Tetris is en blijft geweldig - WeekPUlanning 

Tetris is en blijft geweldig - WeekPUlanning 2018-01-30T10:58:55
Bereid je maar voor, want hier zijn we weer hoor! Het is maandag en je weet wat dat betekent; het is tijd voor een WeekPUlanning.

Zo, hopelijk hebben jullie genoten van je weekend. Ik had het zelf verrassend druk, maar had nog genoeg vrije tijd en slapeloze nachten om een kleine twaalf uur in Monster Hunter World te stoppen! Nu weer aan de slag, net als onze redacteuren. Dit is wat je deze week allemaal kunt verwachten op PU.nl!
   

Rare Cel-shaded dillema-games

PeterKoelewijn was zo onder de indruk van de cel-shaded graphics van Dragon Ball FighterZ, dat hij besloot om op zoek te gaan naar andere games met zo’n grafische stijl. Dat heeft voor een vette feature gezorgd, die eerder vandaag online is gekomen. Ga dus snel kijken als je dat nog niet gedaan had. Er zitten zeker een paar pareltjes tussen die je een keer gespeeld moet hebben!

Wind Waker

Keuzes maken kan best lastig zijn. Wanneer deze games in het thema van games worden gesteld, wordt het er alleen maar moeilijker op. Sven maakt het de redactie zo nu en dan echter graag moeilijk en zal daarom tien lastige vragen stellen. Tien game-gerelateerde vragen waarop de redactie verplicht is om te antwoorden. Morgen lees je welke vragen en welke keuzes er zijn gemaakt.

Games zijn en blijven natuurlijk producten. Daarom is het van belang om een goede titel te bepalen, zodat je een grotere kans hebt dat die game goed gaat verkopen. Er zijn echter een paar gamemakers die deze brief of nooit gehad hebben, of er gewoon maling aan hebben. Dat zijn nou precies de games die stiekem wel eens heel interessant kunnen zijn. Alie weet wel tien games te noemen met opmerkelijke en rare namen en hier kun je woensdag alles over lezen!

En dan werd het eventjes stil, maar met een goede reden. Op de donderdag begint de maand februari natuurlijk en dan gaan we het qua features helemaal anders aanpakken. Hoe dit precies te werk zal gaan, moet ik alleen nog eventjes geheim houden. Ik moet jullie dus jammer genoeg nog in spanning houden. Aan het eind van deze week hoor je meer!
    

Hardware hoek is terug… bijna ten minste

Qua videocontent moet ik jammer genoeg ook grotendeel m’n mond dichthouden. Vrijdag staat er uiteraard weer een heerlijke Op de Redactie op je te wachten. Daarnaast starten deze week ook de opnames weer voor de Hardwarehoek, dus die kun je vanaf volgende week weer verwachten.

Met de video’s is het echter hetzelfde verhaal als de features. We gaan het binnenkort radicaal anders doen en dat wordt nu als de wiedeweerga voorbereid, zodat we nóg betere content aan jullie kunnen leveren! Jammer dat ik vrij weinig te melden heb deze week, maar we hebben vette dingen in petto, dat kan ik je wel beloven! Even geduld dus aub.

Even geduld aub
    

Meme van de week

Onze meme-lord van de videojongens had vrijdag helaas zijn laatste dag. Gelukkig heeft hij met liefde nog een klein archief voor ons in elkaar geknutseld voordat hij deur uit moest. Over een paar weken moet iemand anders aan de bak voor de wekelijkse PU-meme, maar voor nu zijn we nog wel eventjes voorzien.

Zoals je maanden geleden al kon zien in deze Op de Redactie, is iedereen uit het niets verslaafd geraakt aan Tetris. We houden het nu al een paar maanden fanatiek vol om net na de lunch en vaak nog net voordat we naar huis gaan eventjes te kijken wie vandaag de allerbeste is. We kunnen niet meer zonder. Vanochtend kwam iemand met onze arcadekast kloten, dus er was blinde paniek op de redactie. Gelukkig heeft hij alleen de software geüpdatet, dus er is niks aan het handje. Onze lichte Tetris-obsessie is wel de inspiratie geweest voor de volgende meme:

Meme
     
    

Comment van de week

Vorige week hebben Tjeerd en Martin wederom naar de Wehkamp gebeld. Na maanden geduldig wachten, hadden we op de redactie namelijk nog steeds geen nieuwe doos ontvangen voor onze SNES Mini! Na een lang gesprek met een Mark, ontdekten de mannen dat Caroline had gelogen en dat het onmogelijk was om een nieuwe doos te ontvangen. Hij kwam echter wel met wat goede ideeën om alsnog de sticker van de doos af te krijgen met een föhn, dus dat wordt wel gewaardeerd. Maar door alle verdriet waren Martin en Tjeerd iets vergeten, wat een van de scherpe kijkers even moest opmerken.

Comment

Direct toen ik deze reactie las ben ik in paniek naar Tjeerd en Martin gehold om ze dit te vertellen. Ze keken me geschrokken aan en doken direct samen een vergaderruimte in om tot een besluit te komen. Na lang te hebben nagedacht, kwamen ze terug, met de volgende melding: ‘We geven föhnman een 17!’. Nou, daar heb je je antwoord!

Dat was hem dan alweer voor deze week. Wat aan de korte kan, maar hopelijk begrijp je waarom. Vanaf volgende week kunnen we weer keihard knallen en dat gaan we dan ook zeker doen! Tot die tijd wens ik je onwijs veel plezier met het rondsurfen op het wereldwijde web en dan ben ik volgende week weer terug met de volgende WeekPUlanning! 

REACTIES (5) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord