Vraag de PU.nl-redacteur - de antwoorden

Vraag de PU.nl-redacteur - de antwoorden! 2017-12-12T15:35:11
De tijd is hier! Jullie mochten vragen stellen, wij geven de antwoorden. Kijk snel hieronder welke vragen zijn uitgekozen en of die van jou er tussen staat!

Twee weken geleden mochten jullie de meest bizarre vragen stellen aan de PU.nl-redactie. Wij hebben de 10 leukste/grappigste/meest aangrijpende vragen uitgekozen, die vervolgens beantwoord zullen worden. De regels waren: stel één vraag die alle PU.nl-redacteuren moeten beantwoorden, simple as that. Dus lees snel verder om de antwoorden te ontdekken!

Unlimited Power, Power Unlimited

EnzioEnzio

Welke game heeft jou met het meest fucked-up gevoel achtergelaten? - Life is Strange. Je wilt iemands leven verbeteren en vervolgens beland die persoon door jou in een rolstoel. Yep, een fucked-up gevoel dus.


Welke game is jouw ergste guilty pleasure-game? - Ondanks dat de nieuwe, moderne Sonic games niet altijd even goed zijn, kan ik het toch niet laten om ze te kopen. Ik zoek gewoon het Adventure gevoel oké? Wanneer komt Sonic Adventure 3 nou uit...


Taart of vlaai? - Maakt niet uit, zolang er maar aardbeien op zitten.


Met welke andere PU-redacteur zou jij in een (zombie)-apocalypse overleven? - Tjeerd natuurlijk, kan ik tenminste lachen om zijn schrik reacties als ik ten onder ga.


Wat was de eerste game waar je mee in aanraking kwam? - Super Mario 64. Ahh, the good times...


Hoe zou je leven in een wereld waar beeldschermen nooit bestaan hebben?  - In een wereld met veel handkrampen, aangezien ik dan alles zou moeten schrijven met een pen. Oh ja, en entertainment zou een stuk saaier zijn zonder games. Veel bordspellen spelen maar dan?


Als jullie een console of controller zouden kunnen maken. wat voor features zou deze dan hebben? - Een console met een virtual reality zoals in Sword Art Online. Dus echt VOLLEDIG in de game zitten, weetjewel? Lijkt me AWESOME!


Noem één game waarvan je nooit hebt begrepen dat iemand er gehyped van was. - Realistische auto race games zoals Gran Tourismo. Ik snap dat het spel heel mooi is enzo, maar vind er geen bal aan om zoiets te spelen. Realistisch racen op een circuit? Doe mij maar lekker over de top zoals Need for Speed Underground 2 of Midnight Club 3 DUB Edition, dat is pas vet racen!


Wat zijn de leukste herinneringen die jullie hebben bij Power Unlimited? Denk aan trips, interviews, wat jullie leuk vonden aan het blad de afgelopen jaren, babes, bloopers, members, collega's etc.) Ja ehh, ik werk er nog niet zo lang. Het moment dat ik te horen kreeg dat ik voor de website mocht schrijven denk ik? Daar sprong ik wel 3 gaten in de lucht van. 


Waar zou je je jongere zelf voor waarschuwen?  - Heb ballen en wees niet bang om te falen. Als je écht iets wilt, kan je het bereiken, ookal moet je daarvoor een paar keer hard op je bek ervoor gaan. 

Life is Strange

GraddusGraddus 

Welke game heeft jou met het meest fucked-up gevoel achtergelaten?  - Resident Evil 7 in VR is pretty fucked up. 


Welke game is jouw ergste guilty pleasure-game? - De RPG's van Piranha Bytes: Risen, Arcania etc.


Taart of vlaai? - Bossche Bol


Met welke andere PU-redacteur zou jij in een (zombie)-apocalypse overleven? - Meeste kans: JJ. Minste kans: Wouter.


Wat was de eerste game waar je mee in aanraking kwam? - Alley Cat voor good old MS-DOS.


Hoe zou je leven in een wereld waar beeldschermen nooit bestaan hebben?  - In ieder geval een stuk gezonder. Ik denk dat ik voor een fitnessblad geschreven had ofzo. 


Als jullie een console of controller zouden kunnen maken. wat voor features zou deze dan hebben? - VR, een ingebouwde massagefunctie en Red Bull-dispenser.


Noem één game waarvan je nooit hebt begrepen dat iemand er gehyped van was. - Fez en al die andere doodsaaie Indies.


Wat zijn de leukste herinneringen die jullie hebben bij Power Unlimited? Denk aan trips, interviews, wat jullie leuk vonden aan het blad de afgelopen jaren, babes, bloopers, members, collega's etc.) - Vrienden van PU! Gratis dronken worden en met fans op de foto; ik heb me zelden zo rockster gevoeld.


Waar zou je je jongere zelf voor waarschuwen?  - Zorg eerst dat je werk is gedaan, daarna pas de leuke dingen!

Resident Evil VII

PeterKoelewijnPeterKoelewijn 

Welke game heeft jou met het meest fucked-up gevoel achtergelaten? - BioShock Infinite komt naar boven drijven. Ik had al een vermoeden wat het einde zou zijn maar de uitvoering liet me toch sprakeloos. Ik ben meteen op het internet gegaan om analyses te checken.


Welke game is jouw ergste guilty pleasure-game? - Is Twitter een game? Hahaha, nee ik weet het echt niet. Ik ben al druk genoeg met de universeel erkende games. Een matige RPG zoals Tales of Berseria komt er denk ik het dichtst bij. Ik sla nooit een Tales-game over maar de serie is wel in het slop geraakt.


Taart of vlaai? - Ik noem het allebei taart. Bij mij moet je niet komen met culinaire verfijning! Lasagne is ook gewoon taart.


Met welke andere PU-redacteur zou jij in een (zombie)-apocalypse overleven? - Met Ed. Die overleeft ons allemaal.


Wat was de eerste game waar je mee in aanraking kwam? - Tetris op de Game Boy. Toen was het gebeurd.


Hoe zou je leven in een wereld waar beeldschermen nooit bestaan hebben?  - Dan had ik me volledig gestort op het schrijven van fantasyboeken en was ik nu de Tolkien van de Lage Landen, met genoeg literaire prijzen om Arnon Grunberg jaloers te maken. Wel kut dat ik mijn teksten op de ouderwetse typmachine moet schrijven. Eigenlijk ben ik wel tevreden met deze werkelijkheid.


Als jullie een console of controller zouden kunnen maken. wat voor features zou deze dan hebben? - Een vooruitspoelfunctie. Er zitten altijd 1 of 2 difficulty spikes in een game waar ik me helemaal kapot aan erger. Ik vind het niet erg om af en toe dood te gaan, zolang de moeilijkheidsgraad maar gestaag is.


Noem één game waarvan je nooit hebt begrepen dat iemand er gehyped van was. - Gedeelde plaats voor The Elder Scrolls en Fallout. Ik hou van fantasy, science-fiction en open world RPG’s, maar waarom zijn die van Bethesda zo… slécht?


Wat zijn de leukste herinneringen die jullie hebben bij Power Unlimited? Denk aan trips, interviews, wat jullie leuk vonden aan het blad de afgelopen jaren, babes, bloopers, members, collega's etc.) - Dat we met z’n allen ging karten en vervolgens gingen rondspoken in Amsterdam. Een aantal van ons bleven slapen bij Wouter; de volgende ochtend bij het ontbijt bleek ie gewoon 2 weken voor release al Mario Kart 8 te hebben. Toen bleven we nog een halve dag met onze brakke koppen rondhangen om te karten. Good times!

Waar zou je je jongere zelf voor waarschuwen?  - Koop Apple aandelen!!! Ik weet dat Microsoft nu heer en meester is maar vertrouw me voor deze ene keer!

Bioshock Infinite

AlieAlie

Welke game heeft jou met het meest fucked-up gevoel achtergelaten? - Ik vind verdriet de meest fucked-up emotie. Ik kies daarom voor The Walking Dead Season 1.


Welke game is jouw ergste guilty pleasure-game? - Ik kom trots uit voor al mijn games. Of nou ja, die blauwe maandag dat ik Candy Crush speelde, vergeet ik trouwens wel graag.


Taart of vlaai? - ​Taart. Mokka of hazelnoot graag.

Met welke andere PU-redacteur zou jij in een (zombie)-apocalypse overleven? - Florian slaapt vrijwel nooit. Ideaal om de wacht te houden dus. ​
  

Wat was de eerste game waar je mee in aanraking kwam? - Super Mario Bros. op de NES​. Gekregen van Sinterklaas toen ik vier was.


Hoe zou je leven in een wereld waar beeldschermen nooit bestaan hebben?  - Ongetwijfeld was ik dan nog steeds gaan schrijven. Lekker stijlvol op een typemachine.


Als jullie een console of controller zouden kunnen maken. wat voor features zou deze dan hebben? -  Een console waarop alle games ooit staan voorgeprogrammeerd lijkt me op zich wel wat.​ Think big!


Noem één game waarvan je nooit hebt begrepen dat iemand er gehyped van was. -  Smaken verschillen, dat snap ik volledig. Ik kies daarom voor een game(serie) die ik gewoon nooit check: FIFA.​


Wat zijn de leukste herinneringen die jullie hebben bij Power Unlimited? Denk aan trips, interviews, wat jullie leuk vonden aan het blad de afgelopen jaren, babes, bloopers, members, collega's etc.) - Ons Vrienden van PU-feest was ontzettend gezellig! Goede tweede is mijn trip naar Zuid-Korea voor de games van NCsoft.

Waar zou je je jongere zelf voor waarschuwen?  - World of Warcraft is behoorlijk verslavend. Begin er alleen met mate aan.​

Walking Dead Season 1

LauraLaura

Welke game heeft jou met het meest fucked-up gevoel achtergelaten? - Recentelijk was dat Life is Strange. Dat moment dat je iemand toch door jouw toedoen ineens in een rolstoel ziet is wel heftig.


Welke game is jouw ergste guilty pleasure-game? - MySims, die eerste was echt heel erg leuk. Toch? Iemand...?


Taart of vlaai? - Oef, taart, want die zien er gezelliger uit.


Met welke andere PU-redacteur zou jij in een (zombie)-apocalypse overleven? - Ik denk iedereen wel, de vraag is of ze het met mij zullen overleven, ha!


Wat was de eerste game waar je mee in aanraking kwam? - Alley Cat, dat was een DOS-game die ik speelde op de laptop van mijn vader. Oh de 80's...


Hoe zou je leven in een wereld waar beeldschermen nooit bestaan hebben?  - Wow, dat vind ik een goede vraag. Ik zou vrij ongelukkig leven, want ik houd van tikken. Hmm, ik zou dan waarschijnlijk nog steeds een papieren dagboek bijhouden, misschien wat meer aan sport doen en veel bordspellen spelen. Als ik daar tijd voor had... want ik zou heel erg lang over werkzaamheden moeten doen zonder computer, dus ik zou waarschijnlijk nóg meer uren stoppen in werk.


Als jullie een console of controller zouden kunnen maken. wat voor features zou deze dan hebben? - Een controller mag van mij wel een beetje bulky zijn zoals die van Xbox One. Daarnaast werkt het idee van de Switch heel goed, dat je overal geweldige, grote games kunt spelen, dus waarschijnlijk zou het een soort Xbox One-controller met een scherm erop zijn. Best lelijk eigenlijk.

Noem één game waarvan je nooit hebt begrepen dat iemand er gehyped van was. - Cookie Clicker.

Wat zijn de leukste herinneringen die jullie hebben bij Power Unlimited? Denk aan trips, interviews, wat jullie leuk vonden aan het blad de afgelopen jaren, babes, bloopers, members, collega's etc.) - Nu vind ik het heel cool dat onze members precies kunnen vertellen wanneer er dubbele dingen in de N8W8'en staan, de grappige opmerkingen die ik soms totaal niet kan plaatsen, de interessante discussies die regelmatig ontstaan, schrijven bij PU.nl is fantastisch, maar de reacties maken het helemaal briljant. En qua herinneringen heb ik er enorm veel; door mijn tijd op de redactie van [N]Gamer, door Wouter, toen IGN nog tot Reshift behoorde, Gamescom, E3, nu ik hier zelf schrijf... Poeh! Maar je wil voorbeelden: Toen Wouter en ik samen waren, vond ik het grappig om heel soms een foto van hem naar zijn collega's te lekken, gna gna. Een paar jaar geleden verbleef ik tijdens E3 met de PU-mannen in een mansion en dat was erg tof. Ik heb mooie herinneringen aan die week. Die prachtige Dodge, de spanning voor de presentaties, de auto's die elkaar onbedoeld een 'kus' gaven, de sfeer op E3, de presentatievaardigheden van Martin die zo goed kan praten dat ik er alleen wat naast stond te stamelen, het jaloers zijn op videoman Jurjen met zijn Miyamoto-foto én de duckfaceselfie met Florian. Allemaal awesome

Waar zou je je jongere zelf voor waarschuwen?  - Nergens voor, want mijn jongere zelf had er niet naar geluisterd, hi hi.

Life is Strange

FlorianFlorian

Welke game heeft jou met het meest fucked-up gevoel achtergelaten? - Resident Evil VII in VR. Ik wil die shit nooit meer spelen!


Welke game is jouw ergste guilty pleasure-game? - Euro Truck Simulator. De game is bijzonder vermakelijk in VR.


Taart of vlaai? - Met beide doe je me geen plezier.


Met welke andere PU-redacteur zou jij in een (zombie)-apocalypse overleven? - Overleven doe ik waarschijnlijk niet, maar ik zou sowieso met Tjeerd gaan, dan heb ik nog wat te lachen als hij zich weer de tyfus schrikt!


Wat was de eerste game waar je mee in aanraking kwam? - Iets op de MSX! Waarschijnlijk Boulder Dash ofzo.


Hoe zou je leven in een wereld waar beeldschermen nooit bestaan hebben?  - Met elke dag een traan over m'n wangen.


Als jullie een console of controller zouden kunnen maken. wat voor features zou deze dan hebben? - Alle games in native 4K, 60fps en HDR en een controller waar ik ijskoude Red Bull en Mountain Dew uit kan tappen.


Noem één game waarvan je nooit hebt begrepen dat iemand er gehyped van was. - De Sims. WTF, Wouter?


Wat zijn de leukste herinneringen die jullie hebben bij Power Unlimited? Denk aan trips, interviews, wat jullie leuk vonden aan het blad de afgelopen jaren, babes, bloopers, members, collega's etc.) - Pppfff, in 10 jaar bij PU heb ik werkelijk fantastische dingen kunnen doen en meegemaakt, maar een van de toppers was de allereerste keer met het team naar de E3 in Los Angeles. Dit was een absolute droom die uitkwam en elk jaar beleef ik hem stiekem opnieuw. Is het alweer juni?

Waar zou je je jongere zelf voor waarschuwen?  - Waarschuwen? Doe mij de winnende cijfers van de loterij!

Resident Evil VII

MarvinMarvin 

Welke game heeft jou met het meest fucked-up gevoel achtergelaten? - Spec Ops: The Line. Verwachtte een cover based shooter zoals er al duizenden van zijn gemaakt maar de climax liet me even een paar minuten verdwaasd naar mijn beeldscherm staren.


Welke game is jouw ergste guilty pleasure-game? - Eigenlijk heb ik geen guilty pleasures, dat impliceert dat ik me ergens voor schaam. Net als Graddus ben ik bijvoorbeeld fan van Piranha Bytes-games (behalve Arcania), maar die shit is mijn jeugd en ik ga nog altijd harder op die waanzinnige RPG-werelden (met al hun gebreken en charmes) dan de gemiddelde Triple A-titel waar miljoenen in is gepompt. Geen schaamte hier.


Taart of vlaai? - Taart. Of… cake.


Met welke andere PU-redacteur zou jij in een (zombie)-apocalypse overleven? - Tjeerd, twee nuchtere Friezen bij elkaar zijn dodelijk. Wouter zou na zijn tweede koffiedag gemist te hebben immers zelf een zombie worden en de rest van de redactie vertrouw ik niet met een hakbijl.


Wat was de eerste game waar je mee in aanraking kwam? - We houden het maar op Super Mario World.


Hoe zou je leven in een wereld waar beeldschermen nooit bestaan hebben?  - Compleet verslaafd aan boeken, comics en muziek. Waarschijnlijk kon ik dan wél meer dan een handjevol akkoorden aanslaan op m’n gitaar.


Als jullie een console of controller zouden kunnen maken. wat voor features zou deze dan hebben? - Automatische lootcrate-opener. Meer niet.


Noem één game waarvan je nooit hebt begrepen dat iemand er gehyped van was. - Tony Hawk’s Pro Skater 5.


Wat zijn de leukste herinneringen die jullie hebben bij Power Unlimited? Denk aan trips, interviews, wat jullie leuk vonden aan het blad de afgelopen jaren, babes, bloopers, members, collega's etc.) - De eindredactie mogen doen van de PU staat bovenaan, puur omdat ik dat al sinds de eerste keer dat ik het blad opensloeg wilde doen. Ook op de redactie is het altijd feest, al vind ik het nooit erg om ze de rug toe te keren voor een leuk reisje (Battlefield 1 in Stockholm en Star Wars Battlefront 2 in Parijs bijvoorbeeld), die dit werk ook zeker een stuk draaglijker maken. Want ja, continu gamen is gewoon zwaar!

Waar zou je je jongere zelf voor waarschuwen?  - Blijf verdomme doen wat je doet, dan kom je er wel, maar één uurtje WoW per dag minder om te gaan sporten moet wel haalbaar zijn, toch?  Toch?!

Spec Ops: The Line

MichelMichel

Welke game heeft jou met het meest fucked-up gevoel achtergelaten? -  De Manhunt-games waren wel overdreven agressief, zover ik mij kan herinneren. Maar het was een fijn fucked-up gevoel.


Welke game is jouw ergste guilty pleasure-game? - Dat moet dan toch wel Call of Duty zijn. Terwijl de wereld aan het haten was op de franchise, bleef ik trouw elke game spelen, vooral de multiplayer. De afgelopen twee jaar is mijn liefde wat verzwakt.


Taart of vlaai? - Lekkere slagroomtaart, kom hier!


Met welke andere PU-redacteur zou jij in een (zombie)-apocalypse overleven? - Mogen oud PU-redacteuren ook? Kees was zo bedreven in Mortal Kombat dat ik er alle vertrouwen in heb dat hij al die zombies weg zou schoppen.


Wat was de eerste game waar je mee in aanraking kwam? - De eerste game die ik mij kan herinneren is Super Mario Bros. voor de NES. Die console kreeg ik op mijn achtste verjaardag.


Hoe zou je leven in een wereld waar beeldschermen nooit bestaan hebben?  - Ik zou werk doen waar ik niet van zou houden... of in ieder geval schrijven op ouderwetse typmachines.


Als jullie een console of controller zouden kunnen maken. wat voor features zou deze dan hebben? - Ik wil gewoon dat de GameCube-controller op elke console ooit werkt.


Noem één game waarvan je nooit hebt begrepen dat iemand er gehyped van was. - Persona 5. Sorry, ik weet dat er veel fans zijn, maar het doet mij echt he-le-maal niets.


Wat zijn de leukste herinneringen die jullie hebben bij Power Unlimited? Denk aan trips, interviews, wat jullie leuk vonden aan het blad de afgelopen jaren, babes, bloopers, members, collega's etc.) - Ik heb jaren op het kantoor van PU en zustersites Gamer.nl en InsideGamer gewerkt, dat zal vol met toffe herinneringen. De reisjes naar Los Angeles voor E3 blijven een hoogtepunt. En op borrels een drankje doen met Ed natuurlijk!

Waar zou je je jongere zelf voor waarschuwen?  - Doe wat je leuk vind en doe het met zoveel mogelijk passie. Wees daarbij niet bang om nieuwe wegen in te slaan. Beter iets nieuws proberen en op je bek gaan dan het nooit te weten.

Manhunt

SvenSven

Welke game heeft jou met het meest fucked-up gevoel achtergelaten? -  Over het algemeen wordt ik heel blij van games, maar ik kan me herinneren dat ik als klein jochie de latere levels van Duke Nukem 3D extreem freaky vond.


Welke game is jouw ergste guilty pleasure-game? - Dat is momenteel Toy Blast. Een irritant, verslavend, kinderlijk, Candy Crush-achtig klotespel op mobiel.

Taart of vlaai? - Vlaart


Met welke andere PU-redacteur zou jij in een (zombie)-apocalypse overleven? - De beste kans op overleven heb je met Wouter, de man die het meest wegheeft van... eh, ik bedoel natuurlijk, de man met de meeste zombie-kennis! Met Tjeerd maak je in ieder geval zeker geen kans: de apocalypse schijnt nogal vol met jump scares te zitten. (En die zijn niet oké, man.)


Wat was de eerste game waar je mee in aanraking kwam? -Moeilijk te zeggen, maar waarschijnlijk was dat Tetris, op de Game Boy.


Hoe zou je leven in een wereld waar beeldschermen nooit bestaan hebben?  - Dan zou ik misschien wat vaker een boek lezen. En veel meer bordspellen spelen. Of van die interactieve 'Choose your own Adventure' boekjes, ofzo... eerlijk gezegd klinkt dit als een afschuwelijk scenario.


Als jullie een console of controller zouden kunnen maken. wat voor features zou deze dan hebben? - Eh, eentje met alleen maar goede games? Oh, en zonder disc drive! Hoog tijd om afscheid te nemem van fysieke distributie. Klaar met die ongein.


Noem één game waarvan je nooit hebt begrepen dat iemand er gehyped van was. - Final Fantasy 'romeins cijfer nummer zoveel'...


Wat zijn de leukste herinneringen die jullie hebben bij Power Unlimited? Denk aan trips, interviews, wat jullie leuk vonden aan het blad de afgelopen jaren, babes, bloopers, members, collega's etc.) - Mijn tijd als stagiair 'Mijndert' was natuurlijk 6 maanden genieten, maar het tofste wat ik meegemaakt heb is in Jan zijn plaats een bezoekje mogen brengen aan Arkane Studios in Lyon. Daar als eerste in de Benelux Dishonored 2 checken, er met Harvey Smith over ouwehoeren en uitgebreid dineren met de ontwikkelaars. Zo cool!

Waar zou je je jongere zelf voor waarschuwen?  - Niet te lang nadenken over een antwoord op deze gare laatste vraag.

Duke Nukem 3D

TjeerdTjeerd

Welke game heeft jou met het meest fucked-up gevoel achtergelaten? -  P.T. Die wil ik nooit meer spelen en ik ben blij dat het klaar is met die onzin.


Welke game is jouw ergste guilty pleasure-game? - Clash Royale, die heb ik van m'n telefoon af moeten pleuren.
  

Taart of vlaai? - Vlaai is gewoon een soort taart, en dan nog een van de minst lekkere ook.


Met welke andere PU-redacteur zou jij in een (zombie)-apocalypse overleven? - Hoe tegennatuurlijk dit ook klinkt, ik denk Wouter. Hij is best fit en ik denk dat ie ook wel wat zombies kan bashen waar nodig. Ik vrees wel voor z'n survival skills, maar daar valt aan te werken.


Wat was de eerste game waar je mee in aanraking kwam? -Geen idee, we speelden al games thuis voor zover ik terug kan denken. Shadowfax denk ik? Moest je met een wit paardje en cowboy (4 pixels ofzo) rode paardjes met indianen neerschieten. Klinkt best dubieus hè?


Hoe zou je leven in een wereld waar beeldschermen nooit bestaan hebben?  - Me vermaken met heel veel crazy uitvindingen op het gebied van geluid, I guess?


Als jullie een console of controller zouden kunnen maken. wat voor features zou deze dan hebben? - Eentje die draadloos is zonder dat je hem op hoeft te laden door superdeluxe zonnepanelen.


Noem één game waarvan je nooit hebt begrepen dat iemand er gehyped van was. - De nieuwe Mega Man. Wat is er nou zo bijzonder aan die games joh. Ziet er ook nog eens niet uit.


Wat zijn de leukste herinneringen die jullie hebben bij Power Unlimited? Denk aan trips, interviews, wat jullie leuk vonden aan het blad de afgelopen jaren, babes, bloopers, members, collega's etc.) - Alle E3's waren sowieso fantastisch, maar ik heb altijd zo'n dikke lol met Ward gehad tijdens het filmen in LA, dat blijft me sowieso bij. En de trip naar Dreamhack was ook legendarisch, echt genieten. 

Waar zou je je jongere zelf voor waarschuwen?  - De zogenaamde goede adviezen over studie financiering niet geloven: 'doe gewoon, leef, leen alles wat je kan, je hebt het binnen een paar jaar terugbetaald en anders schelden ze je het gewoon kwijt.' Ja, natuurlijk wil je dat geloven terwijl je dagelijks in de kroeg zit en de dikste lol hebt...

P.T.

WouterWouter

Welke game heeft jou met het meest fucked-up gevoel achtergelaten? -  Een heel onaangenaam spelletje dat ik een keer voor Ook Gespeeld gedaan heb: Beholder. Daarin moet je je buren bespioneren in dienst van een totalitaire staat en ik besloot hierna dat het wel leuk is als een game ook daadwerkelijk leuk is. 


Welke game is jouw ergste guilty pleasure-game? - Zal toch altijd wel The Sims blijven, want die serie houdt nooit op. Oh en het Facebook-spelletje Marvel Avengers Alliance, waar ik ongeveer 300 e in heb gedouwd. Meer schuldige pleziertjes kan een mens niet hebben in z'n leven.

Taart of vlaai? - Pie
 

Met welke andere PU-redacteur zou jij in een (zombie)-apocalypse overleven? - Alie! Zij is Fries en, mocht je het niet opgevallen zijn, een vrouw, dus dat betekent dat ze dubbeltaai is. 


Wat was de eerste game waar je mee in aanraking kwam? -Iets op de Atari 2600, insane lang geleden. Zal wel Pitfall of Mario Bros. zijn geweest.


Hoe zou je leven in een wereld waar beeldschermen nooit bestaan hebben?  - He, gatver, wat een ellendig bestaan. Maar ik zou dan verdomd veel schrijven, verhaaltjes verzinnen. Doe ik nu ook, maar die schermen die leiden me altijd af.


Als jullie een console of controller zouden kunnen maken. wat voor features zou deze dan hebben? - Eentje waarmee je achievements kan verdienen en die je dan in kan ruilen voor DLC en shit. Ik dacht eerlijk gezegd voordat de 360 uitkwam dat Microsoft dit ook zo van plan was te doen...


Noem één game waarvan je nooit hebt begrepen dat iemand er gehyped van was. - FIFA vind ik inmiddels een beetje een cliché dus ga ik voor de zoveelste Platinum-game die ik niet voel. Wat is hun volgende titel ook alweer? /care


Wat zijn de leukste herinneringen die jullie hebben bij Power Unlimited? Denk aan trips, interviews, wat jullie leuk vonden aan het blad de afgelopen jaren, babes, bloopers, members, collega's etc.) - De Baklap TV tijden, man. Samenwerken met een fucking genie als Merijn van Mastermovies en dan de meest debiele shit filmen. Gewoon, alles vastleggen wat er in je kop opkomt en dat het dan nog grappig is ook. 

Waar zou je je jongere zelf voor waarschuwen?  - Zelfvertrouwen is het belangrijkste wat er bestaat. Blow dat niet weg.

Beholder

MartinMartin

Welke game heeft jou met het meest fucked-up gevoel achtergelaten? - Firewatch heeft me nog zeker twee weken nadat ik 'm hem had uitgespeeld bezig gehouden. Alle theorieën die op het internet te vinden zijn, heb ik helemaal uitgeplozen...maar nog steeds weet ik niet wat er nou de deal was met die dame in de toren. Zoveel vragen!

Welke game is jouw ergste guilty pleasure-game? - Ik geloof dus niet in guilty pleasures. Gewoon lekker spelen/kijken/luisteren wat je leuk vindt. Zo ga ik bijvoorbeeld super lekker op Peggle, Bumba en K3 de laatste paar maanden (kan ook door m'n zoontje komen trouwens).

Taart of vlaai? - Slagroomtaart! Fuck ja.

Met welke andere PU-redacteur zou jij in een (zombie)-apocalypse overleven? - Met geen een, want ze luisteren allemaal niet naar me.

Wat was de eerste game waar je mee in aanraking kwam? - Duck Ahoy op de Commodore 64. Beetje waggelende eendjes vangen in Venetië. Fan...tas..tisch!

Hoe zou je leven in een wereld waar beeldschermen nooit bestaan hebben? - De kroeg is ook een mooie plek.

Als jullie een console of controller zouden kunnen maken. wat voor features zou deze dan hebben? - Een console die niet hoeft te updaten en een controller die niet leeg raakt.

Noem één game waarvan je nooit hebt begrepen dat iemand er gehyped van was. - Dragon Age: Inquisition...wat een saaie bende.

Wat zijn de leukste herinneringen die jullie hebben bij Power Unlimited? Denk aan trips, interviews, wat jullie leuk vonden aan het blad de afgelopen jaren, babes, bloopers, members, collega's etc.) - Ja, jeetje, waar moet ik beginnen? Elke dag op de redactie is al een feest, met de Sinterklaas streams, slap ouwehoeren over games en films en daarnaast alle trips en gekkigheid. Kan niet echt een ding noemen, maar als je alles op een hoop gooit, dan is dat het mooiste.

Waar zou je je jongere zelf voor waarschuwen? - Voor fietsers....fietsers zijn assholes. Hebben schijt aan alle verkeersregels en nul geduld. Word geen fietser!

Dragon Age Inquistion is een magistraal vet spel

Zo, dat waren de antwoorden! Is jouw brandende vraag beantwoord, of juist niet? Zo niet, dan excuses, we moesten een selectie maken. Laat vooral weten wat je er van vond, want wellicht kunnen we dan nogmaals zo'n feature maken, waarin jouw vraag misschien wél beantwoord wordt! Extra bedankje aan Joran, Joost-013, Scythe, Vulkie, Hans--Kazan, LitteBigMan, Setheke12, Rebenga, Achariya en Dreamware voor de toffe vragen!

REACTIES (31) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord