Vijf legendary Overwatch skins die wél goed zijn 

Vijf legendary Overwatch skins die wel goed zijn 2016-12-19T16:22:06
Vandaag kreeg een nieuwe skin in Overwatch flink wat backlash omdat het te weinig aan zou passen ten opzichte van de normale skin, terwijl er wel een flink prijskaartje aan hing. Omdat Blizzard dus wel wat hulp kan gebruiken bij het maken van legendaries en omdat Fernando niks beters te doen heeft, zijn hier vijf legendary skins uit Overwatch die wél goed zijn.

5. Blizzcon 2016 Bastion

Baestion

Dit is niet alleen een van de beste skins in de game, het is letterlijk de enige goede Bastion-skin. Noem me ouderwets, maar als ik een wandelende moordrobot bestuur die transformeert naar een gatling gun die duizenden kogels per minuut afschiet, dan moet hij gitzwart zijn en niet pleepot-wit. 
   

4. Firefighter Mei

Meiby

Dit is wat je wil bij een legendary skin: nieuwe textures, een aangepast model, andere wapens, nieuwe visuele effecten en bovendien een thema dat (min of meer) bij de hero past. Wel jammer dat Mei eerder haar muur zou gebruiken om mensen op te sluiten in een brandend huis in plaats van ze te redden, maar dat terzijde
    

3. Balderich Reinhardt

Badasserich

Dit is op zichzelf al een toffe skin, maar ik wil je vooral even wijzen op het ingebouwde bontkraagje... Dat was het, u mag door naar de volgende.
    

2. Pumpkin Reaper

Rieper

Reaper mains zijn over het algemeen nogal edgy en Blizzard begrijpt dat. Deze skin is daarom ook duidelijk gemaakt om de edgelords te bekoren. Slim van Blizz, want door iedere doelgroep tevreden houden met een steady supply van skins, blijven ze je game spelen.
    

1. Witch Mercy

Mercay

Je weet precies waarom deze skin in de game zit.

Nu we begrijpen wat de kwaliteiten van een goede skin zijn kunnen we een poging doen om het allemaal samen te brengen. Daarom stel ik voor dat de volgende Legendary skin die Blizzard maakt het beste van al deze skins samenvoegt in één must-have item:

De ultieme overwatch skin

Ik verwacht mijn royalty cheque eind volgende maand, Blizzard.

REACTIES (8) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord