Wat verwacht de PU-redactie van 2017

Wat verwacht de PU-redactie van 2017? 2016-12-08T12:40:56
2017 staat voor de deur en met een shitload aan nieuwe games en zelfs nieuwe consoles, belooft het een spannend jaar te worden. Waar kijken de PU-redacteuren het meest naar uit? Waarnaar juist het minst? En hebben ze eigenlijk nog goede voornemens...?

Kobus

Kobus- Welke game kijk je het meest naar uit in 2017, en waarom?
Ik voel al aankomen dat iedereen hier Mass Effect gaat lopen roepen, maar daar kan ik helaas niet in mee. Gameplay vind ik namelijk wel belangrijk. De keuze valt daarom op de nieuwe South Park. Humor, een RPG als Paper Mario en natuurlijk kritiek op de maatschappij waar ik me helemaal in kan vinden.

- In 2017 ga ik absoluut...
Proberen met de PU mee te gaan naar de E3. Zonder de E3 bezocht te hebben, heb je niet geleefd!

- In 2017 wil ik nooit meer...
Al dat politieke gezeik. Ik weet het, een verkiezingsjaar komt eraan, maar toch wil ik het gewoon niet meer. Iedereen wordt er alleen maar ongelukkig van en verder zet het iedereen tegen elkaar op. Alles moet tegenwoordig maar een stempel krijgen en niemand mag meer gewoon doen waar hij zin in heeft zonder een oordeel te moeten verwerken. Zowel rechts als links heeft hier extreem veel last van. Laten we hier gewoon mee kappen en concentreren op problemen die we wel gezamenlijk op kunnen lossen. 

E3 2017    

Jan

JanWelke game kijk je het meest naar uit in 2017, en waarom?
Horizon: Zero Dawn, Ik ben heel erg benieuwd naar wat Guerrilla voor unieke RPG-wereld heeft weten neer te zetten. Ik kan niet wachten om daarin op avontuur te gaan. Eervolle 2e en 3e zijn de nieuwe Zelda en de nieuwe God of War. 2017 wordt vetjes! 

In 2017 ga ik absoluut...
Meer sporten, beter mijn administratie bijhouden én meer cherry picking doen qua games. Alles door elkaar spelen, is echt niet relaxed. Focus wordt mijn mantra van 2017! 

- In 2017 wil ik nooit meer...
Een Belastingaangifte krijgen, maar dat gaat vast niet gebeuren. Wat ik in ieder geval niet meer wil horen in 2017 is "Your Flight Has Been Delayed", vliegen begint meer en meer op de NS te lijken!

Horizon: Zero Dawn   

Marvin

Marvin- Welke game kijk je het meest naar uit in 2017, en waarom?
Mass Effect: Andromeda. Al sinds mijn jongste gamersjaren ben ik een groot fan van RPG’s, dus na het zien van de trailer ben ik weer zo gehypet als maar kan. Kans is groot dat je me na de release een paar weken niet ziet; het zal niet de eerste keer zijn dat BioWare me honderden uren in een game weet op te sluiten.

- In 2017 ga ik absoluut...
Het maximale uit mijn PS4 Pro halen (enkele exclusives moeten er nog aan geloven) én een dikke tv kopen. Mijn bankrekening schreeuwt nu al moord en brand, maar met een beetje sparen kom ik hopelijk ver. Tijd om Jan en Wouter lief aan te kijken voor die extra klusjes; ik ben bereid mijn barista-skills in te zetten. Bel me.

- In 2017 wil ik nooit meer...
Aan acht games tegelijk beginnen; om na 40 uur in RPG A te beseffen dat je eigenlijk nog helemaal niet klaar bent met RPG B, en vervolgens nachtenlang Shooter Y te spelen. Tijd voor een game-agenda.

Game-agenda   

Alie

Alie- Welke game kijk je het meest naar uit in 2017, en waarom?
Ik kijk het meest uit naar The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Elke keer als er een Zelda-game uitkomt, kan ik mijn plezier niet op, maar volgens mij wordt Breath of the Wild wel heel erg bijzonder. Ik heb de game een paar maanden geleden een veel te kort kwartiertje mogen checken en dat smaakte naar veel meer.

- In 2017 ga ik absoluut...
Mass Effect: Andromeda spelen. Het is voor mij eigenlijk onmogelijk kiezen tussen Zelda en Mass Effect, zodat ik die laatste hier stiekem gewoon nog even namedrop. Met deze twee toppers in het verschiet kan mijn gamejaar 2017 nu al niet meer stuk.

- In 2017 wil ik nooit meer...
Zo weinig tijd hebben om te gamen. Zelfs mijn oude verslaving World of Warcraft heeft in 2016 bijzonder weinig aandacht gekregen. 2017 wordt het jaar van minder werken voor meer geld. Nu alleen nog effe het gouden plan van aanpak bedenken…

Zelda: Breath of the Wild   

Wouter

Wouter- Welke game kijk je het meest naar uit in 2017, en waarom?
2017 kent twee van z’n dikste releases in de eerste maanden: Persona 5 en Mass Effect 4. Mijn hype voor beide titels is vergelijkbaar, maar na het zien van de trailer aan het eind van PeterKoelewijns Nachtwacht, weet die van Mass Effect de overhand te krijgen, ondanks de teleurstelling van Mass Effect 3.

- In 2017 ga ik absoluut…
Voor het eerst in jaren weer eens een JRPG uitspelen. Persona 5 dus.

- In 2017 wil ik nooit meer…
Zo’n achterlijk teleurstellend najaar meemaken. Ik bombardeer bij dezen het einde van 2016 tot Mehvember en wil dat woord nooit meer gebruiken!

Mass Effect Andromeda    

Florian

FloorWelke game kijk je het meest naar uit in 2017, en waarom?
Er moet een godswonder gebeuren wil Final Fantasy VII Remake in 2017 uitkomen, dus ik hou het op Horizon: Zero Dawn. Ik MOET weten wat de deal is met die machine's.

- In 2017 ga ik absoluut...
De allergruwelijkste 4K HDR TV halen die er bestaat. De PS4 Pro en Xbox Scorpio verdienen het!

- In 2017 wil ik nooit meer...
Afgerafelde games die zelfs na gigantische day one patches nog steeds technisch een zooitje zijn!

Big ass TV   

Graddus

GraddusWelke game kijk je het meest naar uit in 2017, en waarom?
Ik kan hier Mass Effect Andromeda, Zelda of Resident Evil 7 noemen, maar dat doet iedereen al. Daarom hou ik het bij Sniper Elite 4. Want tja: ik heb natuurlijk wel een naam als wansmaakgamer hoog te houden, hé.

In 2017 ga ik absoluut...
Nog creatiever en out-of-the box denken om artikelen te schrijven die je nergens anders vindt. Suggesties zijn altijd welkom, dus heb je een prangende vraag, dringende kwestie of gewoon een cool idee, drop 'em in de comments!!!

- In 2017 wil ik nooit meer...
Veredelde techdemo's voor de PlayStation VR spelen. Nee, ik wil een volwaardige ervaring. Games waarmee mijn jongensdromen uitkomen! Een tweede wereldoorlogshooter waarbij ik door het zand van Omaha Beach kruip, bijvoorbeeld of een voetbalgame waarin ik Messi panna geef.

Sniper Elite 4

 

Roy

RoyWelke game kijk je het meest naar uit in 2017, en waarom?
The Legend of Zelda: A Breath of the Wild. Die game wordt alles wat ik ooit gewild heb in een Zelda-game. Tijdens een PU-TV item heb ik ooit gezegd dat ze de franchise konden vernieuwen door je niet steeds aan het handje te nemen. Door je los te laten in een wereld à la Bethesda. Het lijkt er sterk op dat mijn wens in vervulling gaat en daar ben ik bijzonder blij mee.

In 2017 ga ik absoluut...
Meer tijd inroosteren om te gamen. Het volwassen leven valt niet mee en tijd is een schaars goed. Gelukkig neem ik nog twee weken aan vakantie-uren mee naar volgend jaar en die ga ik tot op de laatste minuut besteden aan het uitspelen van een paar dikke titels (lees: Zelda).

- In 2017 wil ik nooit meer...
Mijn kostbare tijd besteden aan dingen die niet belangrijk zijn. Zoals discussies voeren over de wereldpolitiek, me afvragen waarom Idols nog bestaat of me schuldig voelen als ik per ongeluk een match heb met een dikke vrouw op Tinder en niet terug praat wanneer ze een gesprek begint. Ik ben er klaar mee, want al die tijd kan ik ook aan games besteden (lees: Zelda. ik ga echt tyfus veel Zelda spelen in 2017).

Tinder

 

PeterKoelewijn

PeterKoelewijn- Welke game kijk je het meest naar uit in 2017, en waarom?
Ik kijk het meest uit naar The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Want het is de nieuwe Legend of Zelda en dat is reden genoeg voor mij om de portemonnee te trekken.

- In 2017 ga ik absoluut...
Een Nintendo Switch kopen. Want de nieuwe The Legend of Zelda komt ervoor uit.

- In 2017 wil ik nooit meer...
Horen dat VR de toekomst is. Er zijn wat aardige demo's maar daar win je de oorlog niet mee. Ik wil de toekomst zien dus hou op met erover te praten!

Nintendo Switch   

Sven

- Welke game kijk je het meest naar uit in 2017, en waarom?
Red Dead Redemption 2 natuurlijk! Oké, het vervolg op één van mijn favoriete games ooit kan natuurlijk heel makkelijk tegenvallen en ik zie ‘m ook zo doorschuiven naar 2018, maar ik sta te trappelen om een nieuw western avontuur van epische proporties.

- In 2017 ga ik absoluut...  
Dishonored 2 nog minstens vijf keer uitspelen. Die game is fenomenaal en krijgt voor mijn gevoel veel te weinig aandacht. Zo enorm niche is het toch ook weer niet?

- In 2017 wil ik nooit meer...
Misselijk worden in VR. Nee, in 2017 GA ik nooit meer misselijk worden in VR. Ik heb mijn VR-benen inmiddels gevonden en anders weet ik de bekende ‘VR-sweats’ nu goed genoeg te herkennen om de headset tijdig af te zetten. Maar veel liever nog zie ik goeie redenen om überhaupt misselijk te worden, want qua games is VR toch nog een beetje magertjes...

REACTIES (46) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord