Update: Versla onze snelste tijden in Mario Kart 8 Deluxe! - De uitslag van week 2! 

Versla onze snelste tijden in Mario Kart 8 Deluxe! - De uitslag van week 2! 2017-05-19T15:33:38
Zoals je misschien al in de weekvlogs hebt gemerkt, zijn we hier op de redactie niet vies van een goed potje Mario Kart 8 Deluxe. We hebben daarom besloten onszelf en de community uit te dagen om te zien wie de beste Mario Karter is!

Week 2

Update 19-5:

Het is het einde van week 2 en omdat we midden in een verhuizing zitten, zijn we ons whiteboard kwijt! Maar niet getreurd, er bestaat iets genaamd Photoshop, wat ons prima van een digitaal scorebord kan voorzien. Deze week niet Lupe op plek 1 en zelfs niet eens in de top 3. Stan krijgt de hoge eer van de eerste plek in het klassement met de ongelofelijke tijd van 1:48.710. Dit scheelt maar vier seconden met het wereldrecord! Insane Spartan kwam net iets later over de finish met een tijd van 1:48.944 en Patrick rondt de top 3 af met een tijd van 1:49.647.

WE HEBBEN EEN WINNAAR!

Volgende week weer een nieuwe track en een nieuw klassement. Dit maal ook in een nieuwe post, want deze updates worden een beetje rommelig. Gefeliciteerd Stan!

Gefeliciteerd!

Update 17-5:

Het is woensdag en dat betekent dat we de tussenstand van week 2 bekendmaken. De community heeft massaal gereageerd op onze oproep en we kunnen van een simpele top 10 al bijna een top 30 maken! Lupe neemt momenteel de leiding met een tijd van 1:49.720, maar Ruben komt daar al gevaarlijk dichtbij met 1:50.412. Verder lijkt de strijd vooral plaatst te vinden rond de 1:53, waar de meeste spelers momenteel op zijn gefinisht. Ga vooral zo door en als je nog geen tijd hebt ingezonden, waar wacht je nog op? Sneller dan Dennis ben je hoogstwaarschijnlijk toch wel.  

ScorebordMario Kart 8 Deluxe

Update 15-5:

Er is een nieuwe week aangebroken en dat betekent dat het tijd is om van track te switchen. Hier op de redactie doen al meer mensen mee, dus nu is het aan de community om wat concurrentie te bieden. Het scorebord is schoongepoetst en iedereen die er hier tijd voor had, heeft al een klein testrondje gereden. De tijden lijken misschien nog niet echt spectaculair, maar daar komt in de loop van de week verandering in.

De track van deze week is Excitebike Arena.

Excitebike Arena

Excitebike Arena lijkt op het eerste gezicht een simpel circuit, maar kan met alle jumps toch uitdagend zijn. De track is volledig random in Grand Prix mode en online, maar heeft bij Time Trials altijd dezelfde lay-out. Time je sprongen, plan je muntjes uit en maak verstandig gebruik van de drie mushrooms die je krijgt. Fun fact: Excitebike Arena is het favoriete circuit van Martin! 

Denk je dat je ons aankunt? Stuur een mailtje met jouw snelste tijd en een afbeelding als bewijs naar redactie@pu.nl of plaats het in een reactie onder dit bericht. Elke week een nieuwe track, nieuwe tijden en misschien ook wel een nieuwe nummer 1! De volgende update van het scorebord komt woensdag online.

Tussenstand

Week 1

Update 12-5:

Het had eigenlijk in de weekvlog moeten komen, maar helaas is dat er tussendoor geschoten. Het is inmiddels alweer vrijdag en het scorebord staat vol met namen, deels van de redactie en deels uit de community. Dit was de laatste dag dat het mogelijk was om de snelste tijd op Mario Kart Stadium neer te zetten, dus het is tijd om de winnaar te onthullen.

Op de derde plek is Stan geëindigd met een indrukwekkende tijd van 1:44:786. De tweede plaats is voor Ruben, die op de valreep nog een verbetering stuurde. De eerste plek is echter voor Lupe, die zijn eigen tijd verbeterde toen hij zijn nieuwe Pro Controller uit ging proberen en op een tijd van 1:44:121 eindigde. Aankomende maandag maken we bekend wat de volgende track van het toernooi wordt. Hier op de redactie zijn er steeds meer mensen die met het toernooi meedoen, dus de hoog geëindigde community-leden moeten oppassen voor hun plek.   

WINNAAR

Update 11-5:

Het is eindelijk gelukt. Na uren no-lifen in Mario Kart 8 Deluxe is Hakan van de troon gestoten. Het lukte Lupe, die natuurlijk dolblij was, maar de vreugde duurde kort. In zijn mailbox stond namelijk een mailtje van Stan, die onder de 1:45 was gekomen en de bizarre tijd van 1:44.786 neerzette. Lupe besloot hetzelfde personage, dezelfde kart en dezelfde wielen als Stan te gebruiken en het nog een keer te proberen tijdens zijn pauze. Na twee pogingen was het al raak en staat hij nu bovenaan de top 10 met een tijd van 1:44.728.

RecordtijdWij moeten ook bewijs leveren.

Er is nog één dag over om het nieuwe record te verbreken. Lupe houdt het voor nu even voor gezien, tot zijn tijd weer ingehaald is. Wie wordt morgen gekroond als de Mario Kart-koning van de week in Op de Redactie?

WIE VERSLAAT LUPE? 

Update 10-5:

De eerste inzendingen van het Mario Kart 8 Deluxe-toernooitje zijn binnen en we hebben al een nieuwe nummer 1! Hakan heeft de ongelofelijke tijd van 1:45.963 neergezet en wij zijn er niet zeker van of we daar ooit onder gaan komen. Lucas, Lupe en Martin hebben hun tijden al wel verbeterd, maar of het lukt om onder de 1:46 te duiken is nog maar de vraag. Verder staat de inzending van Stan nu op nummer drie.

Wil je ook meedoen aan het Time Trial-toernooi? Lees dan even het originele bericht hieronder.

Mario Kart tussenstand

Originele bericht:

Mario Kart 8 Deluxe is nu al een tijdje uit en hier op de redactie gaat er bijna geen dag meer voorbij zonder een vriendschappelijk toernooitje. Deze matches zijn natuurlijk een combinatie van skill en geluk, maar Mario Kart heeft al tijden een modus waar de geluksfactor wordt geëlimineerd en het puur om jouw rijvaardigheid gaat. Om te ontdekken wie de beste Mario Karter van de redactie is, hebben we besloten het tegen elkaar op te nemen in de Time Trials van Mario Kart 8 Deluxe.

Het is geen geheim dat we onze redactie delen met Inside Gamer en Gamer.nl, maar naast een competitie tussen de redacteuren van deze websites willen we ook wel weten hoe snel de community over de circuits in Mario Kart 8 Deluxe scheurt. Wij kiezen iedere week één track uit en proberen hier een zo snel mogelijke tijd op neer te zetten. Het is daarna aan jullie om onze tijden te verbeteren en als dat lukt komt jouw naam terug in de weekvlog, waar we elke vrijdag de tussenstand bijhouden.

Scorebord

De eerste uitdaging speelt zich af op het eerste circuit in het spel: Mario Kart Stadium.
Je mag zelf bepalen welk personage en welke kart, wielen en glider je gebruikt. De Time Trial speel je op 150cc.

Denk je dat je ons aankunt? Stuur een mailtje met jouw snelste tijd en een afbeelding als bewijs naar redactie@pu.nl of plaats het in een reactie onder dit bericht. Elke week een nieuwe track, nieuwe tijden en misschien ook wel een nieuwe nummer 1!

Dit zijn de drie beste tijden op dit moment:

1. Lucas

Lucas

2. Lupe

Lupe

3. Martin

Martin

REACTIES (56) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord