Valentijnsdag en fietsbellen - WeekPUlanning 

Valentijnsdag en fietsbellen - WeekPUlanning 2018-02-12T16:18:19
Het weekend zit er weer op en als je pech hebt dan moet je weer aan de bak. Gelukkig is PU hier om je week continu te verblijden met de allerbeste artikelen. Zo ook natuurlijk deze week, maar wat komt er precies online? Tingle legt het allemaal in de weekPUlanning van week 7.

Deze wwoensdag is het Valentijnsdag. Niet dat we daar wat mee doen, want dat zou zo afgezaagd en voorspelbaar zijn. Nee, wij doen lekker ons eigen ding als de radicale maniakken die we zijn. We strijken keihard tegen de haren in en gaan gewoon lekker verder met het introduceren van onze gloednieuwe Serials! Al bestaat er best wel een kans dat ik alsnog gedwongen wordt om een sappige Valentijns-feature te schrijven…

Dit zijn de serials die deze week online gaan komen op PU.nl:

Maandag 12/2 Wat spelen de sterren: - Graddus

Nummertje vier alweer van de feature waarin Graddus nadenkt over wat bepaalde bekendheden zouden spelen als ze gamers waren. Deze keer bespreekt hij Donald Trump, Max Verstappen en meer!

Dinsdag 13/2 De Lore achter Warcraft deel 1 - Marvin

Blizzards enorme universum is ondertussen rijk aan lore, genoeg om een hele Serial over te maken! Dus gaat Marvin diep in op de lore achter games zoals Hearthstone, Warcraft en World of Warcraft. 

Warcraft

Woensdag 14/2 VR View PU.nl - Florian

Florian houdt zich uiteraard altijd bezig met de nieuwste ontwikkelingen binnen Virtual Reality, zoals lezers van ons magazine wel weten. Maar er gebeurt zoveel dat hij niet alleen z'n rubriek in de PU ermee kan vullen, maar er nog genoeg overblijft voor een Serial!

Donderdag 15/2 Schilderijen/posters/advertenties - Oog voor Detail - Sven

Sven let altijd goed op wanneer hij games speelt en vangt daarom altijd de kleinste details op. Hoe essentieel deze zaken zijn voor de beleving van een spel, dat gaat hij in deze Serial uit de doeken doen, beginnend met de slimme verwijzingen en lore building in schilderijen, posters en advertenties.

Vrijdag 16/2 F-Zero GX - Vergeten Games - PeterKoelewijn

Soms wordt een geweldige game voor wat voor reden dan ook ondergesneeuwd en snel vergeten. Een van die games is de Gamecube-titel F-Zero GX. PeterKoelewijn legt eventjes uit waarom deze titel onterecht is vergeten.

F-zero GX
  

Meme van de week

Zoals je hoogstwaarschijnlijk al gehoord hebt, heeft Elon Munsk besloten om een Tesla de ruimte in te schieten. Niet alleen bewijst dit dat de Aarde harstikke rond is voor de drie mensen die dit niet konden geloven. Het doet ons ook denken aan GTA. Iedereen die een GTA-game heeft gespeeld, heeft ooit een keer geprobeerd om netjes te rijden. En wat blijkt vaker wel dan niet; dat houd je nooit langer dan vijf minuten vol, voordat het helemaal de mist in gaat. 

GTA V
  

Comment van de week

Onder de Evolutie van de shooter-Serial van Michel brak een ware oorlog uit. Nou ja, het was meer een meting van e-penissen, alleen dan anders. 

Comment

Zo, dat was hem weer. Geniet aanstaande woensdag van je geliefde of van je rechterhand. In de tussentijd zullen wij je het heetste nieuws brengen vanuit dit prachtige kantoortje in Haarlem. Vergeet dus niet om dagelijks terug te komen voor je dosis nieuws en natuurlijk entertainment. Dan kom ik jullie volgende week weer inlichten over wat je dan weer allemaal kunt verwachten op deze prachtige website. Tot dan, doei! 

REACTIES (12) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord