Wat spelen we in de kerstvakantie

Wat spelen we in de kerstvakantie? 2014-12-24T12:19:49
De virtuele sneeuw neemt inmiddels de spelcomputers over en de kerstvakantie is alweer een feit. Het PU-hoofdkwartier is zelfs dicht en daarom moeten de primaten van de redactie zichzelf maar zien te vermaken, maar hoe komen onze redacteuren deze vakantie door?

Steven

Steven

Ik heb veel te druk in de kerstvakantie, maar voor een aantal dingen ga ik tijd maken. Eerst ga ik eindelijk Dragon Age: Inquisition uitspelen. Ik wil het niet rushen, maar ik ben zo benieuwd naar het einde. Daarna ga ik The Binding of Isaac: Rebirth spelen en wil de Lord of The Hunt DLC van Shadow of Mordor uitproberen. Als ik dan tijd over heb dan ga ik toch even de singleplayer van Advanced Warfare proeven.

 

GraddusGraddus

Ha, kerstvakantie. Een genot dat ik al een jaartje of zes, zeven niet meer heb mogen proeven - of denk je soms dat het beste gameblad en website ter wereld zichzelf vullen??? Maar goed, tussen de kerstkrankzinningheid door probeer ik zoveel mogelijk uurtjes Far Cry 4, Dragon Age en FIFA 15 te proppen......... Als jullie me dan eindelijk eens even met RUST laten!?!

 

Far Cry 4

 

PeterKoelewijnPeterKoelewijn

Begin dit jaar kocht ik een dikke game-PC en sindsdien heb ik te maken met een constante Steam Sale backlog. Ik moet nog zoveel goede games dit jaar spelen, het is bijna om moedeloos van te worden. Bijna. Met Kerstmis hoop ik met wat van mijn coolere familieleden een paar potjes Smash Bros. te spelen. Daarnaast speel ik momenteel Tales of Hearts R op de PS Vita en wil ik zeker nog Castlevania: Lords of Shadow 2 uitspelen voor ik aan Dragon Age: Inquisition begin. Kerstvakantie? Geef mij maar een Kerst-sabbatical!

 

JanJan

Ik ga Two Dots uitspelen, en een niet nader te noemen "gemaskeerde" 3DS game waarvan ik embargo-technisch de naam niet kan noemen. 

 

3DS-game

 

 

JurjenJurjen

Met kerst doe ik graag leuke dingen met de andere leuke mensen die in mijn huis wonen, dus dat worden vast veel potjes Smash, Kart en Lego Batman. En ik heb LittleBigPlanet 3 ook nog voor de kerstvakantie bewaard. Als ik toch nog iets in mijn eentje ga spelen, wordt dat Dark Souls 2 (veel tijd) of een potje Scrolls (weinig tijd). 

 

 

AlieAlie

Vakantie? Wat is dat? Maar goed, laat ik niet overdrijven, want tussen de bedrijven door maak ik uiteraard best wel even tijd om te gamen. Ik moet nog een paar gemiste toppers checken, zoals Alien: Isolation en Bayonetta 2. Ze staan al startklaar op me te wachten. Nu alleen nog even de beheersing opbrengen om dat kerstdiner uit te zitten...

 

 

BasBas

Mijn vakantie is opgedeeld in drie gebieden: familie, gamen en Engels voetbal. Als er geen voetbal op is en er geen familielid zeurt dat mijn lichaam aanwezig dient te zijn tijdens het verorberen van voedsel, speel ik GTA Online. Verder zal ik deze vakantie nog te betrappen zijn in de wereld van Destiny om The Dark Below Raid te voltooien en wil ik Far Cry 4 op Platinum behalen. Helaas geen nieuwe ervaringen voor deze jongen, iets waar ik eigenlijk wel zin in heb!

 

 

FlorianFlorian

Tussen alle verplicht gezellige familie shit door, probeer ik zoveel mogelijk games uit mijn backlog te overmeesteren. Het was de laatste paar maanden madness met de release van games en het zorgt er voor dat ik sowieso Far Cry 4, GTA V, DriveClub, Alien: Isolation, The Evil Within, LittleBigPlanet 3, Assassin's Creed Unity en nog veel meer games wil gaan spelen die ik nu voor het gemak even vergeet. Ik hou er niet zo van om verschillende games door elkaar heen te spelen, dus ik heb heel wat te doen deze kerst!

LittleBigPlanet 3

 

JokkoJokko

Ik ga deze vakantie, weinig anders dan normaal, allemaal oude troep spelen! Sowieso Killer is Dead: hypergeweldadig slicen en in de minigames uitgebreid naar memmen staren. Verplichte kost als Suda fanboy. Verder de dagelijkse potjes Hearthstone, mijn community onderhouden in State of Decay en profiteren van mijn nieuwe old skool RGB monitor middels Streets of Rage 2 en Incredible Crisis. Als ik nog tijd overheb, is daar mijn Steam account.

 

RoyRoy

Vakantie is een groot woord, maar in die drie dagen dat ik vrij ben, ga ik zeker nog wat uurtjes stoppen in Destiny en Smash Bros moet natuurlijk ook nog bijehouden worden. Mijn goede voornemen is Samuel eens goed aanpakken in 2015. Met een beetje geluk kan ik voor de jaarwisseling ook nog even een normaal werkende Unity spelen. We zullen zien.

 

 

NinoNino

Deze jongen is vooral druk met zijn reviews van The Talos Principle en Elite: Dangerous. Met name die tweede zal nog een flinke kluif worden, gezien de gigantische omvang van het spel. Allebei die lappen tekst lees je in de tweede PU van het volgende jaar, dus ik ga weer snel verder voordat Ed woest wordt.

 

 

WouterWouter

Dragon Age voor de tweede run op Nightmare, Destiny level 32 worden, GTA V current-gen heeft me -ondanks m'n zwakke verzet- toch weer bij de gameklieren gegrepen en als ik dan nog tijd over heb (fat chance) liggen Black Flag, Unity en Sunset Overdrive om aandacht te janken. Nu eerst Gat out of Hell, want ook in 'de vakantie' moeten er reviews op Ed z'n plank komen!

Dragon Age

 

SamuelSamuel

De kerstvakantie heeft bij mij zelden in het teken gestaan van familie en dat soort meuk; gaming voerde áltijd de hoofdmoot. Zo ook deze keer. M’n (online) multiplayer-geneugtes worden nog altijd gedomineerd door Super Smash Bros. for Wii U en dat zal de komende tijd ook niet veranderen. Op singleplayer-gebied hoop ik eindelijk The Evil Within eens op te starten en ik vind dat ik m’n nog altijd gesealde Metroid: Other M nou ook maar eens een keer aandacht moet geven. Het geld dat ik gespaard had voor Sunset Overdrive en de Master Chief Collection is helaas opgegaan aan Japans eten en hentai, dus dat wordt 2015.

Hentai

 

TjeerdTjeerd

Mijn Spaanse vriendin is in het land, dus dat betekent dat tussen de familiebezoeken en uhm..bijslapen, bijna geen ruimte is voor games. Gelukkig gaat een potje samen Rayman of Mortal Kombat er bij haar wel altijd in, en daarnaast wil ik haar kennis laten maken met The Last of Us en Diablo III. Tja, je moet ze toch een beetje opvoeden he? 

 

 

Brad PittBrad Pitt

I seriously have no fucking idea what I'm doing here. I guess because I play South Park: The Stick of Truth all of the time!

REACTIES (58) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord