar aan de kant wuift, maar zoveel tijd en moeite als LoL vergt kan ik niet meer opbrengen. 

League of Legends

 

PeterKoelewijnPeterKoelewijn

Als ik op een onbewoond eiland zit ga ik hoe dan ook, vroeg of laat met stenen spelen of weet ik veel wat. In ieder geval iets om me een beetje te vermaken. Sowieso zou dat leuker zijn dan Football Manager. Ik heb niks met voetbal maar ik erken tenminste nog dat het leuk is om beroemde spelers te besturen in FIFA. Maar een management-sim eromheen? Ik val al in slaap als ik de spreadsheets op Google Image Search zie. Het laatste dat ik wil is dat games er uitzien als werk en Football Manager lijkt op het saaiste werk ooit.

 

BasBas

Geen enkele BioWare-titel vind ik leuk. De werelden spreken me nooit aan, de gesprekken met NPC's weten me niet te boeien en de gameplay verveelt na 2 uur meer dan het me amuseert. Nu is er met Mass Effect: Andromeda voor de tweede keer een titel verschenen die door kenners het kenmerk Bioware-onwaardig heeft gekregen. Ik zie het verschil niet, want voor mij is het altijd al meuk geweest, maar als dit zelfs door de fans als slecht wordt bestempeld, dan loop ik liever een blokje om als Andromeda 's nachts in een steegje aan het rondhangen is.

Mass Effect: Andromeda

 

AlieAlie

De meeste games die ik never nooit aan zou willen raken, vind ik gek genoeg juist wel bijzonder fascinerend. Neem bijvoorbeeld MOBA's als LoL en DotA 2. Het beste voorbeeld is echter EVE Online. Alle verhalen omtrent deze game vind ik mateloos interessant: grote veldslagen waarbij de schade in de tonnen loopt en monumenten voor gevallen helden... Het klinkt meer dan episch, maar ook levensgevaarlijk voor iemand met een MMO-probleem. Er is maar een /played in Word of Warcraft voor nodig om me te laten zien hoeveel tijd ik in die game gestopt heb en de download van EVE Online linea recta weer te stoppen.

 

GraddusGraddus

Games die ik never nooit zou willen spelen? Hmmm, dan kom je al snel in de Indiehoek terecht (daar verschijnt me toch een meuk) en pretentieuze, dodelijke saaie hipstercrap als Thomas Was Alone in het bijzonder. En ga niet zeggen dat ik het nooit heb geprobeerd: ik heb die shit serieus een kans gegeven. Ik werd er spontaan depressief van...

Thomas Was Alone

 Michel

MichelIk ben echt zó niet van de rts-games. Ik kan mij nog goed herinneren dat ik als klein jochie strategiegames als Command & Conquer bij mijn neef op zijn Pentium zag draaien en het er heel tof uit vond zien, maar op het moment dat ik een soortgelijke game zelf uitprobeer ben ik in vijf minuten verdwaalt - op de map of in menu's. StarCraft 2 is superpopulair en ik snap het, want het ziet er tof uit, maar ik ga het dus echt nooit spelen, al is het de laatste game op aarde. Sorry fans!

 

Sven

Ik zou graag willen zeggen dat ik een brede smaak heb en voor alles en iedereen opensta, maar ondertussen is dat heel erg niet het geval. FIFA/PES, Mass Effect, Uncharted, Borderlands, MMO’s, MOBA’s, arena shooters, Telltale Games; zo maar een handjevol zaken die me behoorlijk aan m’n reet kunnen roesten. Als ik dan één genre moest kiezen waar ik écht nooit veel van begrepen heb, dan zijn het fighters. Ik vind ze stom en ik zuig er hard in. Daarnaast zou ik graag willen zeggen dat ik clicker games het aller, ALLERkutste vind dat ooit is uitgevonden, maar ondertussen ben ik wel vrolijk hooked aan Bit City. Hmm...

 

REACTIES (45) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord