Vul deze enquête in en help mee met het verbeteren van Level Up! 

Vul deze enquête in en help mee met het verbeteren van Level Up! 2021-01-14T16:26:17
Over de afgelopen jaren hebben we het Level Up-toernooi op poten gezet en inmiddels hebben we, dankzij jullie, een geweldige community om het toernooi heen kunnen bouwen. We zoeken altijd naar manieren om het toernooi te verbeteren en jij kan ons daarbij heel erg helpen door vijf minuutjes tijd vrij te maken en deze enquête in te vullen!

Help een PU-stagiair en verbeter Level Up!

Voor mijn opleiding Communicatie doe ik een onderzoekje naar de communicatie omtrent Level Up en hoe we deze uiteindelijk nog beter kunnen maken. Daarvoor heb ik natuurlijk een gezonde dosis input nodig vanuit jullie, want jullie weten immers als geen ander wat er wel en niet werkt. Door vijf minuutjes van je tijd op te offeren verdien je de eeuwige dank van een PU-stagiair, wat wil je nog meer?

De enquête omvat veertien vragen en gaat in op social media, de website van Level Up inschrijven/inchecken voor toernooien en algemene communicatie. Je vult de enquete volledig anoniem in, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat de Level Up-staff binnenkort met hooivorken op de stoep staat als je vind dat het allemaal kut geregeld is. Mocht je dat echt vinden dan mag je daar overigens lekker eerlijk over zijn, want dit onderzoek is er helemaal op gericht om de ervaring van Level Up beter voor jullie te maken!

Level Up Logo

Alvast heel erg bedankt voor jullie bijdrage aan het verbeteren van Level Up!

Link naar de enquête

Klik hier om naar de enquête te gaan

REACTIES (21) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord