The Crew 2 – E3 2017 mini-preview 

The Crew 2 – E3 2017 mini-preview 2017-06-18T18:28:28

Wat is het?

De opvolger van het vermakelijke The Crew van Ubisoft, maar dan veel uitgebreider, meer over de top en vooral ook veel leuker door alle nieuwe mogelijkheden en verschillende soorten voertuigen. Dit belooft een van de leukste multiplayer race games te worden van volgend jaar.

Crew1


Waarom is het vet?

Omdat je net als in deel 1 de gehele USA map tot je beschikking hebt, maar in deel 2 veel meer mogelijkheden hebt om je in de map te verplaatsen. Er zitten namelijk nu naast auto’s ook boten en vliegtuigen in en het vetste van alles is dat je on-the-fly kunt switchen tussen de voertuigen. Je rijdt bijvoorbeeld met je auto door de straten van New York, om met een druk op de knop te switchen naar van die Red Bull vliegtuigjes, om vervolgens weer te switchen naar een powerboat, als je boven water vliegt. Het is bijna belachelijk hoe soepel dit werkt en het gaat voor mega spectaculaire races zorgen.

Crew22


Waarom is het niet vet?

Omdat ik nog maar weinig heb gezien van het verhaal en de missies, kan het zijn dat de game gaat tegenvallen. Ook kon de developer die me de demo gaf, nog niet vertellen hoeveel events of missies er daadwerkelijk inzitten en of je ook in de missies wordt verplicht om te switchen tussen voertuigen. In de presentatie tijdens de Ubisoft persconferentie zag je de wereld helemaal vervormen als je van voertuig moet switchen, maar dat heb ik in de game maar 1 keer gezien, tijdens de tutorial.

Crew23


Waarmee kan je de game het beste vergelijken?

Dare I say it, met Burnout Paradise? Het gaat in The Crew 2 vooral om het plezier dat je met vrienden online kunt hebben in de wereld van de game, net als bij Burnout Paradise. Ik heb de eerste The Crew kapot gespeeld samen met een vriend van me, maar daar moest je door het ontbreken van content zelf je eigen lol maken en bij The Crew 2 heb je daar veel meer mogelijkheden voor. Zelfs als de content tegenvalt, geeft The Crew 2 je een gigantische wereld waarin je kunt doen wat je wil, met nu een shitload meer voertuigen. The Crew 2 was absoluut een van de verrassingen van de E3.

REACTIES (3) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord