Top 5 Nintendo series die een nieuw deel verdienen 

Top 5 Nintendo series die een nieuw deel verdienen 2012-10-04T17:45:37
PeterKoelewijn praat graag over PS3- en Xbox-shit maar van nature is hij een Nintendo-gamer! Hij draagt het bedrijf een warm hart toe, behalve in de eerste week van oktober, tijdens volle maan, als hij asperges op heeft. Be very affraid.

Damn you Nintendo! Met je veel te dure HD-console waarvan ik de Premium Pack al besteld hebt! En je ongeïnspireerde Not So New Super Mario Bros. Euw die ik erbij koop! Waar is het bedrijf van vroeger, dat uit innovatie, magie en chocoladerivieren bestond? Waar zijn de games waarvoor ik naar de winkel rende om voor de ingang te blijven krijsen totdat mijn ouders met rode hoofden me mijn maandelijkse verjaardagscadeautje gaven?! MOET IK DAN OOK ALLES ZELF AAN JULLIE OPDRAGEN???

Vooruit dan maar, hier komen de vijf Nintendo-series die een nieuw deel verdienen.

5. Golden Sun

Ja ja, Golden Sun kreeg twee jaar geleden al een nieuw deel op de DS. Het blijft nu echter akelig stil en Camelot Software is weer teruggekeerd dat het uitdraaien van Mario Tennis 13209583. Wat is omhoog Nintendo? Jullie doen net alsof Dark Dawn niet eindigde met een enorme cliff hanger en over het algemeen aanvoelde als een proloog voor een aanzienlijk epischer vierde deel. Maak die shit! Maak het nu! Ik wil het, ik wil het, IK WIL HET!

Revenge of the New Hope, Bitch!

Damn you Nintendo! Ik had een leven voor ik geïnfecteerd raakte met je N-Virus! Had een rooskleurige toekomst als concert triangelspeler in het verschiet, met een opleiding aan het Haags Koninklijk Conservatorium! Maar nu zal ik nooit meer een zuivere noot spelen, zelfs niet in Wii Music!

4. Metroid (Prime)

Deze is zo obvious, ik dacht dat zelfs Nintendo het door zou hebben. Maar neeee, laat het getalenteerde Retro Studios een Metroid-serie maken die amper connecties met voorgaande delen heeft en Team Ninja eentje die het hele personage van Samus Aran verneukt. Liever een stille, vrouwelijk versie van Boba Fett dan die Goede Tijden Slechte Tijden dramastudente uit Other M. De wereld heeft meer topgames zoals de Metroid Primes nodig en iedere seconde dat Prime 4 niet aangekondigd is, gaat er een puppy dood. Het is waar! Als je me niet gelooft dan regel ik het!!!

Het is grappig omdat het allemaal waar is!

Damn you Nintendo! I wish I knew how to quit you, maar iedere keer weer ga ik met je mee op jacht en overnacht ik met je in een tentje op de hei omdat het buiten zo koud is. Net als die film met Heath Ledger en Jake Gyllenhaal: I Now Pronounce You Chuck & Larry.

3. Advance Wars

Aight papi! Advance Wars was da motherflippin’ bomb yo! Totdat Nintendo zich ermee ging bemoeien en alles kut maakte. Het laatste DS-deel, Dark Conflict maakte van de strategische oorlogsgame een grauw, superserieus drama, met gevoelens en shit. Oh, hoe fucking o-ri-gi-neel om je oorlogsgame grijs, grauw en lelijk te maken. Ik zou er bijna van voor de trein springen om de treinreizigers van Nederland hun dagelijks portie vertraging te schenken. Maar serieus Nintendo, je kunt mij een console met verouderde technologie en peperdure controller aansmeren, zolang je er maar een nieuwe Advance Wars voor maakt. Eentje met kleur en vrolijke muziekjes en Dual CO-powers die het hele strategische element uit het raam flikkeren.

Hoe Days of Ruin werd gemaakt

Damn you Nintendo! Ik zou zelfs een babyzeehond in zijn babyzeehondenballetjes trappen voor deze game!

2. F-Zero

Heb je eens een game die serieuzer is dan de concurrentie, doe je er geen donder mee! In tegenstelling tot WipeEout maakt F-Zero géén gebruik van Mario Kart-achtige power-ups. Het is gewoon jij, de kleurrijke cast aan andere racers, en je zwevend vaartuig dat met dik duizend mijl per uur door de bocht vliegt en nog maar één klap nodig heeft om te ontploffen als je niet gauw zo’n roze energiezone induikt voor je schild! F-Zero was op de SNES vet, op de N64 nog vetter en op de GameCube met GX nagenoeg zo perfect als een racegame kan zijn. Nintendo hoeft alleen wat Sega-devs onder een Parijse brug vandaan te plukken om aan een nieuw deel met HD-graphics te werken. Maar doen ze dat? JA! Natuurlijk niet!

 ultimatum

Damn you Nintendo! Ik heb genoeg tranen gelaten om het hele Dolfinarium mee te vullen, maar de dieren zouden spontaan depressiviteit ontwikkelen en in hun vinnen gaan snijden met scheermesje. En nee, ik weet ook niet hoe ze dat kunnen doen zonder duimen!

1.Star Fox

Ach, StarWing. Star Fox! Lylat Wars! Fox Star! Noem het wat je wil, er zijn weinig series zo goed die zó erg verwaarloosd worden als de sterrenvos. Ik bedoel maar, naast dat met name de SNES en N64 games uitstekende gameplay hadden, speel je met DIEREN in RUIMTESCHEPEN! Het zou alleen vetter worden als je er dinosauriërs aan toevoegt, oh wacht, dat hebben ze gedaan met Star Fox Adventures! Maar die game deed Zelda na en was dus bij voorbaat kut, Nintendo moet een nieuwe game maken waarin Star Fox gewoon met zijn behaarde reet in de Arwing blijft zitten! Ik ben er klaar voor, de wereld is er klaar voor, Reggie’s lichaam is er klaar voor, ALLEEN NINTENDO NIET!

Ah, de nachtmerries

Damn you Nintendo! Voor het verwaarlozen van een paar van je beste franchises, voor de achterhaalde hardware van de Wii U, de ongeïnspireerde Mario-games, het populair maken van motion controls, het herintroduceren van 3D vanwege één film met blauwe katmensen, de Virtual Boy, instant noodles, dat ik gisteren van m’n barkruk afgleed en het conflict rondom de Senkaku-eilanden. Damn you!

Deze Feature is opgedragen aan Nintendoid. Omdat niemand kan trollen zoals hij. 

REACTIES (55) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord