Versla onze snelste tijden in Mario Kart 8 Deluxe - een zomerse track voor zomers weer! 

Versla onze snelste tijden in Mario Kart 8 Deluxe - een zomerse track voor zomers weer! 2017-05-22T12:06:17
Daar gaan we weer! Start je motoren en maak je klaar voor een nieuwe race, want deze zomerse tijden vragen om een zomerse track in de derde week van het Mario Kart 8 Deluxe klassement.

Het weer wordt warmer en de zomer staat voor de deur, wat betekent dat het Mario Kart 8 Deluxe klassement niet achter kan blijven. In deze derde week hebben we daarom gekozen voor een zomers circuit dat je bij winst of verlies altijd nog naar je vakantiebestemming naar keuze kan brengen. Maar voor we de nieuwe track bekendmaken eerst een paar kleine andere dingen.

Om het klassement iets duidelijker te maken, hebben we besloten elke week een nieuwe post te maken. Ook staat de deadline vanaf nu officieel op vrijdag 12:00 uur, wat betekent dat je jouw beste tijd uiterlijk voor dat moment naar ons opgestuurd moet hebben. Vanwege de verhuizing is het whiteboard helaas verloren gegaan, maar de digitale versie van de uiteindelijke stand keert daarom vanaf nu elke vrijdag terug.

Sunshine Airport

Behalve deze vrijdag. Vanwege Hemelvaart en een verplichte vrije dag binnen het bedrijf die dag erna, hebben jullie een paar dagen extra om je beste tijd nog scherper te maken. De laatste tussenstand komt daarom niet deze vrijdag op de site te staan, maar volgende week maandag. Maak goed gebruik van deze extra tijd, want Stan gaat ongetwijfeld opnieuw voor de eerste plek.

De track van deze week staat volledig in het teken van de zomer. Het is namelijk Sunshine Airport! De regels zijn verder precies zoals de afgelopen twee weken: 150cc Time Trials met volledige vrijheid in personage en kartsamenstelling. Probeer alvast te mikken voor een tijd onder de 2:20 minuten.

Of probeer het wereldrecord van 2:01.209 te halen.

Denk je dat je ons aankunt? Stuur een mailtje met jouw snelste tijd en een afbeelding als bewijs naar redactie@pu.nl of plaats het in een reactie onder dit bericht. Elke week een nieuwe track, nieuwe tijden en misschien ook wel een nieuwe nummer 1!

REACTIES (7) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord