Wat spelen de sterren? Vol. 4- Donald Trump, Cardi B., Cristiano Ronaldo en Patricia Paay 

Wat spelen de sterren? Vol. 4 - Donald Trump, Cardi B., Cristiano Ronaldo en Patricia Paay 2018-02-12T18:58:54
Vandaag de dag is iedereen gamer. Zelfs mensen van wie je het nooit had verwacht, zijn verslaafd aan spelletjes. Zo 'ontmaskerde' Graddus eerder al Mark Rutte, Michael Schumacher en Maarten van Rossem. Leuk. Interessant! Hoog tijd dus voor deel vier van de onthullende serie 'Wat spelen de Sterren?'...

Wat spelen de sterren? Na deel ééntwee en drie alsook antwoord op de prangende vraag 'wat spelen de BN'ers', gaan we vandaag vrolijk verder met een vers blik Bobo's en B-acteurs. Volledig op waarheid berust, natuurlijk...
   

Donald TrumpTrump

Bekend van: 

- Sinaasappelhuid
- Misantropie
- You're fired!

Wie is het? 

Donald Trump is inmiddels een jaar president van de Verenigde Staten. In die tijd heeft hij veel bereikt, zoals ruzie zoeken met een Noord-Koreaanse tuinkabouter, 90% van zijn personeel ontslaan en de Engelse taal verrijken met het woord 'covfefe'. Oh, en zorgen dat hij de laagste approval-rating sinds Nixon post-Watergate heeft. Lekker bezig, Donald!

Speelt het ook games?

Geloof het het of niet, maar de horkerige leider van het vrije westen is in zijn vrije tijd een fanatiek gamer. Net als zijn voorganger, trouwens. Maar waar Barack Obama vooral gewelddadige RTS'en speelt, heeft Trump een andere passie. De despoot uithangen doet hij in real-life al genoeg.

Zie je, sinds hij in het Witte Huis zit heeft Donaldje bijna geen tijd meer voor zijn échte passie: obscene hoeveelheden dollars verdienen. Dit compenseert hij dan ook met het spelen van Monopoly. Op de Nintendo Switch. Tip: Laat. Hem. Winnen.

  • Trump langs de gamermeetlat: 90%

Donald Trump gamer

 

Cardi B.Carbi b

Bekend van: 

- De ghetto
- Het verschrikkelijke Bodak Yellow
- Striptease-verleden

Wie is het?

Om eerlijk te zijn had ik nog nooit van Cardi B. gehoord. Maar toen ik aan mijn vriendin vroeg wie er absoluut niet mocht ontbreken in een feature met bekende personen, was deze rapper/stripper/reality star het eerste wat ze zei. Cardi B., dus. In mijn optiek een dertien-in-een-dozijn eendagsvlieg, volgens de jeugd het beste op muziekgebied sinds de Beatles...

Speelt het ook games?

Cardi B. komt uit de ghetto. Of tenminste, dat is haar marketingtruc om street credible te zijn. Maar goed, misschien is het wel waar ook. Haar spraakgebrek wijst er in ieder geval op dat ze ongeveer dezelfde herseninhoud als Barbie uit Oh Oh Cherso heeft.

Anyway, de vraag is of ze ook games speelt. En je raadt het nooit, maar het antwoord is een volmondig JA. Cardi is zelfs verslaafd! Vooral stealthgames als Thief en rondsneaken in Skyrim kunnen haar goedkeuring wegdragen. Hoezo? Omdat ze lekker veel blinkend gouden shit kan jatten, natuurlijk. Je kan Cardi wel uit de ghetto halen, maar de ghetto niet uit Cardi!

  • Cardi langs de gamermeetlat: 71%

 Cardi B. gamer
    

Cristiano RonaldoRonaldo

Bekend van:

- Gladde look
- Egotrips
- Strijd met Messi

Wie is het?

Soms heb ik medelijden met Cristiano Ronaldo. Normaal gesproken zou hij de absolute voetbalgod zijn, ware het niet dat er bij Barcelona een Argentijnse smurf rondloopt die nét even beter is. Niet goed voor Cristiano's opgezwollen ego... Dus grijpt de Portugees naar overcompensatie, door overdreven uitbundig te juichen en zijn toch al gladde gezicht in te smeren met stierensperma.

Speelt het ook games?

Ronaldo vindt gamen maar dom. Een nutteloos tijdverdrijf, als je ook in de sportschool kan zitten of je wimpers kunt epileren. Wel start hij af en toe Pro Evolution Soccer op. Nee, nee: niet om de game te spelen, maar om schaamteloos naar zijn digitale evenbeeld te gluren!

Het bracht hem op een idee: zo af en toe koopt Ronaldo een spelletje, het liefst RPG's, puur voor de character creator. Dan zit hij een nachtje te pielen, te schuiven met sliders om zichzelf zo goed mogelijk na te bootsen. Hij is er inmiddels heel goed in! Beeella mia.

  • Ronaldo langs de gamermeetlat: 12%

 Ronaldo gamer
    

Max VerstappenMax

Bekend van: 

- Snelheid
- Jeugdpuistjes
- Jumbo reclame

Wie is het?

Max Verstappen, wie kent hem niet? Onze Hollandsche snelheidsduivel is dan wel nog nooit wereldkampioen Formule 1 geweest, zijn spectaculaire rijstijl maakt hem easily de populairste coureur. Misschien is die Red Bull gewoon te min voor hem. Ga naar Mercedes, Max, of Ferrari. Dan volgt die wereldtitel vanzelf. De tweede, derde en achtste trouwens ook. Wedden?!?

Speelt het ook games?

Hoe oud is Max nou helemaal? 12? 9? Hij is in ieder geval jong, dus reken maar dat hij gamen leuk vindt. Helaas mag hij van papa Jos nog geen gewelddadige spelletjes spelen. Geen Grand Theft Auto, geen Call of Duty en al helemaal geen Formule 1-games, met die enge crashes.

Toch, heel soms als Max zijn huiswerk netjes af heeft, mag de Switch eventjes aan. Favoriet is Mario Kart, al is Jos ook hierbij regelmatig spelbreker: hij weigert in versusmode tegen Max te spelen. Het is namelijk één ding als je zoon veel beter is in Formule 1, met Mario Kart verliezen is pas écht pijnlijk!

  • Verstappen langs de gamermeetlat: 50%

Max Verstappen gamer

 

Patricia PaayPaay

Bekend van:

- Botox
- Toyboys
- Pis

Wie is het?

Je kunt de TV niet aanzetten of daar is ze: Patricia Paay. Ze is dan ook de enige echte diva die ons kikkerlandje rijk is en zorgt regelmatig voor opschudding, zoals wanneer ze een nieuwe boytoy aan de haak slaat of een reality soap start waar niemand naar kijkt. In haar vrije tijd neemt La Paay het liefst een lekkere lange douche. Die bij haar thuis is van goud maar ze stapt net zo lief onder die van een ander, hoor. 

Speelt het ook games?

Patricia kan er niks aan doen. Soms doet ze de PlayStation 4 aan, zet ze haar headset op haar hoofd en gaat me toch een partijtje ongegeneerd pubertjes zitten versieren. Die hitsige diva hijgt de hele server vol!

Daarnaast heeft ze een rare voorkeur voor Indiegames waarin urine een hoofdrol speelt. Maar echt. Neem Save the Forest, waarin je bosbranden bestrijdt door ze uit te pissen. Dat is helemaal Patricia's koppie pie... uhm, thee!

  • Patricia langs de gamermeetlat: 95%

Patricia Paay gamer

REACTIES (30) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord